پایگاه خبری تحلیلی «پارس»- «‌حذف نیروهای انقلابی و مؤمن از سطوح مختلف مدیریتی و اجرایی»؛ موضوعی که هنوز هم به عنوان یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های رهبر معظم انقلاب مطرح است. ایشان در سخنرانی‌های مختلف از لزوم توجه ویژه به این قشر مهم از جامعه مباحثی را مطرح می‌نمایند. 

معظم‌له در دیدار اخیر خود با دانشجویان بار دیگر این موضوع را مورد توجه قرار دادند و بیان فرمودند‌: «پیشروان حرکت پرافتخار علمی امروز کشور در رشته‌های حساس و مهمی نظیر هسته‌ای و نانو، جوانان مؤمن و انقلابی بوده و هستند و دشمنان می‌خواهند امثال دکتر شهریاری‌ها و دکتر چمران‌ها، در دانشگاه‌ها تربیت نشوند.»

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در ادامه تأکید کردند: «هر دو وزیر محترم علوم و بهداشت مورد اعتماد من هستند اما باید مراقبت کنند که افرادی در زیر مجموعه آنها، دانشجویان را با برخی کارها و برنامه‌های غلط، از گرایش انقلابی و اسلامی و معنویت دور نکنند.»

حذف نیروهای مؤمن و انقلابی ماه‌هاست که توسط بسیاری از دلسوزان مورد هشدار قرار گرفته، آن هم در شرایطی که نیروهای وابسته به جریان فتنه به خوبی توانسته‌اند برخی از سطوح مدیریتی را در دست بگیرند و اهداف رهبران خود را به میدان عمل بکشانند. 

    این نگرانی رمضان سال 93 هم عنوان شده بود

رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در دیدار مسئولان و کارگزاران نظام در ماه مبارک رمضان سال گذشته نسبت به این موضوع، اینگونه تذکر دادند: «اعتدال شعار بسیار خوب و مورد تأیید است، ‌زیرا افراط همواره محکوم است. مراقب باشید که برخی در صحنه سیاسی کشور، با شعار اعتدال، جریان‌های مؤمن را کنار نزنند، زیرا همین جریان مؤمن است که در مواقع خطر زودتر از همه سینه سپر می‌کند و در مشکلات نیز دولت را به طور واقعی کمک می‌نماید.»

از بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی با صراحت برداشت می‌شود که دولت نه تنها باید مراقب باشد که نیروهای مؤمن و انقلابی کنار زده نشوند، بلکه آنان را باید به عنوان نیروهای همیشه حاضر در صحنه مورد حمایت و پشتیبانی قرار دهد. 

در آن مقطع زمانی بارها عنوان شد که نشانه‌ها و قرائن به گونه‌ای است که گویا عده‌ای با نفوذ در برخی از مراکز کلیدی دستگاه اجرایی، به دنبال تقویت جریان فرهنگی غیرمؤمن و غیرانقلابی با حمایت‌های سیاسی و مالی دولتی هستند و همین افراد درصدد منزوی ساختن نیروهای مؤمن و انقلابی می‌باشند. این وضعیت داخلی نیز ضرورت جبهه‌ای عمل کردن جریان فرهنگی مؤمن و انقلابی را مضاعف می‌نماید. 

با هشدارهای رهبری در این باره نه تنها این روند متوقف نشد بلکه سعی شد به صورت غیرمحسوس و هوشمندانه‌تر نسبت به حذف نیروهای ارزشی اقدام شود، چراکه حذف نیروهای ارزشی و جایگزین کردن نیروهای افراطی، یکی از مهم‌ترین اهداف به شمار می‌رود و به هیچ عنوان نباید تغییر کند، چراکه به اعتقاد رهبران جریان اصلاح‌طلب، تغییر کارکردهای نظام و همچنین تربیت نسل‌های بعدی انقلاب به این بستگی دارد که تا چه میزان عناصر فتنه‌گر می‌توانند جای نیروهای ارزشی و معتقد به نظام را در مراکز حساس پر کرده و حجم نیروهای مؤمن در سطح وزارتخانه‌ها و مجموعه‌های مختلف به حداقل ممکن برسد. 

آیت‌الله جنتی از جمله شخصیت‌هایی است که بارها نسبت به این رویکرد هشدار داده است. ایشان در خطبه‌های نماز جمعه تهران با بیان اینکه از شاخصه‌های حرکت ضدانقلابی فتنه، حذف نیروهای انقلابی است، بیان می‌کند: در وزارتخانه‌ای ۷۴ مهندس انقلابی را به اسم بیسواد بیرون کردند، در حالی که سوابق این ۷۴ نفر منتشر شده و موجود است. 

در مقابل رسانه‌های جماعت تجدیدنظرطلب از حذف و طرد نیروهای انقلاب در سطوح مختلف مدیریتی و اجرایی استقبال می‌کنند و دولتمردان را به ادامه چنین رویکردی ترغیب می‌نمایند. به عنوان نمونه روزنامه اعتماد یکی از روزنامه‌های زنجیره‌ای طیف اصلاح‌طلب در یکی از شماره‌های خود با خوشحالی از قدرت گرفتن اصلاح‌طلب در استان‌ها و شهرستان‌ها یاد می‌کند و از اینکه تمام فرماندارها و استانداران فتنه‌گر نیستند، اظهار ناراحتی می‌کند: «ممکن است مثلاً 60 درصد استانداران اصلاح‌طلب باشند، اما بخشنامه‌هایی صادر شده که به ضرر جریان اصلاح‌طلب بوده. 

دو بخشنامه یا دستور صادر شده که طی آن، امکان بازگشت افراد بازنشسته‌ای که گرایش اصلاح‌طلبانه داشته‌ و با 20 سال خدمت بازنشست شده‌اند، از بین رفته است. دوم ابلاغ شده که افراد به‌کارگرفته‌شده باید از بدنه‌ وزارت کشور باشند و نه از دیگر نهادها. بدنه‌ وزارت کشور را چه کسانی تشکیل می‌دهند؟ دو گروه مانده از نیروهای دولت سابق که به ‌وفور استخدام شده بودند و نیروهایی که خاصیتی ندارند!»

نکته حائز اهمیت آنکه مهم‌ترین ویژگی‌های جریان مؤمن نظام جمهوری اسلامی که به افراطی‌گری متهمند، اعتماد به وعده‌های الهی، باور به دشمنی غرب، پافشاری بر مقاومت و آرمان‌های انقلاب، اعتقاد به پیروزی با مبارزه مستمر و بنا به فرمایشات مقام معظم رهبری تکیه به تکلیف و مجاهدت در راه تکلیف است در مقابل طیفی که در منطقش برچسب زدن‌های متداول به جریان رقیب، رفاه‌زدگی، نادیده گرفتن عوامل معنوی و نصرت الهی، گرایش به غرب، بی‌معنا بودن مقاومت، اعتقاد به کدخدامنشی مستکبرین و اعتقاد به امکان همزیستی مسالمت‌آمیز جمهوری اسلامی ایران و امریکا به وضوح به چشم می‌خورد و چنین تقابلی برای جماعتی که به فکر براندازی نظام است غیرقابل تحمل است. 

  حذف نیروهای مؤمن با اهداف انتخاباتی

بارها گفته شده است که جریان اصلاح‌طلب به شدت به دنبال کسب قدرت در انتخابات مجلس دهم و همچنین نفوذ در مجلس خبرگان و پس از آن در دست گرفتن پست ریاست‌جمهوری در انتخابات خرداد سال 96 است بنابراین برای رسیدن به چنین هدفی نه تنها باید نیروهای انقلابی و مؤمن در مراکز مهم دولتی و غیردولتی حذف شده و فضا برای فعالیت‌ها و اقدامات انتخاباتی و در ادامه براندازانه عناصر فتنه‌گر مهیا شود بلکه باید سیطره نیروهای سفارشی وابسته به جریان فتنه در وزارتخانه‌ای که برگزارکننده انتخابات است (وزارت کشور) هم تا حد ممکن وسیع‌تر شود، چراکه حذف نیروهای مؤمن در این وزارتخانه و مجموعه‌های استانی و شهرستانی زیر نظر این وزارتخانه (نظیر استانداری‌ها و فرمانداری‌ها‌) و گسیل نیروهای وابسته به فتنه‌گران، می‌تواند برگ برنده‌ای باشد برای پیروزی در سه انتخابات پیش‌رو که برای جریان فتنه حکم مرگ و زندگی را بازی می‌کند.