به گزارش پارس، پایگاه خبری جنوب لبنان در مقاله‌ای 25 نتیجه شکست حمله رژیم آل سعود به یمن و اعلام توقف آن را برشمرد:
 
1- فروپاشی ائتلاف کارتونی پس از آغاز جنگ بعد از عقب‌ نشینی ترکیه و پاکستان و سران مصر.
 
2- افزایش اختلافات عربستان سعودی با امارات در نحوه اداره جنگ و سناریوهای نهایی آن.
 
3- عقب‌نشینی تاکتیکی قطر در هفته اول و عدم وجود نقش این کشور قبل از پایان جنگ.
 
4- عدم قدرت عربستان سعودی برای ترور هر یک از مقامات سیاسی یا نظامی جنبش انصار الله یا ارتش یمن .
 
5- عربستان بستری مناسب از نفرت و انتقام‌جویی ملت یمن و سایر ملت‌های منطقه بر ضد خود ایجاد کرد.
 
6- تسلط کامل انصار الله و ارتش یمن و نیروهای هوادار آن بر تمامی اراضی یمن.
 
7- تغییر دیدگاه‌های بیشتر مردم یمن به نفع حوثی ها و دشمنی آن ها با عربستان سعودی و ابزارهای آن.
 
8- شکست کامل عربستان سعودی در آغاز جنگ زمینی یا تجاوز به یمن یا انجام هر پیشروی زمینی و نظامی قابل توجه در این جنگ.
 
9- شکست عربستان سعودی در بازگرداندن عبد ربه منصور هادی به حاکمیت در یمن.
 
10- افزایش اختلافات در خاندان آل سعود و عدم حضور طرف‌های اساسی آل سعود به علت غیر حساب شده بودن نتیجه این جنگ.
 
11- توسعه نفوذ حوثی ها و تسلط آن‌ها بر تمامی مؤسسات دولتی و ارکان کشور و از بین رفتن اندک حامیان منصور هادی.
 
12- تسلط حوثی ها بر تنگه راهبردی  باب المندب و قرار دادن آن‌ تحت مدیریت کامل خود.
 
13- حوثی ها به عنوان طرف اساسی در هر سازش سیاسی یا گفتگوها یا پروژه‌ای برای اداره یمن به حساب خواهند آمد.
 
14- اعلام جنگ از طریق عادل الجبیر سفیر عربستان سعودی در واشنگتن صورت گرفت، اما اعلام آتش بس صبح سه شنبه از طریق حسین امیر عبداللهیان معاون وزیر خارجه ایران از تهران اعلام شد.
 
15- سفیر عربستان سعودی در آمریکا 24 ساعت قبل از توقف حملات اعلام کرده بود که این جنگ هرگز جز در سایه متوقف شدن حوثی ها در حد و اندازه خود متوقف نخواهد شد، اما ساعاتی بعد این جنگ متوقف شد. این نشان می‌داد که تصمیم به توقف جنگ یک تصمیم سعودی نبود.
 
16- تردید در صدور دستور پادشاهی برای دعوت از گارد ملی جهت پیوستن به درگیری‌ها که در نتیجه رد مشارکت در حمله زمینی از سوی ارتش‌های تمامی کشورهای مشارکت کننده در ائتلاف صورت گرفته بود. تنها ساعاتی پس از این تردید بود که بیانیه توقف جنگ صادر شد.
 
17- تکلیف حل و فصل آینده تحولات یمن را حوثی ها تعیین می‌کنند و آن‌ها هستند که شاخص‌های روند سیاسی را به صورت دقیق مشخص خواهند کرد و عربستان سعودی باید به این موضوع تن دهند.
 
18- در یمن ائتلافی استراتژیک متشکل از طرف‌های با نفوذ این کشور تشکیل شده که می‌تواند آن را بدون نفوذ عربستان سعودی مدیریت کند.
 
19- تجاوز به یمن مقدمه پیگرد حقوقی و بین‌المللی رژیم آل سعود و حاکمان آن را تا حد زیادی فراهم کرده و این موضوع تهدیدی واضح برای سرکردگان عربستان سعودی شامل 2 نسل پیر و فرتوت و جوانان است که مدیریت جنگ را بر عهده داشتند.
 
20- تجاوز به یمن، عربستان سعودی را بیش از پیش منزوی کرد و این کشور را از اولویت صحنه اسلامی و عربی و حوزه خلیج فارس کنار گذاشت، تا جایی که این کشور دیگر عمق استراتژیک مسلمانان و عرب‌ها و حتی کشورهای حاشیه خلیج بشمار نمی ‌رود، چرا که سردمدار جنگ  طلبی و خونریزی و کشتار است.
 
21- حاکمان عربستان سعودی بعد از این در معرض بحران ‌های سیاسی و نظامی بیشتر قرار خواهند داشت و موقعیت آن‌ ها شبیه موقعیت صدام ‌حسین بعد از جنگ های متعدد بر ضد همسایگانش خواهد شد.
 
22- هیمنه و نفوذ عربستان سعودی به شکل گسترده ‌ای فروکش می ‌کند تا جایی که بعد از این شکست روحی و سیاسی، تغییر وجهه عربستان حتی در نزد دوستانش نیز ممکن نخواهد بود.
 
23- عربستان سعودی پس از این دیگر قادر به تسلیم کردن هیچ ‌کس نیست و نمی ‌تواند هیچ کشور عربی و اسلامی را در پروژه‌های ویرانگر خود وارد کند.
 
24- عربستان سعودی مجبور خواهد بود صدها میلیارد دلار از اموال خود را برای بازسازی یمن صرف کند تا شاید اندکی از خشم یمنی بر ضد خود بکاهد.
 
25- شکست سیاسی عربستان سعودی قدرتی برای تمامی رقبای این کشور به شمار می‌ رود و توان آن ‌ها برای اداره منطقه و حاکم بودن بر سرنوشت آن را افزایش می ‌دهد.