به گزارش پارس،پرسش‌شوندگان در کشورهای سوسیالیستی سابق در اروپای شرقی از سیاست خارجی روسیه انتقاد می‌کنند و بحران اوکراین را «تهدیدی جدی» برای امنیت خود می‌دانند: در لهستان تنها ۱۵ درصد از پرسش‌شوندگان تصویر مثبتی از روسیه دارند. این رقم در اوکراین به ۲۱ درصد می‌رسد؛ هر چند که جدایی‌طلبان طرفدار روسیه در دونباس ماه‌ها است که علیه نیروهای دولتی می‌جنگند. نتایج این نظرسنجی همچنین نشان می‌دهد که روسیه در اردن همان‌اندازه نامحبوب است که در لهستان. در این دو کشور ۸۰ درصد از مردم نظری منفی نسبت به روسیه دارند.
 
کارشناسان این مرکز پژوهشی دلیل این امر را حمایت پوتین از بشار اسد در سوریه می‌دانند که به فرار صد‌هاهزار آواره‌ سوری به اردن منجر شده است. ۷۳ درصد از شهروندان ژاپن و ۷۰ درصد از آلمانی‌ها نظری انتقادی نسبت به سیاست‌های «بحران‌زا»ی روسیه دارند. بر اساس این نظرسنجی، تنها سه چهارم ویتنامی‌ها و ۵۶ درصد مردم غنا از روسیه به‌عنوان کشوری قابل اعتماد یاد کرده‌اند. در چین دست‌کم از هر دو نفر، یک نفرنظری مثبت نسبت به روسیه دارد.
 
در آمریکا و آفریقای جنوبی بسیاری از پرسش‌شوندگان گفته‌اند که نظری در باره‌ این کشور ندارند. در اتیوپی، پاکستان، تانزانیا و آرژانتین هم پاسخ‌ها به همین ترتیب بوده‌اند. ولادیمیر پوتین از اعتماد ۷۰ درصد مردم ویتنام، ۱۰ درصد شهروندان اوکراین، ۱۱ درصد پاکستانی‌ها و ۹ درصد لهستانی‌ها برخوردار است.
 
او در میان شهروندان اسپانیا، نامحبوب‌ترین چهره‌ سیاسی جهان (۹۲ درصد) است. نتایج به‌دست آمده از این نظرسنجی همچنین نشان می‌دهد که اعتماد روسیه و آمریکا نسبت به یکدیگر در چند سال گذشته به تدریج کاهش یافته است. در آلمان اعتماد شهروندان این کشور به روسیه در سال ۲۰۱۰، معادل ۵۰ درصد بود و در حال حاضر به‌تدریج به ۲۷ درصد کاهش یافته است.