آتش تهیه آیت الله هاشمی رفسنجانی بر سر تیم محمدجواد ظریف
نکتهای که در ماههای اخیر و در جریان مذاکرات هستهای به کرات تکرار شده است و نهایتاً آقای ظریف را به این موضعگیری کشانده که صراحتاً خطاب به طرف امریکایی بگوید که هیچگاه ایران را تهدید نکنید.
پایگاه خبری تحلیلی «پارس»- عباس حاجینجاری- سخنان رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در زمینه بازگشایی سفارت (لانه جاسوسی) امریکا در تهران در گفتوگو با نشریه گاردین و آن هم در شرایطی که امریکاییها فشار حداکثری خود را در تحمیل شرایط بر ایران در روند مذاکرات هستهای و تحمیل یک «توافق بد» بر ایران به کار گرفتهاند، موج جدیدی از استقبال و وادادگی نشریات زرد، در غش کردن به دامن نظام سلطه را به دنبال داشته، به گونهای که یکی از این روزنامهها با تجلیل از این سخنان مینویسد: در وین میتوانیم شاهد زدوده شدن کینههای ایران و امریکا از سینهها باشیم یا آنکه آن دیگری این موضع را زمینهساز رسیدن به توافق دانسته و مینویسد که هر چه به زمان اعلام توافق احتمالی میان ایران با کشورهای 1+5 نزدیک میشویم بزرگان کشور سعی میکنند تا در سخنرانیها و مصاحبههای خود به موضوعاتی اشاره کنند که نتیجه آن به نفع کشور و مکمل این توافق که اثبات حقانیت در استفاده از انرژی صلحآمیز هستهای است برسد. این روزنامه سپس با نقل مصاحبه آقای هاشمی رفسنجانی با گاردین مینویسد: رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام هم در مصاحبه با گاردین با بیان اینکه تابوی مذاکره مستقیم با امریکا شکسته شده است، بازگشایی سفارت امریکا در تهران را غیرممکن ندانسته است.
انفعال و وادادگی در برابر نظام سلطه و بعضاً محق دانستن آنها، اگر چه از مدتها قبل به محور این نوع موضعگیریها تبدیل شده است اما بیان آن و آن هم در اوج مذاکرات هستهای و در آستانه روز قدس معنایی جز تضعیف و تخریب جبهه خودی و فرو ریختن آتش تهیه به سنگر نیروهای خط مقدم نمیتواند داشته باشد.
برای درک بهتر شرایط سخت تیم مذاکرهکننده هستهای که این روزها با بهانه جوییهای مکرر و دبه درآوردن امریکاییها دست به گریبان است، شاید تنها اشاره به سخنان آقای ظریف، رئیس تیم مذاکرهکننده ایران کفایت کند که خطاب به طرف امریکایی فریاد بزند که «هیچگاه یک ایرانی را تهدید نکنید» و حال جالب است که عدهای در این سوی جبهه و با شعار حمایت از تیم مذاکرهکننده و در شرایطی که تیم بیشترین فشار را از سوی امریکاییها تحمل میکند به استقبال بازگشایی سفارت امریکا در تهران میروند.
در این زمینه اشاره به چند نکته ضروری است:
1- تجربه گذشته تاریخ روابط پرفراز و نشیب امریکا و ایران طی سالهای بعد از انقلاب اسلامی نشان میدهد که هیچگاه مواضع منفعلانه در برابر شیطان بزرگ تقویت موضع ایران را به دنبال نداشته، بلکه دشمن را در تشدید فشارها و تهدیدهای خود جریتر کرده است؛ نکتهای که در ماههای اخیر و در جریان مذاکرات هستهای به کرات تکرار شده است و نهایتاً آقای ظریف را به این موضعگیری کشانده که صراحتاً خطاب به طرف امریکایی بگوید که هیچگاه ایران را تهدید نکنید.
متأسفانه مواضعی نظیر موضع رئیس مجمع تشخیص مصلحت که قبلاً در قالب خالی بودن خزانه یا پیوند خوردن «آب خوردن» با تحریمها تکرار شده را میتوان مهمترین دلیل تطویل مذاکرات و تلاش دشمن برای امتیازگیری از ایران دانست.
2- آقای هاشمی از انجام مذاکرات هستهای گفتوگوی رودرروی ایران و امریکا به عنوان «شکست یک تابو» نام میبرد و در عین حال مشکل اصلی را خصومت امریکا با ایران میداند و حال سؤال این است که از شکست این تابو کدام طرف ماجرا تاکنون بیشتر سود برده است و خدشه بر روحیه استکبارستیزی انقلاب اسلامی در ماههای اخیر تاکنون چه نفعی برای ایران داشته است. آیا از تهدیدات نظامی آنها علیه ما کاسته شده یا اینکه مانند یک طرف منطقی حاضر به پذیرش استدلالهای ما شدهاند. آنچه که امریکا را ناچار به پذیرش بخشی از حقوق ایران کرده همانا دستاوردهای ما در عرصه فناوریهای هستهای یا تحولات منطقهای است که دست برتر ایران را نمیتواند انکار کند.
3- انتشار این سخنان در آستانه روز قدس که نماد مقابله و مبارزه انقلاب اسلامی با رژیم صهیونیستی و عامل شیطان بزرگ در منطقه است نیز از جمله عجایب این مصاحبه است. مردم با پیروی از امام و مقتدایشان از آغاز پیروزی انقلاب تاکنون با حضور در صحنه راهپیماییهای عظیم قدس علیه صهیونیسم جهانی و حامی اصلی آن یعنی امریکای جنایتکار فریاد زدهاند و با افشای ماهیت شیطان بزرگ در پشتیبانی از جنایات رژیم صهیونیستی عملاً حماسه روز قدس را جهانی کردهاند. حال سؤال این است که آیا بیان مواضع اینگونه در آستانه روز قدس تردید مردم و به ویژه جوانان در حضور در عرصه راهپیمایی قدس را به دنبال نخواهد داشت. اگر چه مردم فهیم و همیشه در صحنه ما و به ویژه نسل جوان با حضور میلیونی در راهپیمایی قدس، بصیرت و آگاهی خود را نشان دادند.
4- جا داشت به جای استقبال از بازگشایی یا شکست تابوی بزرگ جنایات امریکا علیه ایران اسلامی از 28 مرداد سال 32 و به ویژه در سالهای بعد از انقلاب بازخوانی میشد تا نسل جوان کشور چرایی ایستادگی و استقامت در برابر نظام سلطه را بهتر بشناسد، جنایاتی که دلیل اصلی آن شکست اراده ملت ایران در برابر نظام سلطه بوده و هست، جنایاتی که از روند پیروزی انقلاب اسلامی به بهانههای گوناگون آغاز شده و اکنون در قالب تهدید نهایی فعالیتهای هستهای ایران، شکست اراده ملی را در قالب تحمیل تحریمهای فلجکننده دنبال میکنند.
کلا" خانواده جناب هاشمی گرایش شدیدی به غرب و به ویژه آمریکا دارند و دلشان میخواهد هر چه زودتر سفارت آمریکا کشایش یابد تا ویزا گرفته و برای تفریحات به ینکه دنیا سرازیر شوند.
زندگی انسان شامل دوره های مختلفی است . دوره ای که در آن انسان کوله باری از تجربه دارد و بدون حب و بغض و واقع بینانه تر به مسایل نگاه میکند خیلی ارزشمنده . مخصوصا اشخاصی مثل آیت الله هاشمی کمک زیادی میتوانند به روند پیشرفت کشور بکنن . انشالله .درود بر امیر کبیر زمان و متفکر بزرگ شیعه
اقای هاشمی شاید اشتباهات مالی داشته باشد و اگر چنین است مجلس و مدعی العموم مقصرند که د ر دادگاه علنی و صالحه پیگیری نکرده اند ولی گفته ایشان منطقی است یک عمر بخاطر اشتباهاتی که هردو طرف داشته نباید اینده را تیره ببینیم و با موهومات زندگی کنیم انها که بالای گودند و مقاله مینویسند فقر ومحرومیت جامعه را درک نمی کنند مستاجری و گرانی و اسیب های اجتماعی ناشی از تحریم و خصومت و بد بینی به همه برای همیشه نتیجه ای جز زجر ملت نداردحقا که سواره خبر از پیاده ندارد اری ما قطره ای از دنیای اقتصادی هستیم ولی با مدیریت سیاسی خوب میتوانیم الگو باشیم
سلام بررهبرکبیر انقلاب (ره)سلام برملت بزرگ ایران سلام برشهیدان ایران زمین درود خدا بر رهبر فرزانه انقلاب امام خامنه ای که هرلحظه خطر استکبارجهانی وثروت اندوزان جهان راگوشزدمان می کند .درود بر رهبر کبیر انقلاب که شایسته ترین فرزند انقلاب را شایسته رهبری دانستند وهدایت این کشتی عظیم دراختیارنااهلان قرارنگرفت وگرنه.......
ماهاتیرمحمد کشورمالزی راباتعامل بادنیاساخت ما با چه بسازیم
با سلام ، دیگر نباید روی آقای هاشمی حسابی جز این حرف ها باز کرد . خدا عاقبتمان را ختم به خیر کند به کجا داریم می رویم معلوم نیست . آقای هاشمی کمی هم از سران کمونیست کره شمالی یاد بگیر .