به گزارش پارس به نقل از فارس، محمد حسینی ظهر امروز در حاشیه بزرگداشت خبرنگار شهید صارمی در جمع خبرنگاران با تاکید بر اینکه می‌توان در حوزه تبیین مبانی اعتقادی ایران هم در عرصه رسانه‌ای وارد و آن را به گوش مخاطبان رساند، اظهار داشت: هر چند ما به دلیل پایبندی به اصول اخلاقی نمی‌توانیم به مانند آنها عمل کنیم ولی با توجه به وجود مخاطب برای مطالب منطبق با حقیقت و متفاوت ارائه شده توسط رسانه‌های ایرانی می‌توان موفقیت‌هایی را کسب کرد.

وی در پاسخ به سئوالی در مورد قرار گرفتن نام وی در لیست اختلاس و تخلفات مالی گفت: من تاکید می‌کنم که برخورد با متخلفان باید بدون هیچ ملاحظه‌ای با دقت کامل انجام شود.

 

رسیدگی مراجع ذیصلاح به تخلفات مالی احتمالی

وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر ورود مراجع ذیصلاح به موضوع تخلفات مالی چند نفر در بین افرادی که سال‌ها دلسوزانه به کشور خدمت کرده‌اند، افزود: حساب این افراد باید از مدیران سالم جدا و به تخلفات آنها بدون ملاحظه و توجه به پشتوانه عنوانی آنها به صورت یکسان رسیدگی شود نه اینکه در برخورد با کسانی مسامحه و با برخی برخورد شود.

وی جدیت در برخورد با تخلفات را عامل بازدارنده برای متخلفان آینده دانست و تاکید کرد: این برخورد باید از فضای ایجاد شده برای ربط دادن چند تخلف به کل مجموعه جدا شود، چرا که زیر سئوال بردن عملکرد دیگران به دلیل چند تخلف اقدامی غیر شرعی و غیر اخلاقی است.

حسینی با اشاره به فضای ایجاد شده برای خلافکار نشان دادن مجموعه دولت گذشته افزود: این روزها طوری شده که اگر کسی یک سفر به خارج از کشور انجام می‌دهد طوری وانمود می‌شود که پناهنده شده که بیانگر زیر سئوال رفتن اخلاق رسانه‌ای است.

وی با بیان اینکه تا کنون مطلبی تخلفات مالی خودش نشنیده است، ادامه داد: زندگی من قبل و بعد از وزارت مشخص است چنانکه صدا و سیما هم به محل زندگی من آمد و من با وجود همه تلاش برای تغییر محل زندگی به دلایل امنیتی اینکار را نکردم .

وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه در حال حاضر عده‌ای سر کار هستند که در صدد تخریب عملکرد دولت گذشته به هر قیمتی هستند، گفت: این در حالی است که غالب مدیران دولت دهم وضعیت معلومی دارند و دارایی همه آنها با دارایی‌های یک نفر از گروه‌های دیگر برابری می‌کند.

وی با تاکید بر لزوم پرداختن مسئولان به وظایف خود بعد از دو سال از دوره مدیریت خود بیان داشت: شاید در روزها و ماه‌های نخست بتوان نقد گذشته را پذیرفت ولی بعد از گذشت دو سال مدیران باید پاسخگوی عملکرد خود باشند و واگذاری افشاگری به بعد را کنار بگذارند ضمن اینکه اگر موردی از مستندات تخلف هم وجود دارد، به مراجع ذیصلاح واگذار کنند.

حسینی با تقبیح عملکرد برخی در ارائه تصویری نادرست از عملکرد مدیران گفت: گاهی اوقات طوری سیاه‌نمایی می‌شود که هر کس مسئولیتی دارد در حال سوء‌استفاده از موقعیت است در حالیکه مراجع ذیصلاحی هستند که در قبال رسیدگی به عملکرد مدیران مسئولیت‌هایی دارند ضمن اینکه این اقدام ظلم در حق مدیرانی است که صادقانه خدمت می‌کنند.

وی در پاسخ به سئوالی در مورد فعالیت جبهه یکتا گفت: این جبهه در صدد ایجاد همگرایی در جامعه از جمله در جبهه اصولگرایان است و حضور و فعالیت در شورای همگرایی اصولگرایان هم در این راستا انجام شده است.

وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر اینکه جبهه یکتا به هیچ وجه به دنبال سهم‌خواهی در انتخابات مجلس نیست، ادامه داد: جبهه اصولگرایان باید در انتخابات با گفتمان و لیست واحد در انتخابات حاضر شود، چرا که نتیجه تفرقه در انتخابات سال 92 خودش را نشان داد.

وی با یادآوری اینکه  جبهه یکتا به دنبال تبیین گفتمان امام و رهبری است و در حال حاضر به دنبال فعالیت حزبی نیست، تاکید کرد: فعالیت حزبی این جبهه نیازمند طی مراحل قانونی مورد نیاز این حوزه است.

 

نیاز فعالیت در حوزه فرهنگ به متخصصان با قابلیت

حسینی با امتناع از پاسخگویی به سئوالی در مورد ارزیابی عملکرد فرهنگی دولت یازدهم گفت: بگذارید این کار را دیگران انجام دهند.

وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه تلاش خود را در دولت متبوعه برای بهبود حوزه فرهنگ در بخش‌های مختلف انجام داده است، گفت: به نظر می‌رسد فعالیت‌های فرهنگی در بخش ارزشی کمرنگ شده است ولی باید منتظر آینده برای به نتیجه رسیدن برنامه‌ها بود، چرا که نمی‌توان با یک کلمه و جمله در این مورد ارزیابی کرد و نقد در این حوزه نیاز به کار کارشناسانه به دور از تخریب دارد.

وی بر لزوم ورود خانواده‌ها به مباحث فرهنگی از طریق ارائه محصولات فرهنگی ارزشی به آنها تاکید کرد و افزود: دیگر مراجع فرهنگی از جمله دانشگاه‌ها و رسانه ملی هم در ارتقای فرهنگی جامعه نقش دارند کما اینکه در چند وقت اخیر سریال‌های قابل توجهی تهیه و پخش شده است.

حسینی با اشاره به اینکه مدت‌ها افرادی با وجود مشخص بودن عواقب جنگ و ناتوی فرهنگی در سطح جامعه، آن را باور نداشتند، ادامه داد: ایران در حوزه فرهنگ باید دست به مقابله زده و در راستای نامه مقام معظم رهبری برای معرفی اسلام اصیل در مقابل اسلام رسانه‌ای وارد عمل شود.

وی با تاکید بر نیاز حوزه فرهنگ به متخصصان حوزه خود بیان داشت: نباید تصور شود که کار در این حوزه ساده است چرا که این حوزه متخصصان و صاحبان فکر و با قابلیت خود را نیاز دارد.

 

ایران ظرفیت‌های رسانه‌ای را برای انعکاس نظریات منطبق با ارزش‌های نظام را دارد

وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی در پاسخ به سئوالی در مورد تلاش استکبار برای ایجاد نظم نوین رسانه‌ای گفت: ظرفیت‌های رسانه‌ای جدید در ایران ایجاد شده است که استکبار را مجبور به انعکاس مطالب می‌کند و ما شاهد بایکوت مطالب مربوط به مسئولان ایرانی در مقطعی بودیم که رفع شده است.

وی با اشاره به آغاز  فعالیت اتحادیه رادیو و تلویزیون‌های جهان اسلام طی چند سال اخیر ادامه داد: می‌توان با بهره‌گیری از این ابزارها که تمایل به انعکاس تفکرات منطبق بر حقیقت نظام ما را دارند نسبت به ارائه دیدگاه‌های نظام اقدام اقدام کرد.

حسینی نمونه هجمه رسانه‌ای را عملکرد آنها به هنگام انجام مذاکرات هسته‌ای عنوان کرد که تیم‌های رسانه‌ای در صدد القای مطالب به نفع کشورهای غربی بود.