پايگاه خبري تحليلي «پارس»- اميد اديب- «کساني که در فاجعه دولت احمدي نژاد شريک بودند نمي‌دانند که تمام اسامي آن‌ها موجود است و دولت اگر بخواهد مي‌تواند اسامي آنان را فاش کند.»، «سال ۹۴ سال افشاي نام کساني است که مي خواهند با پول کثيف وارد مجلس شوند»، «قلم برخي کارمندان ميلياردي مي‌ارزد» 

اين عبارات تنها بخشي از گفته هاي مکرر يک فرد مسئول است که هم اکنون مشاغل متعددي را در دولت برعهده دارد. 

با نگاهي به تنش هاي دو سال اخير در حوزه سياست داخلي در مي يابيم متأسفانه رويه مذموم بگم بگم که در دولت قبل گسترده تر شد، در دولت جديد نه تنها اصلاح نشد بلکه کميت و کيفيت آن شدت گرفت. هرچند شايد در مواردي مسئولان نيت سوئي نداشته و اين رسانه ها بودند که سعي کردند از اين نمد، کلاهي براي خود ببافند، اما بايد اذعان کرد، نگاه برخي افراد در مقوله مبارزه با فساد با سياست هاي کلان نظام و ديدگاه رهبري زاويه جدي دارد. به عنوان نمونه تمرکز بر بعد رسانه اي موضوع به جاي پيگيري واقعي پرونده ها يک نمونه اين زاويه است.

نکته ديگر اين که متأسفانه دامنه بگم بگم ها از حوزه بازي هاي سياسي فراتر رفته وبه ساير ساختارهاي اداري دولت کشيده شده است. 

همين چند روز پيش بود که وزارت علوم خبر از يک پرونده 32 ميلياردي در حوزه صندوق رفاه دانشجويي وزارت علوم قبلي داد. در حالي که به نظر مي‌رسد با توجه به پيگيري اين پرونده در مرجع قضائي بهتر بود، اين مسئله مطرح نمي شد تا بخش زيادي از انرژي يک وزارتخانه و چند مسئول ارشد دولتي هدر نمي رفت. 

چه اين که اصل اول در مبارزه با فساد، پيگيري مجدانه آن از طريق مراجع قانوني و قضايي و اعلام نتيجه به افکار عمومي پس از به نتيجه رسيدن آن است، نه طرح آن در رسانه ها که آثار سوئي از جمله تحت الشعاع قرار گرفتن اصل موضوع و موارد مشابه، ضربه جدي به اعتماد عمومي، کم اعتبار شدن سخن مسئولان و در برخي موارد ريختن آبروي افراد واقعاً بيگناه دارد. 

نگاهي بر نمونه هايي مانند پرونده بورسيه ها و پول هاي کثيف آثار گفته شده را ملموس تر مي کند.

 به عنوان نمونه در موضوع پول هاي کثيف که اتفاقا خواسته يا نا خواسته پس از محکوميت رحيمي مطرح شد، سرانجام وزير کشور پس از چند ماه جنجال رسانه اي رسانه ها را مقصر سوء برداشت از کلامش معرفي کرد.

در پايان مروري بر تأکيدات اخير رهبر انقلاب خالي از لطف نيست: «با "دزد دزد" گفتن، دزد از سرقت دست بر نمي‌دارد بايد جلوي او را گرفت. مسئولان کشور، روزنامه نيستند که مدام راجع به فساد حرف بزنند آنها بايد وارد عمل شوند و جلوي فساد را به معناي واقعي کلمه بگيرند.»