حمایت کاندیدای رهبری حزب کارگر از ایران
جدی شدن احتمال انتخاب «جرمی کوربین» به رهبری حزب کارگر، موجب شده تا رسانههای جریان غالب این کشور به بهانه حمایت وی از مواضع ایران و مقاومت فلسطین، تبلیغات گستردهای علیه او به راه بیاندازند.
به گزارش پارس به نقل از فارس، رسانههای جریان غالب انگلیسی از چند روز گذشته با قوت گرفتن احتمال انتخاب «جرمی کوربین» به رهبری حزب کارگر، تبلیغات گستردهای را علیه وی که پیش از این مواضعی در حمایت از ایران و مردم فلسطین اتخاذ کرده، به راه انداختهاند.
روزنامه تلگراف در یادداشتی با اشاره به گذشته کوربین نوشت «مردی که احتمالا رهبر بعدی حزب کارگر خواهد شد، هفته گذشته با نمایندگان انگلیسی "جیش المهدی" که تحت حمایت ایران و تحت رهبری مقتدا الصدر هستند، دیدار کرد.»
تلگراف مدعی شده در صورت پیروزی وی برای رهبری حزب کارگر انگلیس، پارلمان این کشور در موقعیتی قرار میگیرد که رهبر کارگر آن، «روابطی قوی با تروریستها و افراطیون و رژیمهای تندرو» دارد.
رسانههای انگلیس این مطالب را در حالی منتشر میکنند که «جرمی کوربین» از مهمترین رهبران و سخنرانان در تجمعات و تظاهرات مردمی علیه سیاستهای غلط اقتصادی دولت بوده و به همین جهت محبوبیت بسیاری میان مردم دارد.
کوربین و عده دیگری از مخالفان سیاستهای ریاضت اقتصادی دولت محافظهکار انتقادات شدیدی از حزب حاکم کردهاند. سیاست ریاضت اقتصادی محافظهکاران فشار اقتصادی بسیاری بر قشر فقیر و متوسط جامعه بریتانیا وارد میکند. مواضع اقتصادی و سیاسی کوربین که از حمایت زیادی در انگلیس برخوردار شده، در روزهای گذشته بر احتمال موفقیت وی برای تکیه زدن به سمت رهبری مهمترین حزب اپوزیسیون دولت، افزوده است.
در میان این تبلیغات رسانهای، حماس گروهی تروریستی معرفی شده و رابطه کوربین با شاخه حماس در اروپا به عنوان دشمن اسرائیل، از نکات منفی برای انتخاب وی به رهبری حزب کارگر عنوان شده است.
ماه می سال جاری، حزب کارگر به رهبری اد میبلند شکست سختی از محافظهکاران حاکم به رهبری دیوید کامرون خورد. پس از استعفای میلبند از سمتش پس از شکست در انتخابات، حزب کارگر هنوز رهبر جدیدی انتخاب نکرده است.
کوربین سال گذشته نیز در قالب هیئتی از پارلمان انگلیس راهی تهران شده و با مقامات ایرانی دیدار داشت. وی پس از بازگشت به لندن، در نشستی در مجلس عوام، از ویلیم هیگ وزیر خارجه وقت این کشور خواست توضیح دهد که چرا تمام کشورهایی که برخی از آنها از مخالفان مسلح و گروههای تروریستی هم حمایت میکنند، میتوانند در نشستهای صلح سوریه حضور داشته باشند، اما ایران باید از این نشستها مستثنا شود.
ارسال نظر