اوروگوئه ادعای رژیم صهیونیستی علیه ایران را رد کرد
وزیر کشور دولت اوروگوئه در گزارشی به مجلس سنا در توضیح موضوع کشف بستههای مشکوک مقابل سفارت رژیم صهیونیستی در مونتهویدئو پایتخت این کشور بار دیگر به صراحت نقش دیپلماتهای ایرانی را در این موضوع تکذیب کرد.
به گزارش جهان به نقل از تسنیم، وزیر کشور دولت اوروگوئه در گزارشی به کمیسیون ویژه امنیت عمومی و همزیستی مجلس سنا در توضیح موضوع کشف بستههای مشکوک در مقابل سفارت رژیم صهیونیستی در مونتهویدئو پایتخت این کشور بار دیگر به صراحت نقش دیپلماتهای ایرانی را در این موضوع تکذیب نمود.
به گفته وی برای مقامات امنیتی و سیاسی اروگوئه به اثبات رسیده است که ایرانیها هیچ نقشی در این حوادث نداشتهاند و از این رو بار دیگر یاوهسراییهای رسانههای صهیونیستی در اسرائیل و راستگرایان اروگوئهای که به دنبال جنجالآفرینی و طرح ادعای جدید بر علیه جمهوری اسلامی ایران بودند با شکست روبرو شد.
در همین ارتباط قاضی جرائم سازمان یافته اروگوئه و مسئول پرونده کشف بستههای مشکوک در مقابل سفارت رژیم اشغالگر قدس نیز به صراحت در گزارش خود نه تنها نقش ایران را در این حوادث رد کرده است بلکه عنوان داشته که بررسی فیلمهای مربوط به دوربینهای مداربسته مشخص گردیده که برخی از عناصر وابسته به سفارت اسرائیل در مونتهویدئو در این موارد نقش داشته و اکنون به عنوان مظنون اول مطرح میباشند.
سال گذشته در بحبوبه جنایات ضدبشری و تروریستی رژیم صهیونیستی در غزه، آقای موخیکا، رییس جمهوری پیشین اروگوئه در اعتراض به این جنایات، اسرائیل را رژیم کودککش توصیف کرد. مواضع شجاعانه موخیکا و وزارت امور خارجه اروگوئه خشم اسرائیلیها را برانگیخت و صهیونیست را مترصد فرصتی کرد تا از دولت و مردم اروگوئه انتقام بگیرند.
در حالیکه کمی بیش از یک ماه به پایان دوره ریاست جمهوری آقای موخیکا باقی نمانده بود و آقای الماگرو وزیر امور خارجه اروگوئه نیز خود را برای تصدی پست دبیرکل سازمان کشورهای آمریکایی آماده میکرد، اسرائیلیها با غنیمت شمردن فرصت و با صحنهسازیهای مطبوعاتی و رسانهای، خبر جعلی اخراج دیپلمات ایرانی از اروگوئه را منتشر کردند. خبری که بلافاصله توسط بیانیه مشترک وزارت امور خارجه و وزارت کشور اروگوئه تکذیب شد. لیکن تعدادی از رسانههای هوادار اسرائیل در اروگوئه و در سطح منطقه با دامن زدن به این خبر جعلی و التهابات مربوط به مرگ نیسمان دادستان آرژانتینی پرونده آمیا، بار دیگر فضای رسانهای را بر علیه جمهوری اسلامی ایران برانگیختند.
اگرچه انتظار از اروگوئه از دولت اروگوئه چیزی جز اخراج سفیر اسرائیل نبود، لیکن دولت سابق اروگوئه به دلیل مصلحتاندیشیهای مربوط به دوران انتقال قدرت موضوع را مختومه کرد و هیچگاه این فرصت پیش نیامد، آن طور که عدالت حکم میکرد در مقابل افکار عمومی عمل کند. اما سخنان وزیر کشور اروگوئه و مسئول پرونده نشان میدهد که هر چند مصلحت اندیشی لازم است اما کتمان حقیقت امکانپذیر نیست.
ارسال نظر