اوباما: ایران، یک رژیم دینسالار بیرحم و حامی تروریسم است
رئیسجمهور آمریکا در تماس با گروههای حامی توافق هستهای، با وجود درخواست برای کمک به وی در برابر لابی قدرتمند مخالفان توافق، به تهدید نظامی ایران پرداخت و اتهامات گستردهای به تهران نسبت داد.
به گزارش پارس به نقل از فارس، «باراک اوباما» رئیسجمهور آمریکا پنجشنبه شب (به وقت واشنگتن) در یک کنفرانس تلفنی، با گروههای حامی توافق هستهای گفتوگو کرد. وی در این اظهارات که با اتهامزنیهای گسترده علیه ایران همراه بود، به نقش پول در مخالفت کنگره به توافق اذعان کرد و از حامیانش خواست به وی در رویارویی با کنگره کمک کنند.
این یک توافق خوب است
وی در ابتدای اظهاراتش گفت: «در سال 2008 بسیاری از افراد در پاسخ به جنگ عراق و تصمیماتی که منجر به یک اشتباه بزرگ راهبردی برای ایالات متحده شد، فعال بودند. آن زمان که من نامزد ریاستجمهوری شده بودم، سیاست خارجی یکی از موضوعات مهم بود و من هم مواردی را تبیین کردم. من گفتم مهم است که ما نه فقط به جنگ عراق پایان دهیم، بلکه به طرز فکری که ما را به جنگ عراق کشاند، پایان دهیم.»
اوباما افزود: «من گفتم که ما هیچ وقت نباید از اینکه از موضع قدرت برای یافتن راهکارهای دیپلماتیک برای چالشهای بزرگ سیاست خارجی تلاش کنیم، بهراسیم. من گفتم که من در حمایت از امنیت اسرائیل، بزرگترین متحدامان در منطقه، تردید نخواهم کرد. من همچنین گفتم که یکی از اولویتهای من در سیاست خارجی، کسب اطمینان از تمرکز مجدد بر مسئله عدم اشاعه و تسلیحات کشتار جمعی، به خصوص تسلیحات هستهای است.»
وی ادامه داد: «در کاری که ما در این چند سال انجام دادیم، همه این موارد لحاظ شد. اما هیچ وقت به اندازه توافق تاریخیای که اخیرا بین ایران و کل جامعه جهانی به دست آمد، همه این موضوعات با قدرت اعمال نشد؛ جامعه جهانی که ما آن را به شکلی نظاممند بسیج کردیم تا ایران را پای میز آورده و از عدم دستیابی این کشور به بمب اطمینان کسب کنیم.»
رئیسجمهور آمریکا افزود: «بسیاری از شما این مسئله را از طریق رسانهها دنبال کردهاید، اما من هم میخواهم برای شما تشریح کنم که چرا این توافق تا این حد حائز اهمیت و اینکه چرا من معتقدم که این بهترین گزینه از جمع جایگزین بد نیست، بلکه یک توافق خوب است که باید به آن افتخار کنیم و اهداف مهم امنیتی را نه فقط برای ایالات متحده، بلکه برای متحدانمان و جهان، از جمله اسرائیل تامین میکند.»
بازرسیها مدتها پس از من، رئیسجمهور بعدی و رئیسجمهور بعد از او ادامه دارد
اوباما ادامه داد: «بگذارید دقیق برایتان تشریح کنم که این توافق چه میکند. این توافق چهار مسیر اصلی ایران برای رسیدن به یک سلاح هستهای را قطع میکند. برای ده سال ابتدایی، این توافق به میزان قابل توجهی برنامه هستهای ایران را محدود میکند، به همین جهت ما همواره کاملا خواهیم دانست که آنها دارند چه میکنند.»
وی افزود: «تاسیسات زیرزمینی را که بستنشان از راههای دیگر احتمالا شدنی نبود را میبندد. تاسیساتی را که میشد از آن برای تولید پلوتونیوم استفاده کرد، به نحوی تغییر میدهد که ما اطمینان مییابیم که دیگر نمیشود از آن برای تولید مواد هستهای استفاده کرد. ایران را ملزم میکند که ذخایر اورانیوم غنیشده خود را به میزان 98درصد کاهش دهد. همچنین رژیمی بیسابقه راستیآزمایی و بازرسیها ایجاد میکند که امکان نظارت 24 ساعته در هفت روز هفته از تمام تأسیسات هستهای اعلامشده آنها و همچنین خط تولید آنها، از معادن اورانیوم تا کارگاههای تولید سانتریفیوژ، که برای غنیسازی اورانیوم به آن نیاز است، تا کل مسیر تا انتها، را ایجاد میکند.»
رئیسجمهور آمریکا ادامه داد: «برای 5 سال پس از آن هم، ایران ملزم میشود که تمام ذخایر خود را به خارج منتقل کند و در طول این مدت، تحقیقات و توسعهای که ایران میتواند در زمینه توان هستهای انجام دهد، کاملا محدود خواهد بود. در سالهای پس از آن هم، ایران تحت شدیدترین بازرسیها در تاریخ خواهد بود. تحت این توافق، ایران هیچگاه نخواهد توانست به سلاح هستهای دست پیدا کند. این کشور، هرگز مجاز به توان هستهای تسلیحاتی نخواهد بود.»
وی افزود: «و بازرسیها و راستیآزماییهای تعبیهشده، نه مدتها پس از ریاستجمهوری من، بلکه مدتها پس از رئیسجمهور بعدی و رئیسجمهور بعد از او، ادامه خواهد داشت. در مقابل، ما تحریمهایی را که به طرزی نظاممند با کمک متحدانمان در کنار هم قرار دادیم را رفع میکنیم. به این ترتیب، ایران به دلارهایی که در خارج از این کشور بلوکه شده بود، دسترسی پیدا میکند. اقتصاد ایران تا حدی به واسطه تحریمها به شدت تضعیف شد و اکنون به دلیل تحریمها، از رکود رنج میبرد.»
اوباما سپس مدعی شد: «حتی با رفع تحریمها، آنها برای رسیدن به جایی که اگر تحریمها اصلا نبود میرسیدند، 20 تا 22 سال زمان میخواهند. حالا شما خارج از اینجا استدلالهای مختلفی میشنوید که چرا این "یک توافق بد است"، آن هم از کسانی که رک بگویم، با هر توافقی که با ایران میشد، مخالف میبودند.»
مخالفان توافق 20 میلیون دلار خرج کردند
وی افزود: «بخشی از آنچه میشنوید، ناشی از 20 میلیون دلاری است که برای لابی علیه این توافق، صرف آگهیهای تلویزیونی شده است و بخشی هم از سوی همان ستوننویسان و مقامات دولتی سابق که ما را به جنگ با عراق کشاندند و حالا هم دقیقا همان ادعاهایی را مطرح میکنند که در سال 2002 و 2003، در مورد عراق مطرح میکردند.»
رئیسجمهور آمریکا ادامه داد: «خوب، شما اولا میشنوید که ایران تقلب خواهد کرد. احتمالش هست، چون این توافق نه بر اساس اعتماد، بلکه بر اساس راستیآزمایی است. رژیم ایران هم در واقع یک دینسالاری بیرحم، ضدآمریکا و ضداسرائیل است که هلوکاست را انکار میکند، از نایبان تروریست خود حمایت کرده و در منطقه دست به اقدامات ثباتزدا میزند. ممکن است که آنها تلاش کنند که حقه بزنند، اما به واسطه این توافق، ما به شکلی به مراتب موثرتر از وضعیت بدون توافق، قادر خواهیم بود که مچ آنها را بگیریم.»
ایران دسترسیهای لازم را ندهد، میتوان تحریمها را بازگرداند
اوباما افزود: «هزینه حقه زدن، بسیار بالا خواهد بود. ما ساختاری ایجاد کردهایم که اگر آنها فریبکاری کنند، ما میتوانیم به صورت یکجانبه، تمام تحریمهایی را که حالا هستند، بازگردانیم و آن وقت اقتصاد ایران بار دیگر به شدت تضعیف خواهد شد.»
وی ادامه داد: «شما میشنوید که میگویند بازرسان آنقدر سریع دسترسی نخواهند یافت که بتوانند متوجه فریبکاری شوند. اما ساختاری که در نظر گرفته شده، به نحوی است که ما میتوانیم بر هر نوع مخالفتی که ایران ممکن است با دسترسی به هر سایتی، اعلامشده یا اعلامنشده، داشته باشد، غلبه کنیم و اگر آنها همکاری نکردند، آن وقت باز هم ما در موضعی خواهیم بود که تحریمها را سرجایشان بازگردانیم.»
اوباما افزود: «خلاصه کلام اینکه، در طول اجرای این توافق، حقه زدن برای ایران کاری بسیار دشوار خواهد بود و ما تقریبا قطعا به سرعت متوجه خواهیم شد و قادر خواهیم بود که جرایم علیه آنها را مجددا اعمال کنیم.»
پس از 15 سال، برای اقدام نظامی موقعیت بهتری خواهیم داشت
وی ادامه داد: «این استدلال را هم میشنوید که خوب توافق برای 15 سال اول خوب است، اما بعد از 15 سال، آنها تمام این سانتریفیوژها را خواهند داشت و در موضعی خواهند بود که میتوانند تمام بازرسان را بیرون کنند، حقه بزنند و به صورت بالقوه به سرعت به سمت بمب حرکت کنند. این درست است که پس از 15 سال آنها میتوانند یک برنامه صلحآمیز هستهای داشته باشند و اینکه به واسطه ماهیت برنامههای صلحآمیز هستهای، آنها در مقایسه با امروز ظرفیت غنیسازی به مراتب بیشتری خواهند داشت.»
اوباما افزود: «اما مشکل این منطق این است که اگر این توافق نبود، ما همین زمان گریز را 6 ماه دیگر یا یکسال دیگر شاهد بودیم. بنابراین، سخت است استدلال کنیم که بهتر است ما 6 ماه دیگر در موقعیتی قرار بگیریم که برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هستهای مجبور به استفاده از نیروی نظامی شویم، به جای 15 سال دیگر و آن هم پس از آنکه ما رژیم بازرسی و راستیآزمایی ایجاد کردهایم و هرآنچه لازم است را از برنامه هستهای ایران میدانیم. (آن زمان) هر رئیسجمهوری اگر لازم باشد که برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هستهای دست به اقدام نظامی بزند، در موقعیت به مراتب بهتری خواهد بود.»
وی ادامه داد: «میشنوید که گفته میشود که آنها به پول قابل توجهی دست مییابند و اینکه ممکن است ایران تروریسم و فعالیتهای ثباتزدای بیشتری در منطقه انجام دهد. تردیدی نیست که بخشی از پولی که آنها دریافت میکنند، احتمال صرف اهداف نظامی میشود، اما به یاد داشته باشید که بودجه نظامی ایران 15 میلیارد دلار است، اما مال ما بیش از 500 میلیارد دلار است. بودجه نظامی متحدان ما در خلیج (فارس) 150 میلیارد دلار، یا 10 برابر بودجه ایران است. ما این توان را خواهیم داشت که ایران را از حمله با تسلیحات متعارف به متحدانمان بازداریم. خطر این است که آنها به سلاح هستهای دست پیدا کنند، که این دقیقا چیزی است که این توافق از آن جلوگیری میکند.»
توافق هستهای، به معنی پایان رویارویی با ایران نیست
رئیسجمهور آمریکا افزود: «سومین چیزی که میشنوید، این است که این توافق به ایران مشروعیت بخشیده و ما را از اقدام متقابل در برابر کارهایی که آنها میکنند، مثلا حمایت مالی و تسلیحاتی از حزبالله، بازمیدارد. اما در واقع، هیچ چیزی در این توافق وجود ندارد که ما را از رویارویی قدرتمند با رفتارهای غیرهستهای ایران که بر خلاف منافع ما یا متحدانمان است، بازدارد. به عنوان نمونه، ما طبق این توافق، قادر خواهیم بود بر اساس اختیارات بینالمللی که از میان نمیروند، با تسلیح حزبالله مقابله کنیم.»
اوباما ادامه داد: «حالا کاری که از این پس باید انجام دهیم، ارتقای ظرفیت دوستان و متحدانمان در منطقه و ارتقای امنیت است، چراکه رک بگویم، ایران توانسته بسیاری از این ممنوعیتهای بینالمللی را در حالی که اجرایی بودند، دور بزند. بنابراین، مسئله این نیست که این اختیارات از میان میرود، بلکه این است که ما باید به همکاری با متحدانمان در منطقه بپردازیم.»
دست کشیدن ایران از برنامه هستهای، توهم است
رئیسجمهور آمریکا افزود: «بنابراین، خلاصه مطلب اینکه هر استدلالی که علیه این توافق مطرح میشود، یا غیردقیق است و یا اینکه در آن فرض شده است که اگر قرار بود مذاکره کنیم، باید به توافقی میرسیدیم که در آن ایران هرگونه توانمندی حتی برای برنامه صلحآمیز هستهای را کنار بگذارد. در دنیای خیالی، این (گزینهای) ارجح بود. اما در دنیای واقعیت، هیچ کارشناس یا تحلیلگر سیاست خارجی وجود ندارد که بگوید ایران که تا این حد مفتخر (از توان هستهای است)، با آن موافقت میکند. در دنیای واقعی، این توافقی که اهداف را محقق میکند. و اگر هم میشنوید که کسانی میگویند ما باید به توافقی بهتر میرسیدیم، باید از آنها بپرسید که دقیقا منظورتان چیست؟»
وی ادامه داد: «اگر منظورشان این است که ایران باید هرگونه خواستهای برای فعالیتهای صلحآمیز هستهای را کنار بگذارد، باید به آنها گفت که ایران این کار را نمیکند و تنها راه دستیابی به آن، این است که خود را طرزی فعال برای رفتن به جنگ آماده کنیم.»
اوباما افزود: «برخی اعلام مخالفت میکنند و میگویند انتخابهایی که رئیسجمهور ارائه میکند، نادرست است و الزاما نیازی به جنگ نیست و ما میتوانیم آنقدر به تحریمهایی که حالا هستند ادامه دهیم تا نهایتا آنها دست دراز کرده و خواستار کاهش تحریمها شوند. اما واقعیت این است که دلیل اثرگذاری تحریمها این بود که تمام جامعه جهانی پشت سر ما بود. جامعه جهانی به این دلیل از ما حمایت کرد که ما به آنها گفتیم، من به آنها گفتم که ما نسبت به رسیدن به راهکاری دیپلماتیک جدی هستیم و این راهی برای جلوگیری از جنگ است و به این خاطر که آنها باور داشتند که ما برای رسیدن به راهکار دیپلماتیک جدی هستیم، آنها حتی به قیمت هزینههای زیادی که برایشان داشت، به خصوص به این دلیل که آنها به نفت ایران نیاز داشتند، با درک این که ما با حسن نیست مذاکره میکنیم، در کنار ما قرار گرفتند.»
توافق رد شود، در دنیا بیاعتبار میشویم
رئیسجمهور آمریکا ادامه داد: «جهان حالا به این نتیجه رسیده است که ما با اهدافمان دست یافتهایم و در سرتاسر جهان در حمایت از این توافق، تقریبا اجماع نظر وجود دارد؛ متحدان سنتی ما نظیر بریتانیاییها، فرانسویها، آلمانیها، ژاپنیها، کره جنوبیها و استرالیاییها و حتی رقبا و در مواردی دشمنان ما، روسیه، چین و دیگران.»
وی افزود: «در نتیجه، اگر ما حالا توافقی را رد کنیم که خودمان مذاکره کردیم و به دنیا برای حمایت از آن فشار آوردهایم و 95درصد دانشمندان هستهای و کارشناسان منع اشاعه و اکثریت سفرای سابق، هم دموکرات و هم جمهوریخواه، و هرکسی که نحوه عملکرد رژیم ایران و ماهیت آن برنامه هستهای را بداند (از آن حمایت میکند)، در برابر اجماع تمام این افراد، متحدانمان، دوستانمان و کسانی که بیش از همه این موضوعات اطلاعات دارند، از جمله ارنست مونیز وزیر انرژی من که متخصص فیزیک هستهای از دانشگاه امآیتی است، کنگره به دلایل سیاسی این توافق را رد کند، نه فقط بهترین موقعیتمان را در کسب اطمینان از عدم دستیابی ایران به سلاح هستهای از دست میدهیم، بلکه ظرف 3 ماه، 6 ماه یا یکسال، خود را با چشمانداز توسل به اقدام نظامی برای جلوگیری از دستیابی آنها به توان هستهای مواجه خواهیم دید یا دستکم خود را در موقعیت انزوای کامل از جهان خواهیم یافت که هیچ اعتباری برای انجام هرگونه مذاکره برای توافقات بینالمللی نخواهیم داشت، چراکه همه تصور خواهند کرد که دولت آمریکا، در کنگره و اینجا در واشنگتن، به خاطر مسائل سیاسی کنار زده میشود.»
در برابر میلیاردرهایی که کنگره را تحت فشار قرار میدهند، قدرت چندانی ندارم
اوباما افزود: «بنابراین، ریسکی بیش از این وجود ندارد. پس، حالا که وارد تابستان میشویم، چالشی که برای همه شما وجود دارد، این است که باید فعالتر شوید و به نحوی رسا، فعال و مطلع، شروع کنید به رساندن صدای خود به اعضای کنگره، چراکه لابیای که در سوی دیگر (از سوی مخالفان توافق) انجام میگیرد، آتشین، با حمایت مالی بالا و خستگیناپذیر است. در نبود صدای شما، شاهد خواهید بود همان نیروهایی که ما را به جنگ عراق بردند، فرصتی تاریخی را از ما گرفته و ما را به مسیر بالقوه رویارویی نظامی بازمیگردانند.»
وی ادامه داد: «واقعیات طرف ماست و من هیچ وقت تا این حد نسبت به یک تصمیم سیاسی مطمئن نبودهام. اما اگر همه شما مشارکت نکنید و فعال نباشید، سیاست دشوار خواهد بود.»
اوباما افزود: «در مورد جنگ عراق، ناراحتی من از این بود که مخالفان صدای بلند مخالفت خود را دیرهنگام به گوش دیگران رساندند، نه قبل از آن. حالا شما رئیسجمهوری دارید که طرف شماست و به کسب اطمینان تقویت منع اشاعه، تقویت امنیت ایالات متحده و اسرائیل، تقویت دیپلماسی و تغییر چارچوب ذهنی جنگ، اهمیت میدهد. اما با وجود توان گستردهای که من دارم، اما این کافی نیست و نمیتوان کار چندانی در برابر حامیان بزرگ مالی احزاب سیاسی، سفارشدهندگان تبلیغات تلویزیونی، میلیاردرهایی که با خرسندی از کمپینهای انتخاباتی حمایت میکنند و اعضای کنگره، حتی اعضای خوب آن را تحت فشار قرار میدهند، انجام داد. اگر آنها صدای شما را نشنوند، ممکن است این فرصت از دست برود.»
وی ادامه داد: «بنابراین، از هرکسی که در آن سوی خط است، میخواهم که فعال شود و منتظر نماند. همین حالا، مخالفان این توافق به دفاتر کنگره سرازیر شدهاند و همین حالا 20 میلیون دلار تبلیغ در حوزهها (انتخابی) هستند و آنها (نمایندههای کنگره) دارند این را احساس میکنند. وقتی من با این اعضای کنگره دیدار میکنم، آنها واقعا منطق مخالفان را قبول ندارند، اما آنها کم کم تغییر موضع میدهند، شروع به تغییر موضع میکنند چون فشار سیاست را احساس میکنند.»
رئیسجمهور آمریکا افزود: «و شما باید با آنها مقابله کنید، آن هم با بیان واقعیات. خبر خوش اینکه، نیازی نیست شما چیزی را تحریف کنید، بلکه باید مطلع باشید. و نهایتا واقعیت آشکار میشود، مشروط بر اینکه شما به انتقال آن کمک کنید، من به تنهایی نمیتوانم این کار را انجام دهم.»
وی ادامه داد: «شما این شانس را دارید که با اثرگذاری در این روند، تاریخساز باشید، بنابراین، عقب ننشینید و منتظر نمانید. ما حالا به نقش شهروندی شما نیاز داریم.»
آمریکایی ها سگ هار نهاد های بین المللی درمنطقه است.
آمریکایی ها سگ دست نشانده دبیرکل سازمان بی ملل متحد درخاورمیانه است.
آمریکایی ها سگ دست نشانده شورای ضد امنیت سازمان بی ملل متحد درجهان است.
آمریکایی ها سگ ولگرد سازمان های بین المللی درجهان است.
ازچهره مدعیان دروغین حقوق بی بشر. سعودی ها درحمله به یمن ازحمایت آمریکا ورژیم صهیونیستی وغربی ها برخورداراست. آمریکا وهم پیمانانش دریمن به نسل کشی متهم هستند.
تشکیل گروه های تروریستی حاصل طراحی انگلیس وآمریکاست.
اقدامات عربستان سعودی همانند آلمان نازحی است. اقدام سعودی ها خیانت به اسلام است.
هدف اسرائیل بیرون کردن فلسطینی ها اززمین خودشان است. رژیم صهیوصهیونیستی جنایات جنگی درمنطقه مرتکب شده است. جنایات رژیم جعلی صهیونیستی ازسوی آمریکا جنایتکارمورد حمایت قرارمی گیرد. حملات رژیم صهیونیستی به نوارغزه جنایت جنگی است. جهان اسلام همه توان خود را برای کمک به فلسطینی ها بکارگیرد.
اسرائیل درحملات به غزه جنایت جنگی مرتکب شده است. سکوت مجامع بین المللی نسبت به فجایع غزه تاسف باراست. اسرائیل جنایتکارجنگی است.چرا داعش دشمن رژیم صهیونیستی نمی شود؟
اسرائیل درحمله به نوارغزه ازحمایت غربی وعربی برخورداراست.آمریکا وهم پیمانانش درنوارغزه به نسل کشی متهم هستند.
سکوت کشورهای عربی و سازمان های بین المللی درقبال نسل کشی درغزه شرم آوراست.
آمریکا دشمن درجه اول اسلام و مسلمانان است.
عربسنان سعودی دشمن درجه اول دین اسلام ومسلمانان وبشریت است.
آلمان همکار رژیم صهیونیستی درکشتارمردم بی دفاع غزه.
آمریکا وکشورهای غربی وعربی مسئول کشتاردرسوریه وعراق ولبنان وغزه ویمن ولیبی ومصر و افغانسان و پاکستان و اوکراین و... هستند.
آمریکا را یک دولت تروریستی نامید که تنها مقصر درگیری درجهان و به ویژه خاورمیانه است.
غرب وعربستان ازهمان اتبدا ازداعش حمایت می کردند.
مزدوران آمریکا وشورای همکاری درکشارها دست دارند. آمریکا درسوریه وعراق ویمن وخاورمیانه چه می خواهد؟آمریکا رئیس تروریست هاست. آمریکا ایجاد کننده داعش است.آمریکا جنایتکاردست ازحمایت تسلیحاتی ومالی ازمخالفان سوری بردارد. داعش وهمان اسلام آمریکایی است.
هدف اصلی آمریکا ازحمله به یمن نابودی جهان اسلام است.
داعش ازسلاح های ساخت اسراییل استفاده می کند.
گروه تروریستی داعش پیاده نظام استکبارجهانی است.
آمریکا اگر به اصطلاح قصد مبارزه با داعش را دارد باید سراغ عربستان سعودی و اسرائیل و ترکیه وقطربرود.
بی تفاوتی نهاد های بین المللی دربرابر جنایات آمریکا وهم پیمانانش برای سازمان های بین المللی گران تمام شود. اقدامات نهاد های بین المللی غیرقابل قبول وشرم آوراست.
آمریکا وداعش واسرائیل بزرگترین قاتل کودکان درجهان هستند.
آمریکا واسرائیل، بزرگترین تامین سلاح برای تروریست هاست.
آمریکا جنایتکار وخیانتکاربه اسم دموکراسی جنگ افروزی می کند.
نظامیان آمریکا درمدت 5 سال با داعش درسوریه وعراق اتباط دارند. ازهمکاری آمریکا با داعش وجود دارد.آمریکا، بزرگترین تامین سلاح برای تروریست هاست.آمریکا واسرائیل و داعش وترکیه وعربستان سعودی بزرگترین قاتل مسلمانان درخاورمیانه هستند.آمریکا به اسم دموکراسی جنگ افروزی می کند.سازمان ملل باید ازدست کشورهای جنایتکار وخیانتکار زورگو خارج شود.
ائتلاف ضد تروریسم نتوانست کاری درعراق انجام دهد.
سیاست غربی ها درباره تروریسم دوگانه است.
آمریکا،عربستان سعودی واسرائیل و ترکیه واردن وترکیه حامیان اصلی تروریسم هستند.
ائتلاف ضد تروریسم، علی رغم تبلیغات دروغین نتوانست کاری درعراق انجام دهد.
تروریسم داعش، نتیجه تجاوزگری آمریکاست.آمریکا نمی خواهد درگیری درعراق پایان یابد.
چرا آمریکا وهم پیمانانش فقط با مسلمانان ها می جنگد؟!
سیاست های غرب درقبال سوریه ومنطقه شکست خورده است.
آمریکا درمدت 5 سال تماشاگرکشتارداعش درعراق است.مردم مظلوم عراق به دست این گروه تروریستی کشته می شود. وآمریکایی ها فقط درمدت 5 سال به تماشانشسته اند.به نام اسلام وقرآن مسلمان کشی می کنند.
ما هم هرگزبه آمریکایی ها اعتماد نداریم.
ما به دولت ها ومظلومان جهان کمک می کنیم وآمریکا هم به تروریست ها.
آمریکا ازتکفیری ها بدتراست.
آمریکا داعش را به وجود آورد.
آلمان با کمک آمریکا سلاح شیمیایی به صدام می داد.
وآمریکایی ها در هر کشوری پاگذاشته آنجا را تبدیل به پایگاهی القاعده وداعش و دیگر گروهک تکفیری ها کرده است
متهم کردن باردیگر ایران حمایت تروریسم ازسوی آمریکایی ها درواقع سرپوش گذاشتن به جنایت های و خیانت های و تجاوز های خودشان درجهان وبه ویژه خاورمیانه و منطقه درسوریه وعراق ویمن و... است.
فهرست اقدامات تروریستی ۱۰۰ سال اخیر آمریکا
تولید، حمایت، همزیستی و مدیریت تروریسم براساس اسناد تاریخی یکی از وجوهات ممیزه سیاست خارجی آمریکا در روابط با ملل و دُوَل خارجی است. آنچه تاریخ در خود ثبت و مقامات آمریکایی به آن اذعان دارند مشخص می کند که منبع و مصدر تروریسم جایی غیر از منطقه خاورمیانه است.
همزمان با سالگرد هدف قرار گرفتن هواپیمای مسافربری جمهوری اسلامی ایران توسط ناو جنگی آمریکا در آبهای خلیج فارس، دولت ین کشور در قالب سند راهبرد نظامی آمریکا در سال ۲۰۱۵، جمهوری اسلامی ایران را به حمایت از تروریسم در جهان متهم کرد. مسئله ای که گرچه موجب تمسخر بسیاری از کارشناسان شد اما در کشاکش مذاکرات هسته ای پنج بعلاوه یک با ایران نشان داد آمریکایی ها به هیچ وجه بنای دوستی با هیچ دولت و ملتی جز از زاویه نگاه ارباب رعیتی ندارند و اساسا خوی استعماریشان اصلاح شدنی نیست.
انتشار این سند و ادعای جدید واشنگتن علیه جمهوری اسلامی ایران در حوزه تروریسم موجب شد، کند و کاوی در تاریخ یکصد ساله روابط بین الملل و رفتارهای آمریکا در خصوص کشورهای دور و نزدیک این کشور داشته باشیم. کاوشی که نشان داد واشنگتن ید طولایی در بخش تولید ، صدور و مدیریت تروریسم سازمان یافته درجهان دارد.
با نگاهی به عملکرد دولت آمریکا حداقل از یک قرن پیش تا کنون شاهد آن هستیم که هر زمان اقدامات تروریستی دولت این کشور در سطح جهان افزایش بیشتری می یابد به همان میزان هم فعالیت سازمان ها و موسسات رسمی و وابسته آن (نظامی- سیاسی) برای متهم کردن کشورهای دیگر به حمایت از تروریسم گسترش می یابد.
جهان طی نیم قرن گذشته به دریافت نصیحت های دلسوزانه وایضا پدرانه! وسمت وسو دادن های آمریکا در زمینه های مربوط به دمکراسی و حقوق بشر عادت کرده بود که طی چند سال گذشته مبارزه با تروریسم هم به آن اضافه شده است.
به هر شکل از دیدگاه سیاستگذاران کاخ سفید، واشنگتن پیشروی کشورهای جهان در این چنین مسایلی محسوب می شود در حالیکه به اعتراف بسیاری از تحلیلگران بزرگ اگر آمریکا بخواهد خود را در یک مسئله در صف اول و پیشقراول تمامی کشورهای جهان بداند باید آنرا در سردمداری تروریسم جهانی جستجو کند.
این توصیف جمله ای شعاری یا نشات گرفته از یک رویکرد واکنشی نیست بلکه تحلیلی است که نوام چامسکی تحلیلگر برجسته آمریکایی روز ۲۱ اکتبر سال گذشته در مقاله ای که در پایگاه اینترنتی “انفرمیشن کلیرنگ هاوس” منتشر شد، اعلام نمود.
چامسکی در این مقاله خود به بخش های از تحقیق سازمان اطلاعات روسیه در رابطه با عاملان پشت پرده عملیات تروریستی بزرگ انجام گرفته در جهان که در روزنامه پراودا منتشر شده بود، استناد کرد. تحقیقی که نشان می داد اکثر این اقدامات تروریستی به نحوی به عواملی از آمریکا منتهی می شوند زیرا برای ولادیمیر پوتین رئیس جمهور این کشور نیز جای سئوال داشت که این حجم بزرگ از عملیات تروریستی توسط چه سازمان یا طرفی ساماندهی وهدایت می شوند که سازمان اطلاعات روسیه نیز به آن پاسخ داد.
شاید به این مسئله نیز به دید موضع گیریهای شرق وغرب ورسوبات باقی مانده از جنگ سرد و تلاش روسیه برای بازگشت به جایگاه قدرت جهانی تفسیر شود اما اگر شماره ۱۴ اکتبر سال گذشته روزنامه نیویورک تایمز را مطالعه کنید به طور حتم خواهید دید که تیتر اول آن به گزارشی اختصاص یافته بود که عملیات تروریستی (موفق وناموفق) سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) بنا به درخواست کاخ سفید را لیست کرده است.
از نکات جالب در این گزاش آن است که در مقدمه آن تاکید شده است این گزارش بنا به درخواست باراک اوباما رئیس جمهور برای مشخص شدن تعداد عملیاتی که با هزینه دولت در کشورهای خارجی انجام گرفته و بررسی دلایل شکست عملیات های ناکام صورت پذیرفته است تا به پویایی چنین اقداماتی در آینده کمک شود!
به هر شکل در هر دوره ای تعدادی از کشورهای یاغی وجود دارند که دولت آمریکا بر خود واجب! می داند تا به جنگ با آنها بپردازد وآنها را مورد سرکوب قرار دهد.
با بررسی اقدامات دولت آمریکا از سومالی درآفریقا تا نیکاراگوئه درآمریکای لاتین واقدامات این کشور در کوبا تا عملیات صورت گرفته در خاورمیانه از افغانستان گرفته تا عراق ، سوریه ، لبنان و در صدر آن عملیات تروریستی انجام گرفته در جمهوری اسلامی ایران چنان حجم بزرگی از اقدامات را به خود اختصاص می دهد که حتی لیست کردن مشخصات این عملیات وتاریخ انجام آن نیز حجم زیادی از زمان را خواهد گرفت.
اما بی تردید تجاوز ناکام به جمهوری اسلامی ایران وزمین گیر شدن متجاوزین درطبس ، حمله تروریستی ۳ جولای ۱۹۸۸ به هواپیمای مسافربری ایرانی که منجر به شهادت ۲۹۰ شهروند غیر نظامی از جمله ۶۶ کودک ونوزاد ، حملات هوایی پهبادهای آمریکایی به تجمع مردم افغانستان ویمن به ویژه به خاک وخون کشیدن عروسی های آنها که بارها ومتعمدانه تکرار شده است واز آن مهمتر جوخه های مرگی که در سال ۱۹۸۱ در کشورهای آمریکای لاتین تاسیس واز سال ۲۰۰۵ در منطقه خاور میانه نیز کلید زده شد وامروز شاهد اوج جنایات آن در عراق وسوریه هستیم ، اقداماتی است که هرگز از اذهان عمومی پاک نخواهد شد.
در اینجا این پرسش مطرح می شود برای کشوری که تنها ۲۳۹ سال از تاریخ حیاتش می گذرد و ۹۳ درصد از این عمر خود یعنی ۲۲۲ سال آنرا در جنگ وتجاوز به کشورهای مختلف در سرتاسر جهان سپری کرده ودوست ودشمن از اقدامات تروریستی اش آگاهی دارند دیگر جایی برای متهم کردن دیگران باقی مانده است؟
در ذیل به طور تیتر وار به شماری از اقدامات تروریستی و به عبارت دیگر تروریسم دولتی آمریکا در یک قرن اخیر که در برگ های تاریخ به ثبت رسیده جهت تنویر اذهان مخاطبان گرامی و یاداوری آنچه شاید کمتر به گوش نسل حاضر رسیده است را مرور می کنیم. بدیهی است که ممکن است برخی از اقدامات آمریکا در قالب اقدام تروریستی مستقیم یا غیر مستقیم به دلایل مختلف در این فهرست از قلم افتاده باشد.
۱۹۰۱ — ورود مستقیم نیروهای آمریکایی به کلمبیا
۱۹۰۲ — حمله به پاناما
۱۹۰۴ — ورود نیروهیا آمریکایی به کره و مغرب
۱۹۰۵ — ورود نیروهای آمریکایی به هندوراس علیه انقلاب این کشور
۱۹۰۵ — حمله به مکزیک (در کمک به دیکتاتور وقت بورویریو دمازبرای سرکوب قیام مردمی این کشور)
۱۹۰۷ — حمله به نیکاراگوا
۱۹۰۷ — ورود نیروهای آمریکایی به دومینیکن برای سرکوب انقلاب این جمهوری
۱۹۰۷ — نیروهای آمریکایی در جنگ میان هندوراس و نیکارگوا مشارکت کردند
۱۹۰۸ — نیروهای آمریکایی در خلال انتخابات پاناما در این کمشور مداخله کردند
۱۹۱۰ — آمریکا نظامیان خود را برای سرکوب کودتا علیه حکومت نیکاراگوا به این کشور گسیل داشت
۱۹۱۱ — ورود نظامیان آمریکایی به هندوراس برای حمایت از کودتا به رهبری مانوئل بونیلا بر ضد رئیس جمهور منتخب میگل داویا
۱۹۱۱ — سرکوب قیام ضد آمریکایی در فیلیپین
۱۹۱۱ — مداخله در چین
۱۹۱۲ — حمله و اشغال کوبا
۱۹۱۲ — حمله به پاناما
۱۹۱۲ — حمله به هندوراس
۱۹۱۲ — ۱۹۳۳ — اشغال نیکاراگوا . از این زمان نیکاراگوا به مستعمره ای برای احتکار شرکت های آمریکایی تبدیل شد. در سال ۱۹۱۴ عهدنامه ای در واشنگتن به امضا رسید که براساس ان ایالات متحده آمریکا اجازه می یافت کانالی را میان دو اقیانوس از طریق خاک نیکاراگوا احداث کند و براساس همین عهدنامه چامرور به عنوان رئیس جمهور نیکارگوا نیز تعیین می شد. علاوه براین عهد نامه موافقت نامه های دیگری هم به امضا رسید که هرچه بیشتر دولت و ملت نیکاگوا را به سوی بردگی بیشتر برای آمریکا هدایت می کرد.
۱۹۱۴ — ۱۹۳۴ — هائیتی. نیروهای آمریکایی پس از وقوع چندین انقلاب در هائیتی وارد این کشور کرد و به مدت ۱۹ سال هائیتی تحت اشغال آمریکا در آمد
۱۹۱۶ — ۱۹۲۴- اشغال جمهوری دومینکن به مدت ۸ سال
۱۹۱۷ — ۱۹۳۳ — اشغال کوبا.
۱۹۱۷ — ۱۹۱۸ — مشارکت در جنگ جهانی اول
۱۹۱۸ — ۱۹۲۲ — مداخله در روسیه
۱۹۱۸ — ۱۹۲۰ — ورود نظامیان آمریکایی به پاناما
۱۹۱۹ — ورود نظامیان آمریکایی به کاستاریکا
۱۹۱۹ — حمله به هندوراس
۱۹۲۰ — حمله به گواتمالا
۱۹۲۱ — حمایت آمریکا از گروههای مسلحی که برای براندازی کارلوس گیریرو تلاش می کردند
۱۹۲۲ — مداخله در ترکیه
۱۹۲۲ — ۱۹۲۷ — ورود نظامیان آمریکایی به چین
۱۹۲۴ — ۱۹۲۵ — حمله به هندوراس
۱۹۲۵ — حمله به پاناما
۱۹۲۶ — حمله به نیکاراگوا
۱۹۲۷ — ۱۹۳۴ — آمریکا چین را به اشغال در آورد
۱۹۳۲ — حمله به السالوادور
۱۹۳۷ — حمله به نیکاراگوا
۱۹۴۷ — ۱۹۴۹ — حمله به یونان
۱۹۴۸ — ۱۹۵۳ — حمله به فیلیپین
۱۹۵۰ — حمله به پورتریکو
۱۹۵۰ — ۱۹۵۳ — حمله به کره
۱۹۵۸ — لبنان
۱۹۵۸ — جنگ با پاناما
۱۹۵۹ — نظامیان آمریکایی وارد لائوس شدند
۱۹۵۹ — حمله به هائیتی
۱۹۶۰ — عملیات نظامی آمریکا در اکوادور
۱۹۶۰ — حمله به پاناما
۱۹۶۵ — ۱۹۷۳ — تجاوز خونین به ویتنام
۱۹۶۶ — حمله به گواتمالا
۱۹۶۶ — حمایت نظامی از اندونزی علیه فیلیپین
۱۹۷۱ — ۱۹۷۳ — بمباران لائوس
۱۹۷۲ — حمله به نیکاراگوا
۱۹۸۰ — عملیات نظامی علیه ایران در طبس موسوم به پنجه عقاب که باشکست مواجه شد
۱۹۸۳ — دخالت نظامی در گرینادا
۱۹۸۶ — حمله به لیبی و بمباران طرابلس و بنغازی
۱۹۸۸ — حمله آمریکا به هندوراس
۱۹۸۸ — حمله به هواپیمای مسافربری ایرانی و قتل عام تمامی ۲۹۰ نفر سرنشین این هواپیما
۱۹۸۹ — نظامیان آمریکایی ناآرامی ها در جزایر ویرجین را سرکوب کردند
۱۹۹۱ — عملیات نظامی گسترده در عراق (جنگ اول خلیج فارس)
۱۹۹۲ — ۱۹۹۴ — اشغال سومالی و انجام خشونت بسیار مفرط علیه شهروندان این کشور
۱۹۹۸ — حمله به سودان . هواپیماهای آمریکایی به بهانه تولید گاز اعصاب یکی از کارخهانه های ساخت دارو را بمباران کردند
۱۹۹۹ — آمریکا با پوشش ناتو جنگی را علیه یوگسلاوی براه انداخت. بمباران این کشور ۷۸ روز به طول انجامید و یوگسلاوی از هم فروپاشید
۲۰۰۱ — حمله و اشغال افغانستان به بهانه تعقیب گروه القاعده
۲۰۰۳ — حمله و اشغال عراق بدون مجوز سازمان ملل
۲۰۱۱ — حمله به لیبی پس از پیروزی انقلاب این کشور و سرنگونی دیکتاتور قذافی
۲۰۱۱ — حمایت از گروههای مسلح تروریستی در سوریه با هدف براندازی نظام منتخب ملت سوریه
۲۰۱۱ — اعلام حمایت از رژیم آل خلیفه درسرکوب قیام مردمی این کشور
۲۰۱۵ — اعلام پشتیبانی از آل سعود در جنگ این کشور علیه انقلاب ملت یمن
عکس یادگاری سرباز آمریکایی با سلاحهای کشتار جمعی!
سخنگوی رسمی نیروهای اشغالگر در عراق میگوید: نیروهای چند ملیتی پس از شکست صدام به ادارات دولتی و قصرها رفتند و در آنجا مقادیر هنگفتی پول و طلا و جواهرات پیدا کردند.
حقایق سالهای پس از حادثه 11 سپتامبر و لشکرکشی آمریکا به عراق حاوی ناگفتهها و ناشنیدههایی است که دل وذهن هر انسانی را مشغول به خود میدارد.
ارتشی که با ادعای کشف "سلاحهای کشتار جمعی" و ایجاد دموکراسی وارد عراق شد زیر پوشش چتر رسانهای دست به قتل و غارت و کشتار زد تا در پرونده خود فصلی دیگر از دروغ و تزویر و جنایت را ثبت کند.
پس از اشغال عراق توسط آمریکاییها صندوق ذخیره ارزی عراق که 20 میلیارد و 200 میلیون دلار موجودی داشت، در اختیار «پل برمر» حاکم نظامی عراق قرار گرفت.
بر اساس برنامه ای که از شبکه فاکس نیوز پخش میشد وی 7 میلیارد دلار از این پول را در قالب برنامه نفت در برابر غذا، صرف کرد و 11 میلیارد و 300 میلیون از آن را به گروههای عراقی حامی اشغالگران (به عنوان حقالسکوت) واگذار کرد.
«کلنل چارلز کرون» سخنگوی رسمی نیروهای اشغالگر در عراق میگوید: نیروهای چند ملیتی پس از شکست صدام به ادارات دولتی و قصرها رفتند و در آنجا مقادیر هنگفتی پول و طلا و جواهرات پیدا کردند که هنوز سرنوشت آن ها مشخص نیست.
برهمین اساس کاربران شبکههای اجتماعی تصویری از یک سرباز ارتش آمریکا منتشر کردند که در بین شمشهای طلای بار زده شده در یک کامیون نشسته است.
در زیر این تصویر نوشته شده "عکس یادگاری سرباز آمریکایی با یک نمونه از سلاحهای کشتار جمعی!" که طعنهای به بهانه آمریکا برای حضور در عراق و خلع سلاح رژیم این کشور از سلاحهای کشتار جمعی و مبارزه با تروریسم دارد.
بخش دیگری از چپاول اموال عمومی عراق توسط آمریکایی ها، بلوکه کردن صدها میلیار دلار طلا بود که دولت عراق در بانک های سوییس به امانت گذاشته بود، پس از نابود کردن اسناد واگذاری در حمله به ادارات دولتی عراق، سرنوشت این دارایی ها در ابهام است.
این در حالی است که آمریکا درمدت 5 سال از حامیان اصلی تروریستهای تکفیری به شمار میرود.
این در حالی است که آمریکا درمدت 5 سال از حامیان اصلی تروریستهای تکفیری و داعش به شمار میرود.
جنایتکاران رژیم صهیونیستی باید به میزمحاکمه کشیده شوند. دادگاه بین المللی کیفری باید با جنایات جنگی رژیم صهیونیستی برخورد کند. اقدامات رژیم صهیونیستی جنایت جنگی است.باید به حامیان رژیم صهیونیستی رسیدگی شود. کشورهایی که دم ازحقوق بشرمی زنند چرا درمقابل این خیایات رژیم صهیونیستی سکوت کرده اند.مدعیان دروغین حقوق بشراز رژیم صهیونیستی حما کرده وبه آنها جایزه 250 میلیون دلاری می دهند. که سران اسرائیل با خاطر این جنایات فراموش نشدنی باید محاکمه و مجازات شوند. جنایت رژیم کودک کش فراموش شدنی نیست.سکوت دنیا درمقابل نسل کشی صهیونیست ها درغزه جنایت به بشریت است.
آمریکا صادرکننده اصلی تروریسم به جهان است.
داعش هیچ تهدیدی برای آمریکایی ها وغربی ها و صهیونیست ها وسعودی ها محسوب نمی شود.
سازمان های بین المللی و کشورهای مدعی دفاع ازحقوق بشرمقصراصلی جنگ سوریه وعراق وغزه ویمن و... هستند.
پیامدهای 109 روز تجاوزتجاوز نظامی عربستان سعودی به یمن با سکوت سایه جامعه بین المللی درقبال جنایت های آل سعود با حمایت آمریکا واسرائیل قتل عام مردم مظلوم یمن بی شرمانه وشرم آوراست.
رسانه ها غربی وعربی ازجنایات رژیم صهیونیستی علیه مظلوم فلسطین وهمچنین جنایت های عربستان برعلیه مردم یمن وجنایت های تمام تروریست ها با همدستی آمریکا وهمپیمانانش برعلیه مسلمانان خاورمیانه و به ویژه سوریه وعراق وغزه ویمن چشم پوشی می کنند.
آمریکا واسرائیل وعربستان و ترکیه مقصراصلی درمدت 5 سال درجنگ سوریه وعراق هستند.
ضمن تائید کامنتی که رزمنده فرستاد و الحق حق مطلب را فرمود می خواستم از آقای اوباما بپرسید یک مدرک تروریستی که از ایران دارید و آزادگان جهان و مردم تائید کنند بیاور تا حرفت خریدار داشته باشه
سلام
گروه بین الملل خبرگزاری فارس: پس از انتشار گزارشی تحت عنوان فهرست اقدامات تروریستی 100 سال اخیر آمریکا در جهان توسط فارس که با استقبال گسترده مخاطبان همراه شد، پرسشها و درخواستهای مختلفی از سوی خوانندگان محترم از طریق بخش نظرها (کامنتها) مطرح گردید که از جمله آنها می توان به درخواست برای کاملتر، گسترده تر و فراگیر کردن بیشتر این گزارش، ریز شدن در تمامی موارد جنایت به ویژه شمار قربانیان این اقدامات تروریستی دولت آمریکا، انتشار آمار و ارقام مستند و... اشاره کرد.
گروه بینالملل و سیاست خارجی فارس به احترام مخاطبان گرامی تلاش میکند در چند بخش به این درخواست ها تا حد امکان پاسخ گوید:
همزمان با شکل گیری دولت ایالات متحده آمریکا نسل سرخ پوستان آمریکایی به عنوان بومیان این منطقه از جهان نیز به تدریج به سوی نابودی وفنا پیش رفت تا بعد از آن مشخص شود که صدها هزار زن وکودک قبایل "آتاوا ، ینینگو ، میامی النی ونایه" به دلیل نسل کشی میهمانان ناخوانده وجنگ میکروبی که مهاجران اروپایی موسس آمریکا علیه صاحبان اصلی این کشور به راه انداخته اند، از پای در آمدند.
روز 6 مارس 1853 رابرد هرز در مقالهای که تحت عنوان «THE DESTRACTION OF THE CALIFORNIAN INDIANS» در روزنامه «DAILY ALTA» منتشر کرد خبر داد از امروز به بعد سرخپوستان آمریکایی آماده بریده شدن سر (سربریده شدنی که از آن دوره تا به امروز به انحای مختلف دست به دست شد تا در قرن بیست ویکم این سیاست را داعش ادامه دهد ) قتل با تفنگ یا کشتار با آبله شوند.
سرمقاله نویس روزنامه «san Francisco bulltien» نیز در شماره 10 جولای 1860 به نسل کشی سرخ پوست ها که آنها را نژاد ملعون توصیف کرده اشاره و ابزار آنرا میکروب و ویروس های مختلف اعلام کرد .
این در حالی است که جورج راجرز کلارک که بعدها رئیس جمهور آمریکا شد در یکی از برنامه های قتل و شکنجه که در آن جلادان اقدام به سلاخی کردن پوست سر اسرای سرخپوست وهدیه دادن مو وپوست آن به میهمانان می کردند ، از جلادان خواست تا با کندی و وسواس این کار را انجام داده واجازه دهند همه حضار از لحظه به لحظه سلاخی شدن سرخپوست ها کمال لذت را ببرند ( خاطرات Michigan pioneer and historical colloction جلد 9 ، 1886، صفحات 502و501) این در حالی است که با وجود ثبت این جنایات کلارک همچنان به عنوان یکی از نمادها ملی وقهرمانان تاریخی آمریکا محسوب شده وتا به امروز الگویی برای نیروهای مخصوص ارتش آمریکا به شمار می رود.
این اقدامات را شاید بتوان اولین جنایات دولت آمریکا بعد از تبدیل شدن به یک دولت واعلام موجودیت توصیف کرد، گرچه پیش از آن نیز جنایات بسیار زیادی به وقوع پیوسته که شاید در خاطره غرب وحشی باقی نمانده یا اصولا به فراموشی سپرده شده باشد!!
منیر العکش پژوهشکر علوم انسان شناسی در کتاب خود « أمریکا والإبادات الجماعیة » آمار قربانیان نسل کشی های آمریکا را از زمان تاسیس تا زمان انتشار کتابش (2007) 112 میلیون انسان اعلام کرده و تاکید میکند دولت متمدن ومهد آزادی جهان! دست کم 400 نژاد و تمدن را در جهان از بین برده است.
این در حالی است که مسئولان دولت آمریکا در واکنش به انتشار اطلاعات مربوط به چنین نسل کشی هایی ، آن را زیان های حاشیه ای بسط تمدن توصیف کرده ودر رابطه با 93 جنگ میکروبی فراگیری که علیه سرخپوست ها انجام و منجر به کشته شدن 18 میلیون وپانصد هزار انسان گردید آنرا یک نیاز برای سامان دادن به تمدن آمریکایی اعلام می کنند. امری که باعث شد هنری دوپینز در کتاب خود «THE NEMBER BECAM THINNED : NATIVE AMERICAN POPULATION» به شکل انتقاد آمیز به تبیین این جنگ ها بپردازد.
این رویکرد چنان در دولت آمریکا نهادینه شده است که می توان به جرات اعلام کرد هیچ رئیس جمهوری در آمریکا تمامی دوره ریاست جمهوری خود را در صلح نگذرانده است ، بلکه بر عکس تمامی رؤسای جمهور این کشور رهبران دوره جنگ محسوب می شوند و راهی را که اسلاف آنها با نسل کشی سرخ پوستان آغاز کردند امروز آنها درقتل عام های انجام گرفته علیه مسلمانان وغیر مسلمانان ادامه می دهند.
کشورها ومناطقی که بیشتر مورد توجه سیاستگذاران تروریسم مسلک آمریکایی قرار دارد ، کدامند ، آیا منطقه ای در جهان وجود دارد که ردپایی از جنایات و اقدامات تروریسم دولتی آمریکا در آن وجود نداشته باشد؟
صرفنظر از جنگ داخلی آمریکا که در آن بیش از 214 هزار نفر کشته شدند ونیز دوره برده داری در این کشور، رویکرد جنگ طلبانه دولتمردان آمریکا واصرار بر مشارکت نظامی در جنگ جهانی دوم علاوه بر آنکه 292 هزار و131 نظامی آمریکایی را به کام مرگ فرستاد دولتمردان صرفا طی دو حمله هسته ای به شهرهای هیروشیما و ناکازاکی ژاپن قتل عام فجیعی را به راه انداخت تا 140 هزار انسان بی گناه در هیروشیما و 80 هزار انسان نفر دیگر از شهروندان غیر نظامی ژاپنی را در ناکازاکی طی لحظات یا حداکثر چند ساعت بعد از وقوع آن به دلیل سوختگی شدید، شدت موج انفجار ، سوختگی های رادیواکتیویته ، شیوع ناگهانی بیماری ومسمومیت هسته ای از پای در آورد در حالیکه تبعات آن همچنان از میان ساکنان این دو شهر قربانی می گیرد.
در دوره جنگ سرد رویکرد جنایتکارانه آمریکا بیش از هرچیز توسعه کمونیسم را بهانه قرار داد تا دامنه حملات خود قرار داد.
همگان از حجم جنایات ارتش آمریکا در ویتنام اطلاع دارند، مجله آمریکایی نیویورک تایمز در شماره 8 اکتبر 1997 خود اعتراف کرد، رقم حقیقی قربانیان ویتنامی بیش از 3 میلیون 600 هزار نفر است .
در بخش دیگری از گزارش این مجله آمده است، آمریکایی ها صرفا بین سال های 1952 تا 1973 میلادی حدود 10 میلیون انسان چینی، کره ای، ویتنامی ، روسی و کامبوجی را کشته اند.
آمریکای لاتین نیز یکی دیگر از صحنه های اشباع خوی جنایتکارانه آمریکایی بود ، نیویورک تایمز در مورد این منطقه از جهان نیز که هزاران فرسنگ با آسیا فاصله دارد مینویسد، تنها در گواتمالا ارتش آمریکا طی دو دهه 1986ـ1966 بیش از 150 هزار کشاورز این کشور را قتل عام کرد.
این در حالی است که اگر بخواهیم کشتارهای صورت گرفته طی قرن بیستم را که دولت آمریکا مستقیم یا غیر مستقیم در آن دست داشته و در کشورهای فلسطین، لبنان ، سوریه، مصر، اردن، اندونزی، نیکاراگوئه، السالوادور، هندوراس و... ذکر کنیم نیازمند تولید چندین جلد کتاب خواهیم بود.
به طور مثال چتر حمایتی دولت آمریکا از دیکتاتورهایی همچون سوموزا در نیکاراگوئه، پینوشه در شیلی، باتیستا در کوبا، مارکوس در فیلیپین ، دولیویه در هاییتی، دییم در ویتنام ، فرانکو در اسپانیا و... خود بستر مناسبی را برای جنایاتی فراهم کرد که در هر یک از این کشورها جنایاتی تاریخی وبی سابقه توصیف می شوند.
قاره اروپا حتی بعد از جنگ جهانی دوم هم از جنایات آمریکاییها در امان نماند، به طور مثال حضور مستقیم نیروهای آمریکایی در سرکوب گروه های ملی گرای یونان صرفا طی سال 1947 میلادی 154 هزار نفر از مردم این کشور را بهکام مرگ فرستاد.
آفریقا هم از این قاعده مستثنی نیست، به غیر از برده هایی که به اشکال مختلف در خاک آمریکا قتل عام شده اند وگفته می شود طی 3 روز در جنگ های مبارزه با برده داری، 45 هزار نفر از آنها توسط سفید پوستان کشته یا زخمی شدند ، دولت آمریکا در جنگهای کنگو (۱/۲میلیون)، رواندا (۱/۵میلیون)، اتیوپی (۱/۵میلیون)، موزامبیک (1میلیون) ، سودان (۲/۵میلیون)، آنگولا (۰/۶میلیون)، سومالی (۰/۳ میلیون)، زئیر (۰/۲ میلیون) حمایت از دولت دیکتاتوری الجزایر علیه اسلامگرایان (چند صد هزار نفر) نقش محوری یا مستقیم داشته است.
به عنوان نمونه زمانی که دولت آمریکا در سال 1992 قصد تامین جای پایی برای خود در منطقه سوق الجیشی شاخ آفریقا را داشت دامن زدن به هرج ومرج گسترده در کشور سومالی در دستور کار قرار گرفت.
همین استراتژی باعث شد تا در همان سال بیش از یک هزار نفر از شهروندان این کشور (بر اساس آمار دولت آمریکا) توسط نیروهای واکنش سریع این کشور کشته شوند تا بعد از آن به بهانه انجام عملیات بازگشت امید نیروهای آمریکایی بیشتری در این کشور مستقر شوند (روزنامه الیوم السابع مصر 16 اوت 2013) وتا به امروز نیز این کشور همچنان دستخوش نا آرامی ونا امنی باشد.
عملیات نسل کشی دولت آمریکا علیه ملتهای خاورمیانه نیز جای خود دارد، قتل عامهایی که تا به این لحظه نیز در کشورهای مختلف آن ادامه داشته و در ادامه مبحث به برخی از آمار آن اشاره خواهیم کرد.
پس با نگاهی به عملکرد رؤسای جمهوری دوره های مختلف تاریخ ایالات متحده میتوان به صراحت به این نتیجه رسید که اختلاف بین رؤسای جمهور آمریکا طی چند قرن گذشته صرفا در نحوه اجرای سیاست های استکباری، جنگ و نسل کشیها بود و همه آنها در اعتقاد به ضرورت انجام این سیاست ها کوچکترین اختلاف نظری با یکدیگر ندارند. مسئله ای که به وضوح در صحنه هایی که هدف جنایات آنها محسوب شده و محل تاخت وتازهای آنان اعلام میشود کاملا قابل لمس میباشد.
در قسمت بعد براساس اسناد و مدارک جزییات بیشتری از این سیاست های استکباری و پیامدهای خانمانسوز آن از حیث مادی معنوی راارائه خواهیم کرد.
این سخنان باراک اوباما دلقک در حالی است که آمریکا جنایتکار و خیانتکار متهم به حمایت از گروه تروریستی داعش است.
خرداد ماه 92 - 57 افسر بازشسته ارتش آمریکایی برای آموزش تروریست از مرز ترکیه وارد سوریه شدند
آمریکا وترکیه داعش را برای تامین منافع خود به وجود آورده اند. داعش توسط آمریکا وترکیه مدیریت می شود. داعش با حمایت آمریکا وترکیه درمنطقه رشد کرده است. مرزهای ترکیه درمدت 5 سال برای تردد داعش و دیگرتکفیری ها با نظارت و مدیریت رهبری آمریکا بازاست. ترکیه نوکرآمریکا درمنطقه است. ترکیه ارباب اصلی داعش است. ترکیه پادگان تروریسم کشورهای غربی است. سکوت دنیا درمقابل جنایت های و خیانت های وتجاوزهای ترکیه یک رسوایی بزرگ است.
ترکیه اعتراف کرد، برای مقابله با دولت سوریه داعش را به وجودآورد.
مشکل جنگ درسوریه وعراق ویمن و... به دلیل کوتاهی سازمان های بین المللی خیانتکاربوده است. جامعه بین المللی بی توجهی و بی عدالت حامی اصلی تروریسم است. سایت غرب درسوریه و... شکست خورده است. حامیان داعش باید محاکمه شوند.
حامیان رژیم صهیونیستی باید محاکمه شوند.
حامیان آل سعود باید محاکمه شوند.
آمریکا و ترکیه ثابت کرد که دوست واقعی داعش است. جنگ بین آمریکا داعش دروغی بزرگ است. آمریکا ازحامیان تروریسم است.
نظامیان آمریکا درمدت 5 سال با داعش درسوریه وعراق اتباط دارند. ازهمکاری آمریکا با داعش وجود دارد.آمریکا، بزرگترین تامین سلاح برای تروریست هاست.آمریکا واسرائیل و داعش وترکیه وعربستان سعودی بزرگترین قاتل مسلمانان درخاورمیانه هستند.آمریکا به اسم دموکراسی جنگ افروزی می کند.سازمان ملل باید ازدست کشورهای جنایتکار وخیانتکار زورگو خارج شود.
ناتوانی سازمان بی ملل متحد درجنگ سوریه و عراق وغزه و یمن و...
ناتوانی شورای ضد امنیت سازمان بی ملل متحد درمدت 5 سال درجنگ سوریه وعراق لبنان وغزه و یمن و...
ترکیه تهدیدی برای سوریه وعراق ومنطقه است.
حملات هوایی ترکیه نقض حاکمیت ملی است.
باید پرونده انتقال سلاح و تروریسم درمدت 5 سال از ترکیه با رهبری آمریکا به سوریه دریوان بین امللی کفیری بررسی ورسیدگی شود
آمریکا وانگلیس با فروش تسلیحات به اسرائيل شریک جنایات این رژیم در غزه است.
کشت و تجارت مواد مخدر هم به پرونده سیاه داعش با همدستی ترکیه با رهبری آمریکااضافه شد
مدعیان حقوق بشربه نام دموکراسی آدمکشی می کنند.
کشورهای مدعی حقوق بشربنام دموکراسی به کشورها حمله می کنند.
آمریکا ازجنایات رژیم صهیونیستی درنوارغزه حمایت کرد.
آمریکا ازجنایات داعش درسوریه وعراق حمایت کرد.
آمریکا ازجنایات سعودی ها دریمن حمایت کرد.
درهرجای دنیال جنایتی رخ می دهد دست آمریکا جنایتکار وخیانتکاردرکاراست. داعشی ها، مزدوران آمریکا ومتحدانش هستند. چرا آمریکا فقط با مسلمان ها می جنگد؟ خون های ریخته شده درسوریه به گردن دولت آمریکا است. عضو ارشد داعش درآمریکا آموزش دیده است. اوباما قاتل سوری هاست.
اوباما قاتل عراقی هاست.
اوباما قاتل یمنی هاست.
آمریکا خودش عامل تروریسم درخاورمیانه است.
پنتاگون برای مقابله با دولت سوریه داعش را به وجود آورد.آمریکا قوانین بین المللی را برای رسیدن به اهدافش نقض می کند.
چه کسی بزرگترین تهدید درجهان است داعش یا آمریکا. آمریکا، مسئول همه فجایع درسوریه وعراق ولبنان وغزه ویمن و... است. آمریکا باید کشورهای عربی را به حال خود رها کند. داعش خطری برای آمریکا واسرائیل ندارد. داعش زیرنظرآمریکا بین عراق وسوریه جابجا می شود. جنگ بین آمریکا وداعش دروغی بزرگ است. افزایش فعالیت داعش با حمایت آمریکا است. اقدامات تروریستی مدت 5 سال نتیجه سیاست های آمریکا است.
گروه تکفیری صهیونیستی داعش 800 دختر و زن ترکمنی را برای تجارت و به بردگی کشاندن و استفاده های جنسی به اسارت گرفته است.
پس مدعیان ضد حقوق بی بشر درمدت 5 سال کجاهستند.
ائتلاف ضد تروریسم با تبلیغات دروغین هیچ کاری برای عراق نکرده است.تروریسم داعش ، نتیجه تجاوزگری آمریکاست. اسرائیل پایگاه ژاندارمری آمریکایی ها درمنطقه است.آمریکا وعربستان سعودی واردن وترکیه اسرائیل حامیان اصلی تروریسم هستند.داعش توسط آمریکا شکست نخواهد خورد.آمریکا وهم پیمانانش درباره مبارزه با داعش دروغ می گویند.
حوادث یمن برگ دیگری درکارنامه سیاه وننگین آمریکا وانگلیس وفرانسه واسرائیل است. سازمان های بین المللی عروسک خیمه شب بازی آمریکا وهم پیمانانش است. سازمان های بین المللی توانایی مقابله با جنایات آمریکا وهم پیمانانش را ندارند. جنایتکاران آمریکا وهم پیمانانش باید به میزمحاکمه کشیده شوند. دادگاه بین المللی باید با جنایات جنگی آمریکا وهم پیمانانش برخورد کند.اقدامات آمریکا وهم پیمانانش جنایت جنگی است. مدعیان دروغین حقوق بشراز رژیم صهیونیستی حمایت کرده. وبه آنها جایزه 250 میلیون دلاری می دهند.باید به حامیان تروریسم رسیدگی شود.کشورهای که دم ازحقوق بشرمی زنند چرا درمقابل این جنایات آل سعود و رژیم صهیونیستی داعش و جبهه النصره و مخالفان سوری وارتش آزاد و القاعده سکوت کرده ند. کشورهای غربی به اسم اسلام درحق مسلمانان جنایت می کنند. اسرائیل درغزه ازگازفسفراستفاده کرد. با سکوت سایه نهاد های بین المللی و دستورآمریکا جنایتکارصورت می گیرد.
باراک اوباما خطرناک ترین مرد نجس وحشی جهان است. داعش محصول سیاست آمریکا درمنطقه است.داعش خدمت بزرگی به اهداف آمریکا درعراق وسوریه کرد.توسل به زور تهدید ازسوی آمریکا وهم پیمانانش علیه کشورها دیگر خلاف منشورسازمان ملل متحد است ولی آمریکا وهم پیمانانش نمی فهمند.جامعه بین الملل به نسل کشی درنوارغزه وسوریه وعراق ویمن پاسخ دهد.
آمریکا جنایتکار وخیانتکاربیش از40 سال است هیچ اقدام عملی علیه شهرک سازی های رژیم کودک کش صهیونیستی انجام نمی دهد.چرا.
کشتاربیش از 980 هزارنفردرمدت 5 سال است نوارغزه وسوریه وعراق ولبنان ویمن ومصر ولیبی و... نشان ازبی توجهی و بی عدالتی و بی نظمی و بی رحمی نهاد های بین المللی با همدستی آمریکا وهم پیمانانش است. وهمچنان نیزادامه می دهد. نقض حقوق بشرو نقض حقوق انسان ها درسازمان های بین المللی هیچ حد و مرزی ندارد.
عاملان ایجاد داعش باید درمقابل جامعه جهانی وبه ویژه امت اسلامی پاسخگو باشند. مانند آمریکا جنایتکار و انگلیس و فرانسه وعربستان سعودی و امارات و قطر و اردن وترکیه و اسرائیل جنایتکار.
داعش بیش از ۱۰۰ کودک را در موصل ربود. پس امریکا یی ها جنایتکار و خیانتکار کجا هستند ولال شده است و سکوت اختیار کرده است.
جنایات داعش درمدت 5 سال است ازسوی آمریکا جنایتکار وخیانتکار مورد حمایت قرارمی گیرد تمام دولت و ملت ها جهانیان شاهد جنایت های و خیانت های و تجاوز های درسایه کشورهای مختلف هستند. با سکوت سایه خیانت های و بی توجهی و عدالتی و بی نظمی تمام سازمان های بین المللی آمریکا و هم پییمانانش مسلمانان جهان و به ویژه خاورمیانه قتل عام می کنند هر جای دنیا جنایت های و خیا نت های و تجاوز های رخ می دهد آمریکایی ها وغربی ها دست دارد و همچنان نیز ادامه می دهد.
گروه تروریسی داعش پرچم لااله الا الله محمد رسول الله درمدت 5 سال با همدستی آمریکا وهمپیمانانش مردم مظلوم بی گناه سوریه وعراق و... قتل عام می کنند. پرچم سیاه و سفید گروه تروریستی داعش، به یکی از نشانه های اصلی این گروه در جهان تبدیل شده است
کنار زدن رئیس جمهور قانونی مصر توسط ارتش این کشور نوعی کودتا محسوب میشود و عملی غیرقانونی است. جلوی این گونه سوءاستفاده ارتش مصر باید گرفته شود والا هیچ حزب و گروهی امنیت نخواهند داشت در ضمن ارزیابی حوادث این کشور نشان میدهد در پشت پرده این حوادث، کشورهای قطر، عربستان، آمریکا و رژیم صهیونیستی دست دارند و نمیگذارند آرامش به مصر برگردد.
اگر قرار باشد که ارتش مصر رئیسجمهور کنار بزند چه نیازی به انتخابات و رای مردم این کشور بود. به جای محمد مرسی باید سفیران آمریکا و اسرائیل اخراج میشدند و این دو سفارتخانه تعطیل میشد، تا کشور مصر روی آرامش به خود ببیند.
اگر قرار باشد که ارتش مصر رئیسجمهور کنار بزند چه نیازی به انتخابات و رای مردم این کشور بود. به جای محمد مرسی باید سفیران آمریکا و اسرائیل اخراج میشدند و این دو سفارتخانه تعطیل میشد، تا کشور مصر روی آرامش به خود ببیند.
سازمان های بین المللی و کشورهای مدعی دفاع ازحقوق بشرمقصراصلی جنگ سوریه وعراق وغزه ویمن و... هستند.
پیامدهای 109 روز تجاوزتجاوز نظامی عربستان سعودی به یمن با سکوت سایه جامعه بین المللی درقبال جنایت های آل سعود با حمایت آمریکا واسرائیل قتل عام مردم مظلوم یمن بی شرمانه وشرم آوراست.
رسانه ها غربی وعربی ازجنایات رژیم صهیونیستی علیه مظلوم فلسطین وهمچنین جنایت های عربستان برعلیه مردم یمن وجنایت های تمام تروریست ها با همدستی آمریکا وهمپیمانانش برعلیه مسلمانان خاورمیانه و به ویژه سوریه وعراق وغزه ویمن چشم پوشی می کنند.
آمریکا واسرائیل وعربستان و ترکیه مقصراصلی درمدت 5 سال درجنگ سوریه وعراق هستند.
پرداخت رشوه به حامیان حقوق بشر
با دلارهای نفتی عربستان
آلسعود بر سر مردم بیپناه بمب میریزد و حامیان حقوق بشر و حامیان الت نیز ساکت هستند و معلوم نیست کجا هستند زیرا دلارهای عربستان به آنها رشوه داده میشود.
آمریکا درک نمی کند یا دروغ می گوید ویا ناوارد وبی اطلاع است.
باراک اوباما وبدترین رئیس جمهورتاریخ آمریکاست
آمریکا درمبارزه با داعش یک دروغ بزرگ است.