به گزارش پارس به نقل از فارس،‌ حمیدرضا حاجی‌بابایی سخنگوی جبهه «یکتا» عصر امروز (دوشنبه) طی سخنانی در اولین نشست سراسری جبهه «یکتا» که در مجتمع سرچشمه تهران برگزار شد اظهار داشت: تاریخچه حرکتی که امروز شاهد هستید به یک سال و نیم قبل بر می‌گردد که دوستان دور هم جمع شده‌اند و با هم گفت‌وگو کردند و به این جمع‌بندی رسیدند که ما در برابر نظام و انقلاب مسئولیت خطیری را برعهده داریم.

وی افزود: فرقی نمی‌کند که مسئولیت اجرایی برعهده داشته باشیم و یا تکلیف شرعی و ولایی. هر دوی اینها تکلیف هستند و همین دلیل این شد که ما و هزاران مدیر را در سراسر کشور نیروهای نخبه و فرهیخته که به ولایت و شهدا عشق دارند احساس مسئولیت کنیم.

حاجی‌بابایی خاطرنشان کرد: فکر کردیم که رهبر عظیم‌الشأن انقلاب به عنوان سکان‌دار جمهوری اسلامی بعد از امام راحل هر روز در میدان مبارزه با استکبار جهانی، سیاست‌های اسلامی و ایرانی را اعلام می‌فرمایند و این سیاست‌ها باید تبدیل به گفتمان اجتماعی سپس تبدیل به مطالبات عمومی و این مطالبات مسیر و نقشه راه مسئولان نظام شود.

سخنگوی جبهه «یکتا» با تأکید بر اینکه اقدامات عملی بر اساس مبانی فقهی و ولایت فقیه برای ملت قابل قبول است، گفت: باید همه نیروها با انگیزه و قدرتمندتر از گذشته در میدان باشند و با نگاه نقد منصفانه به ملاک‌ها و معیارهای تعیین شده توسط رهبری اعمال خود را محک بزنند.

وی ادامه داد: به همین دلیل با فکر و اندیشه‌ای که دوستان با کمک دوستان ارشد داشتند به این نتیجه رسیدند جبهه‌ای را تحت عنوان گفتمان یاران کارآمدی و تحول ایران اسلامی در سراسر کشور شکل دهند.

به اعتقاد حاجی‌بابایی جبهه «یکتا» گفتمان برخاسته از گفتمان امام و رهبری است و برای همه نیروهای ولایتمدار در کشور تکلیف آور است. تکلیفی از نوع غواصان کربلای 4.

سخنگوی جبهه «یکتا»، خاطرنشان کرد: امروز در کشور به همه تکلیف، مسئولیت، مردم‌داری، خدمت‌گزاری و پیروی از آرمان‌های شهیدان است و این مجموعه تنها امام خامنه‌ای را به عنوان ملاک و معیار در کشور می‌شناسد و از پیش به همه سؤالات مقدر پاسخ داده می‌شود.

حاجی‌بابایی با طرح این پرسش که شاید از ما بپرسند که نظر شما در مورد این حزب این شخص و یا گروه چیست،‌ گفت: قطعاً‌ میزان هماهنگی، پیروی و ولایت‌مداری آنان، نظر ما را در مورد گروه‌ها و افراد مشخص می‌کند، بنابراین همه سؤالات در این رابطه پاسخ داده شده است.

وی تأکید کرد: علاقه‌مندیم با این ملاک‌های معیار کارآمدی نظام هم توان خود را بر اساس نام‌گذاری کارآمد نظام، تحول، نوآوری در کشور و با کارآمدی نظام مبانی اسلامی را به دنیا عرضه کنیم.

حاجی‌بابایی اظهار کرد: جمعی از یاران و خدمت‌گزاران مردم در دولت نهم و دهم با توجه به انگیزه ملی - دینی و بهره‌مندی دانش و تجارب ترجیح منافع ملی به منافع فردی، عزت و اقتدار ملی بر اساس کارآمدی نظام تقویت دستاوردهای انقلاب اسلامی ضرورت برخورداری مردم از خدمات کریمانه و زندگی شرافتمندانه، و شرایط خطیر حاکم بر منطقه و جهان این جبهه را راه اندازی کردند.

وزیر آموزش و پرورش در دولت دهم ادامه داد: از تمامی نیروها و دلسوزان سراسر کشور را به همکاری در این حرکت عظیم الهی برای عمران و آبادانی ایران اسلامی دعوت می‌کنیم.

وی در ادامه به تشریح اصول حاکم بر این جبهه پرداخت و گفت: امام خمینی(ره) به عنوان معمار انقلاب اسلامی یک حقیقت الهی همیشه زنده است زیرا مبانی اندیشه و رفتار او برخواسته از قرآن و سنت پیامبر و ائمه اطهار و اسوه‌ای برای امت اسلامی است و جلوگیری از تحریف این یگانه دوران بر همگان نیز تکلیف الهی است.

حاجی‌بابایی با تأکید بر اینکه بزرگترین میراث امام(ره)، ولایت مطلقه فقیه است، گفت: امروز ولایت مطلقه فقیه در دستان با کفایت رهبر معظم انقلاب که مستند به عقل و شرع بوده و موجبات عزت و سربلندی کشور را با مدیریت قدرتمندانه و الهی خود رقم زده است.

به گفته سخنگوی جبهه «یکتا» فرهنگ مبتنی بر اسلام ناب محمدی می‌تواند تمدن بزرگ و نوین اسلامی را برای بشریت به ارمغان آورد؛ بعثت نبی گرامی اسلام برای تحقق مکارم اخلاق و معنویت و محبت است و تمایز اساسی دین مبین اسلام و انقلاب اسلامی با سایر مکاتب و انقلاب‌های جهان در رویکرد فرهنگی و سیر الی‌الله است.

حاجی‌بابایی در مورد مباحث اقتصادی نیز خاطرنشان کرد: اقتصاد مبتنی بر پیشرفت عدالت با شاخصه‌های سلامت، بهره‌وری،‌شفافیت، رقابت و مشارکت مردمی و نیز فرصت‌های برابر به وسیله مدیریت جهادی همگانی نه انحصاری و با تکیه بر امکانات و سرمایه بیکران انسانی خصوصا جوانان خلاق و بانشاط، پرتلاش، مستعد و با انگیزه در پرتو برنامه‌ریزی عزت مندانه و مبتنی بر کرامت انسانی محقق خواهد شد.

«قانون اساسی مهمترین سند دینی، ملی و میثاق بزرگ ملت ایران است و تحقق حقوق اساسی مردم از قبیل همبستگی ملی، حق داشتن شغل و مسکن، بهره‌مندی از فرصت تحصیل همگانی، تامین بهداشت، سلامت،‌بیمه، محیط زیست و ساماندهی آسیب‌های اجتماعی و پیشگیری جرائم و تخلفات، رفع تبعیض، فقر، فساد و نهادینه سازی رفاه عمومی استوار بر درآمد مناسب،‌آزادی‌های مشروع و قانونی در همه زمینه‌های جمعی، فردی و در همه موضوعات شامل بیان، اندیشه، نقد، نظریه‌پردازی در بستر رسانه‌های جمعی، مطبوعات، کتاب، فیلم، هنر، اجتماعات، تشکل‌ها و احزاب، تکریم اساتید، فرهنگیان، نخبگان، ایثارگران،‌ورزشکاران و تامین حقوق همه جانبه اقشار و صنوف مختلف جامعه به ویژه کارکنان شریف، کارگران، کشاورزان، محرومان، نیازمندان و همچنین صیانت از حقوق حقه و کرامت عزت‌آفرین زنان، کودکان، تلقی نشاط و امید جوانان، شادی ناشی از تفریح و ورزش آنان به عنوان مهمترین فرصت منوط به اجرای صحیح اصول مترقی قانون اساسی و حاکمیت قانون منطبق بر موازین شرع و جبران خسارت مادی و معنوی وارد به مردم با مسئولیت‌پذیری و پاسخگویی دولتمردان و کارگزاران در قوای حاکم میسر است».

وی حمایت از مظلومان و جبهه گسترده مقاومت به ویژه فلسطین، سوریه، لبنان، عراق، یمن و حمایت از آزادیخواهان جهان و صیانت از هویت دینی و ملی را از دیگر اصول این میثاق و جهاد مقدس دانست.

وی خاطرنشان کرد: اعتقاد داریم که اداره کشور به عنوان بخش علمی مبانی انقلاب باید در جهت طراز آرمان‌های معنوی، عقلانی، و الهی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران باشد. در این صورت می‌توان به عنوان الگوی عینی همانند مبانی نظری قابل ارائه به جامعه بشری باشد و نتیجه این پذیرش منطقی و معقول الهام‌بخشی، بیداری و تحولات جهانی است و زمینه ظهور منجی عالم بشریت را فراهم می‌سازد.