به گزارش پارس به نقل از ایسنا،  روح‌الله حسینیان گفت: اگر قرار است با مخالفین دولت برخورد سلیقه‌ای شود و هرزمان که قصد صحبت دارند به گونه‌ای با آنها رفتار کنید که این صحبت‌ها مطرح نشود آن را در هیات رئیسه مصوب کنید و مقدار زیادی چسب هم برای دهان آنها تهیه کنید.

نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی طی تذکر آیین نامه‌ای در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی گفت: زمانی که آقای کوچک زاده یا آقای رسایی دراین مجلس حرفی می‌زنند و تذکری می‌دهند مدیریت مجلس به آنها حمله می‌کند واین حرفها را قطع می‌کند و اجازه نمی‌دهد این صحبت‌ها منعقد شود.

وی گفت:‌ این سوال مطرح است که چرا این گونه با دوستان ما برخورد می‌کنید و اگر قرار است منتقدین توافقنامه حرف نزنند ماده واحده آن تصویب شود. از طرف دیگر هم طبق قانون اساسی نمایندگان حق اظهار نظر در خصوص مسائل کشور و اظهار نظر دارند اما هیات رئیسه مجلس طرح برخی استیضاح‌ها را غربالگری می‌کند.

وی افزود:‌هیات رئیسه برخی استیضاح‌ها را مطرح نمی‌کند و این نوع مدیریت مجلس طیف ما را به تنگ می‌آورد و باعث می‌شود که حرفی بزنیم که باعث ناراحتی همه شود لذا من می‌خواهم هیات رئیسه مجلس از حیثیت کلان مجلس دفاع کند.

حسینیان مدعی شد: الان رئیس جمهور مجلس را کنار زده و اجازه طرح برخی صحبت‌ها را نمی‌دهد و به جای این که لایحه‌ای در مورد توافق هسته‌ای بفرستد در مقابل مجلس و هیات رئیسه می‌ایستد و مجلس نیز از او دفاع می‌کند و توهین او را توجیه می‌کند.

به گزارش ایسنا، باهنر رئیس جلسه در پاسخ به این اظهارات تصریح کرد:‌ اگر کسی به عنوان موافق یا مخالف طرح و یا لایحه‌ای که در دستور در حال پیگیری است ثبت نام کند و بخواهد از این فرصت استفاده کند و تذکر متناسب با دیدگاهش بدهد خلاف آیین نامه است و هر کسی این کار را انجام دهد این کار خلاف است و لذا خواهش ما نیز این است که همکاران این کار را انجام ندهند.

وی ادامه داد: امروز آقای رسایی به عنوان مخالف وقت گرفتند اما تذکر دادند و این معلوم بود که برنامه‌ای دارند و این غلط است. اصل صحبت خود را به تذکر اختصاص دادند و یک جمله در مورد مخالف یا موافق طرح صحبت کردند و باید این رفتارها انجام نشود و دوستان همکاری کنند تا حداقل ظاهر آیین نامه رعایت شود.

وی در خصوص چگونگی بررسی توافق نامه وین در مجلس نیز گفت: موضوع این توافق نامه باید بررسی شود و حقوق‌دانان و کارشناسان نظر دهند و این که بگوییم مجلس در راس امور نیست ربطی به این موضوع ندارد و اصول مترقی قانون اساسی تاکیدی بر راس امور بودن مجلس ندارد. اما این که برجام چگونه در جلسه مجلس بررسی شود نیاز به جمع بندی نظرات متخصصان دارد و قطعا اگر مجلس به این جمع بندی برسد که دولت باید لایحه‌ای در این باره تقدیم کند دولت موظف خواهد بود که لایحه را تقدیم کند و رئیس مجلس نیز دیروز نظری در این باره اعلام کردند و اگر جمع بندی نظام این باشد که باید توافقنامه بر اساس لایحه بررسی شود دولت موظف است به آن عمل کند.