به گزارش پارس به نقل از ایرنا؛ حسین انتظامی شامگاه چهارشنبه در نشست با مدیران مسوول مطبوعات و نشریات محلی آذربایجان غربی، با بیان اینکه مدیران نشریات و مطبوعات باید دارای کارآمدی و ابتکار عمل در انتشار نشریات و برنامه ریزی برای هزینه ها باشند، گفت: یارانه ای که دولت برای مطبوعات ارائه می کند برای کمک به مطبوعات است و برای تامین کلیه مخارج آن نیست.


وی همچنین اظهار کرد: مطابق قانون مطبوعات، ویژه نامه هایی که در روزنامه های سراسری منتشر می شوند حق توزیع مجزا ندارند.

وی اضافه کرد: دفاتر سرپرستی روزنامه های سراسری باید درآمد خود را از منابع دیگری تامین کنند و این ویژه نامه ها باید در وسط روزنامه ها توزیع شود.

معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار کرد: علیرغم فراگیر شدن استفاده از رسانه های مجازی در کشور رسانه ها و مطبوعات محلی با تهدیدی مواجه نیستند و فرصتهای بسیاری دارند و می توانند در صورتی که بر وجه ممیزی خودشان استوار باشند فعالیت کنند.

انتظامی با اشاره به نشریات شامل ماده 16 قانون مطبوعات نیز گفت: این نوع نشریات حذف می شوند و وزارت ارشاد با رسانه هایی که لیست بیمه ای نداشته باشند همکاری نمی کند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی نیز در این نشست گفت: مطبوعات محلی استان در بخش آگهی ها و تک فروشی دارای مشکلاتی هستند.

حجت الاسلام محمدباقر کریمی اظهار کرد: این استان استانی مرزی بوده و نیازمند حمایت های مسوولان است چرا که رسانه ها در بحث شفاف سازی و تنویر افکار نقش مهمی را ایفا می کنند.

این نشست در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و با حضور جمعی از فعالان رسانه و مدیران مسوول مطبوعات محلی آذربایجان غربی برگزار شد.

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی روز چهارشنبه برای شرکت سمینار تعامل اقوام، ادیان و رسانه به ارومیه سفر کرده است.

آذربایجان غربی دارای 84 عنوان نشریه مجوزدار است که 60 عنوان آن توسط اشخاص حقیقی و 24 عنوان نیز توسط بخش دولتی منتشر می شود.