به گزارش پارس ، خبرگزاری دولتی ایرنا با انتشار گزارشی نوشته است: اما چرا عده ای فقط در این شرایط فریاد وااسلاما سر داده اند و انتقادی به گذشته ندارند؟ چرا برخی بقایشان را در مخالفت و حاشیه سازی می دانند و حتی برای این کار خود از صحبت ها، کاریکاتورها و خبرهای منابعی استفاده می کنند که بارها و بارها بر معلوم الحال بودن و دشمنی آن ها اذعان کرده اند؟

این روند گویای آن است که برخی می خواهند دولتی را که پس از مشکلات فراوان، با اقتصاد فرومانده در تورم و رکود و تحریم های روزافزون با رای اکثریت مردم و با شعار اعتدال به میدان آمده درگیر حاشیه هایی سازند که از متن دور شود و نتواند جمهوری اسلامی ایران را در ریل سند چشم انداز قرار دهد.

آیا این همسویی با آن طرفی ها نیست که می خواهند با اثرگذاری بر مذاکرات، طرح هایی همچون افزایش تحریم را به تصویب برسانند و یا نمایندگان کشورهایی که با تمام ابزارهای سیاسی و اقتصادی تلاش دارند این مذاکرات به شکست بینجامد؟

کسانی هم در این دایره به جمع رقبا پیوسته اند و از دیپلماسی انتقاد می کنند که سابقه سفر به کشورهای دیگر در گذرنامه آن ها یا نیست و یا به ندرت یافت می شود و الان نگران احترام به پاسپورت های ایرانی شده اند.

آیا این اقدامات که عمدتا به نام خواست مردم از سوی کسانی انجام می شود که آرای آن ها حدود ۲۰۰ هزار نفر است، مصداق همان کف زدن ها برای حریف نیست؟