آل اسحاق در گفتگو با پارس:
اگر تحريم ها لغو مي شود روحاني برنامه پساتحريم ارايه كند/ پشتوانه هايي كه موجب دستاورد تيم هسته اي ايران شد؟
اگر دوره پساتحریم مدیریت منسجمی اعمال نشود، شرایط خطرناک تر از دوران تحریم خواهد شد.باید در سیاست گذاری ها بسیار حساس عمل کرد.
پايگاه خبري تحليلي «پارس»- رئيس اتاق بازرگاني و صنايع و معادن تهران گفت ایستادگی و مقاومت مردم و مسئولین در شرایط تحریم و جنگ اقتصادی، افزایش قدرت بازیگری ایران در منطقه، تلاشهای جهادی پیشرفتهای علمی در بومیسازی دانش هستهای، تلاشهای مستمر دیپلماتيك از گذشته تاکنون موجب شد تا تيم قوي مذاكره كننده ايراني به اين پيروزي دست يابد.
دکتر یحیی آل اسحاق رئيس اتاق بازرگاني و صنايع و معادن تهران در گفتگو با پايگاه خبري تحليلي «پارس»، اظهار داشت: ما به وعده آقاي روحاني براي لغو فوري و يكجاي تحريم ها اعتماد داريم و بر همين اساس از دولتمردان مي خواهيم براي دوران پس از تحريم خود را آماده كنند و امور اقتصادي كشور را مديريت كنند كه دوره پساتحریم به چه نحوی مدیریت شود تا کشور از محل این توافق به رشد و توسعه دست یابد.
وي افزود: اگر بر دوره پساتحریم مدیریت منسجمی اعمال نشود، شرایط به مراتب خطرناک تر از دوران تحریم خواهد شد؛ چرا که مسوولیت های مهمی متوجه دولت خواهد شد و باید در سیاست گذاری ها بسیار حساس عمل کرد.
آل اسحاق اضافه كرد: اینکه دولت در دوره پساتحریم چه سیاست هایی در خصوص صادرات و واردات، نرخ ارز، نرخ بهره، منابع بانکی و... دارد بسیار تعیین کننده خواهد بود.
رئيس اتاق بازرگاني و صنايع و معادن تهران خاطرنشان ساخت: در سایه سیاست گذاری های صحیح داخلی است که می توان به اثر بخش بودن توافق احتمالی بر اقتصاد ایران امیدوار بود و اگر چنین نشود تجربه های دوران پیشاتحریم و سیاست گذاریهای نادرست دوباره کشور را به سمتی خواهد برد که نتواند آنگونه که باید از ظرفیت بخش خصوصی استفاده کند.
آل اسحاق تاكيد كرد: امروز در کلام مقام معظم رهبری، رئیس جمهور محترم و روسای سایر قوا حمایت از بخش خصوصی جریان دارد و فرصتی استثنایی پیش روی فعالان اقتصادی کشور قرار گرفته تا نقش آنها در دوران پساتحریم پررنگ تر از گذشته شود.
رئيس اتاق بازرگاني و صنايع و معادن تهران با اشاره به اثرات تحريم بر اقتصاد ايران گفت: اثر تحریمها بر اقتصاد ایران چیزی بین 20 تا 30 درصد بوده و با رفع آن سیاستگذاران میتوانند فارغ از دغدغههایی چون نقل و انتقالات پولی و مالی، دسترسی به اطلاعات و فناوری به مواد اولیه و دانش فنی دست یابند و بخش تولید کشور را توسعه دهند.
ارسال نظر