به گزارش پارس به نقل از ایرنا، فعالیت این نیروگاه که تنها منبع تامین برق نوار غزه به شمار می رود، به علت اختلاف میان حکومت خودگردان فلسطینی مستقر در کرانه باختری و حماس حاکم بر غزه بر سر وضع مالیات بر سوخت متوقف شده است.

روابط میان جنبش مقاومت اسلامی فلسطین «حماس» و حکومت خودگردان به رغم توافق آوریل 2014 در باره تشکیل دولت وحدت ملی به شدت تیره شده و در پایین ترین سطح قرار دارد.

در حالی که هدف از تشکیل دولت وحدت ملی، متمرکز کردن اداره سرزمین های فلسطینی تحت نظر مدیریت واحد بود، اما جناح ها و گروه های فلسطینی به رغم امضای این توافقنامه نتوانسته اند اختلاف نظرات خود را برطرف و رفع کنند و حکومت خودگردان همچنان بر کرانه باختری و حماس بر نوار غزه حکومت می کند.

فلسطینیان مقیم نوار غزه پس از تهاجم نظامی خونین و نابود کننده رژیم صهیونیستی به این سرزمین در تابستان 2014 با شدیدترین بحران انسانی روبه رو هستند.

بر اساس بیانیه سازمان انرژی غزه، تحمیل مالیات بر سوخت از سوی وزارت دارایی حکومت خودگردان مستقر در رام الله، مانع از فعالیت این نیروگاه می شود.

این بیانیه می افزاید: حکومت خودگردان باید همه گونه مالیات های وضع شده بر سوخت را حذف کند تا این نیروگاه فعالیت خود را از سرگیرد.

دولت حماس که مالیات وضع شده بر سوخت وارداتی به غزه تحت محاصره رژیم صهیونیستی را می پردازد، به علت کمبود نقدینگی نتوانسته است هزینه های اضافی ناشی از این مالیات را بپردازد.

دولت قطر در دسامبر سال گذشته میلادی با پرداخت 10 میلیون دلار (9 میلیون یورو) بابت تامین هزینه های مالیاتی غزه به حکومت خودگردان، حماس را برای مدتی از پرداخت این مبلغ معاف کرد.

سازمان انرژی غزه افزود: اما با به پایان رسیدن این مبلغ، حکومت خودگردان بر از سرگرفته شدن پرداخت مالیات ازسوی حماس تاکید می کند.

فعالیت این نیروگاه در ماه مارس نیز به علت همین اختلاف متوقف شده بود.

مردم غزه حتی در هنگام فعالیت کامل این نیروگاه نیز با قطعی برق به مدت 12 ساعت در روز روبه رو هستند.

هر چند بسیاری از خانوارهای غزه مولدهای برق اختصاصی دارند و سوخت وارداتی به غزه را به بهانی گران برای به کار انداختن این ژنراتورها خریداری می کنند، اما بسیاری از مناطق غزه برای تامین برق به طور کامل به این نیروگاه وابستگی دارد.

در تهاجم نظامی تابستان گذشته رژیم صهیونیستی به نوار غزه دستکم 2 هزار و 200 فلسطینی جان باختند و هزاران تن دیگر زخمی شدند.

همچنین در این تهاجم حدود 100 هزار تن از مردم غزه بی خانمان و آواره شدند و با گذشت یک سال از این تجاوز نظامی، هنوز عملیات بازسازی مناطق ویران شده به طور کامل آغاز نشده است.