وقتی «احمدینژادیها» تکذیب میکنند
میگویند اسبش را برای در دست گرفتن مجلس آینده زین کرده. میگویند وزرای کابینهاش به صف شدهاند تا در استانهای مختلف سرلیست حلقه یارانش باشند. میگویند جلسات هفتگی با وزرا و ماهانه با فرماندارانش مقدمهای برای حضور نمایندگانش در مجلس دهم است. درباره فعالیتهای این روزهای محمود احمدی نژاد صحبتهای زیادی مطرح می شود، اما واقعیت چیست؟
به گزارش پارس به نقل از ایسنا، دفتر رئیس جمهور پیشین در ماههای اخیر محل رفت وآمدهای زیادی بوده است. احمدی نژاد تقریباً هر هفته با چند تن از یاران اصلی و وزرای کابینهاش در دفتر ولنجک جلسه دارد و چندین جلسه هم با فرمانداران و استانداران خود برگزار کرده است.
منطقه ولنجک تهران که پیش از این به دلیل وجود ساختمان سران کشورهای اسلامی و چند سفارتخانه از مناطق سیاسی تهران به حساب میآمد این روزها به خاطر دفتر دو طبقه احمدینژاد خبرساز شده است. خانهای قدیمی، دوطبقه با حیاطی بزرگ که نبش یک کوچه فرعی در یکی از خیابانهای منتهی به بزرگراه شهید چمران و روبروی سفارتخانه یکی از کشورهای آفریقایی قرار دارد و پنجرههای مشرف به خیابان آن به تازگی با آجر پوشانده شده است. اغلب همسایهها میدانند که اینجا دفتر احمدینژاد است. یکی از همسایهها میگوید که بعضی روزها به خاطر تعداد زیاد مهمانان، در کوچههای اطراف جایی برای پارک کردن ماشین پیدا نمیشود، به خصوص چهارشنبهها.
گویا چهارشنبهها روز وعده رئیسجمهور پیشین با اعضای کابینهاش است. هرچند تقریباً هیچ خبری از این جلسات به بیرون درز نمیکند اما گفته میشود رصد وضع موجود، تبادل اطلاعات و برنامهریزی برای حضور در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری از مباحث این جلسات است. گفتههایی که البته هیچ کدام تأییدیهای ندارد. همانطور که مشاور مطبوعاتی در دولتهای نهم و دهم این گفتهها را بیاساس میخواند.
علیاکبر جوانفکر در گفتوگو با ایسنا، میگوید: آقای احمدینژاد تاکنون هیچ فعالیت سیاسی و انتخاباتی نداشته است. احتمالاً منابع نشردهنده این گونه مطالب بیاساس به دنبال سوءاستفاده از رسانهها برای اغراض سیاسی خود هستند.
او همچنین درباره ارتباط احمدینژاد با حلقه یارانش، اظهار میکند: ارتباطات آقای احمدینژاد محدود به آنچه که شما اسمش را حلقه گذاشتهاید نیست. ایشان، همکاران و علاقهمندانشان در پی مقاصد انتخاباتی نیستند.
از سوی دیگر مهدی کلهر، مشاور رسانهای در دولتهای نهم و دهم هم بیان میکند که احمدی نژاد نه خودش میخواهد در انتخابات مجلس شرکت کند و نه برای خودش و گروه خاصی فعالیت خواهد کرد.
حجت الإسلام والمسلمین میرتاجالدینی، معاون پارلمانی در دولتهای نهم و دهم نیز که این روزها بحث حضورش به عنوان کاندیدای نمایندگی مجلس از استان آذربایجان شرقی مطرح است، ترجیح میدهد در این زمینه صحبت نکند. گفته میشود میرتاجالدینی به همراه علی سعیدلو، معاون اجرایی در دولت احمدینژاد و احمد علیرضابیگی، استاندار پیشین آذربایجان شرقی از این استان برای انتخابات مجلس کاندیدا خواهند شد.
همچنین در برخی از گمانهزنیها باقری لنکرانی وزیر بهداشت دولت نهم، روحالله احمدزاده کرمانی رئیس پیشین سازمان میراث فرهنگی و ابراهیم عزیزی فرماندار پیشین شیراز و استاندار سابق هرمزگان از استان فارس، مجید نامجو وزیر پیشین نیرو و مجید دوستعلی دبیر اسبق هیأت دولت از کرمان و حیدر مصلحی وزیر سابق اطلاعات، علیرضا محرابیان وزیر پیشین صنایع و علیرضا ذاکر اصفهانی استاندار پیشین اصفهان از اصفهان کاندیداهای احمدینژادی محتمل برای حضور در دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی هستند. البته مطرح شدن همه این نامها تا این لحظه بیشتر یک گمانهزنی است و هنوز کسی آن را تأیید نکرده است.
از طرفی جلسات احمدینژاد با فرمانداران و استانداران دولتش این شائبه را بوجود آورده که او تلاش میکند با سازماندهی این افراد، آنها را برای حضور در انتخابات مجلس، دستچین و آماده کند تا شبکه مدیران احمدینژادی در استانها فعالتر شود. از جلسه آخر احمدینژاد با استاندارانش طبق روال معمول خبری منتشر نشده، اما تقریباً بیشتر آنها خبر انتخاباتی بودن جلساتشان با رئیس جمهور پیشین را رد میکنند.
یکی از این استانداران که دوست ندارد نامی از او برده شود در گفتوگو با ایسنا، تأکید میکند: آقای احمدی نژاد با استانداران خود چندین جلسه برگزار کرده ولی در این جلسات اصلاً بحثهای انتخاباتی و سیاسی انجام نشده است. این جلسات دوستانه که در سطح مدیران کشور کم هم نیست هراز چندگاهی برگزار میشود.
او میافزاید: درباره این جلسات شایعه زیاد است ولی آقای احمدینژاد نه به کسی توصیه میکند کاندیدا شود و نه کسی را از این کار منع میکند. خودش هم اصلاً زیر بار انتخابات نمیرود.
استاندار پیشین استان گلستان یکی دیگر از افرادی است که البته در جلسه آخر حضور نداشته ولی درباره سایر جلسات میگوید: آقای احمدینژاد از اواخر سال 92 تاکنون حدود پنج تا شش جلسه با استانداران خود برگزار کرده که من در دو جلسه حضور داشتهام. در این جلسات اصلاً و به هیچ وجه راجع به انتخابات صحبتی نشده و نمیشود.
جواد قناعت ادامه میدهد: فرق ما با دیگران این است که صادقانه حرف میزنیم. در واقع آقای احمدینژاد درباره انتخابات مجلس آینده نه لیستی میدهد، نه ورود میکند و نه کسی را به حضور و عدم حضور تشویق میکند. این جلسات دو وجه دارد. یکی اینکه دوستان یکدیگر را دوباره ببینند و دوم اینکه کارها و پروژههای صورت گرفته را مرور کنند.
سایر استانداران دولتهای نهم و دهم هم همین حرفها را تکرار میکنند. همانطور که استاندار پیشین چهارمحال و بختیاری تصریح میکند: دید و بازدید مدیران و جویای حال یکدیگر شدن مسأله جدیدی در کشور نیست. متأسفانه همه کارهایی که برای دیگران حلال است برای احمدینژاد حرام به حساب میآید! مثلاً آقای ناطق نوری که 30 سال پیش وزیر کشور بوده هنوز با استاندارانش جلسه میگذارد اما کسی پیگیر نمیشود که در این جلسات چه میگذرد.
علیاصغر عنابستانی اضافه میکند: متأسفانه در فضای عادلانه رسانهای پیش نمیرویم. این جلسات کاملاً عادی است و من هم فکر نمی کنم که آقای احمدینژاد به دنبال فعالیت انتخاباتی باشد و برای مجلس آینده برنامه ای داشته باشد. در جلسات هم اصلاً بحث انتخابات مطرح نمیشود و حتی وقتی کسی در این زمینه سوال میپرسد، آقای احمدینژاد میگوید که برنامه ای ندارد.
با وجود همه این انکارها عدهای همچنان معتقدند که احمدینژاد برای انتخابات آینده مجلس برنامه دارد و سفرهای استانی و سخنرانیهای ماههای اخیر او را نیز در همین راستا میدانند. مثل سفر اخیر او به همدان. هرچند احمدی نژاد در این سفر و سخنرانی خود بیشتر روی مبانی مذهبی تأکید داشت اما حاضران در جلسه با شعارهای خود خواهان بازگشت او شدند.
اطرافیان و یاران احمدینژاد همچنان صراحتاً حضور و یا رهبری او را برای انتخابات مجلس آینده تکذیب میکنند. اما سبک سیاستورزی او نشان داده که مرد لحظات آخر است و تا روزها و حتی ساعتهای پایانی، کسی نمیتواند پیشبینی کند که چه رفتاری از خود نشان خواهد داد. همانطور که در انتخابات 84 با کنار نرفتن به نفع کاندیدای مورد نظر اصولگرایان، سرآخر پیروز انتخابات شد و همانگونه که تا روزهای آخر ثبتنام انتخابات 92 حضور اسفندیار رحیم مشایی به عنوان کاندیدای مورد نظر احمدینژاد در هالهای از ابهام قرار داشت ولی در ساعات پایانی ثبتنام، رئیس جمهور پیشین دست در دست یار غار خود پا به ستاد انتخابات گذاشت و با ثبت نام رئیس دفترش، مشائی را همان احمدینژاد خواند.
با این وجود باید منتظر ماند و دید که آیا احمدینژاد رهبری جریان طرفدار خود را برای حضور در انتخابات مجلس دهم در دست خواهد گرفت و لیست انتخاباتی خواهد داد و یا اینکه یارانش با دیگر گروههای اصولگرا ائتلاف و برای حضور در مجلس تلاش میکنند؟ به هر حال احمدینژادیها چه تصمیمی برای انتخابات مجلس داشته باشند و چه نداشته باشند، جلسات دفتر ولنجک همچنان پابرجاست و اهالی این منطقه شمال شهر تهران به خصوص روزهای چهارشنبه میزبان یاران و مدیران دولتهای نهم و دهم هستند.
باید صبر کنیم، هنوز چند ماه تا ثبتنام انتخابات مجلس دهم باقی مانده است... .
ارسال نظر