بررسی دوماهه برجام در مجلس
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: اگر بخشهای محرمانه مربوط به برجام است نباید محرمانه باشد و باید علنی شود.
به گزارش پارس، حجتالاسلام سیدعلی طاهری امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در گرگان در خصوص درصد تاثیر توافق هستهای بر تحول اقتصادی کشور گفت: نتایج توافق به این بستگی دارد که طرف مقابل تا چه اندازه به تعهداتش پایبند باشد.
وی ادامه داد: با توجه به سابقه برخی کشورهای مقابل در عهدشکنی در مسائل گذشته، نگرانیهایی وجود دارد که آنها تا چه اندازه به قولهایی که دادهاند عمل خواهند کرد.
طاهری تاکید کرد: در موضوع واردات، اگر این توافق باعث شود تا شرکتهای بزرگ دنیا در ایران سرمایهگذاری کنند که مقدمه توسعه اشتغال باشد، منعی ندارد و این در صورتی است که ما آن توانمندی را در داخل نداشته باشیم.
وی افزود: اگر بیایند و این سرمایهگذاری باعث تضعیف تولید ملی شود، مناسب نیست و امیدواریم دولت به این موضوع توجه داشته باشند که واردات باید واردات زیربنایی و سرمایهای باشد.
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: برای پیشبینی آینده باید کمی صبر کنیم و ببینیم پس از طی کردن مراحل قانونی چه اتفاقی خواهد افتاد.
بررسی توافق دو ماه طول میکشد / پولهای بلوکه شده 29 میلیارد دلار است
طاهری در خصوص زمان آغاز بررسی توافق در مجلس شورای اسلامی گفت: امروز یا سهشنبه کمیسیون ویژه 15 نفره تعیین میشود و پس از آغاز به کار کمیسیون، با توجه به مقدار متن توافق بررسی آغاز خواهد شد و پیشبینی ما این است که بررسی آن دو ماه زمان ببرد.
وی اضافه کرد: پس از بررسی کمیسیون، توافق به صحن مجلس ارائه میشود تا تصمیم نهایی اعلام شود.
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در خصوص دسترسی مجلس به بندهای محرمانه توافق، متذکر شد: موضوع دارا بودن بندهای محرمانه در این توافق، ابهامی است که ما از زبان مسئولان آژانس و سازمان انرژی اتمی کشورمان شنیدیم.
طاهری بیان کرد: اگر بخشهای محرمانه مربوط به برجام است نباید محرمانه باشد و باید علنی شود.
وی افزود: مگر اینکه غیر از موضوع برجام، از گذشته اموری بوده که با اطلاع مسئولان امنیتی کشور دارای محرمانگی باشد که باید ببینیم این مسائل محرمانه مربوط به کدام یک از این دو موضوع است.
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در خصوص رقم پولهای بلوکه شده ایران، اظهار کرد: آنچه که ما میتوانیم به آن استناد کنیم، رقم 29 میلیارد دلاری است که رئیس کل بانک مرکزی آن را اعلام کرده است و غیر از آن نباید به آن استناد کرد و باید این رقم را رقم رسمی بدانیم.
ارسال نظر