وام مسکن نخبگان یک میلیاردی شد
معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد ملی نخبگان از افزایش وام مسکن نخبگان و استعداد های برتر خبر داد و گفت: وام 800 میلیون ریالی در سال جاری به وام یک میلیارد ریالی افزایش یافت.
به گزارش مهر، دکتر یدالله اردوخانی صبح امروز در نشست مطبوعاتی که در محل این سازمان برگزار شد با اشاره به تسهیلاتی که به استعدادهای برتر و نخبگان ارائه میشود، گفت: یکی از این تسهیلات، وام مسکن است که طبق سنوات گذشته این تسهیلات 800 میلیون ریال بود که امسال به یک میلیارد ریال افزایش یافت که توسط بانکهای عامل، ملت، تجارت، رفاه پرداخت میشود و 599 نفر برای دریافت این تسهیلات به بانک های مذکور معرفی شدند.
وی ادامه داد: درسال جاری نرخ سود این وام 22 درصد است که بنیاد ملی نخبگان 7 درصد مابهالتفاوت سود آن را پرداخت میکند که در واقع این نرخ سود برای استعدادهای برتر و نخبگان 15 درصد میشود.
معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد ملی نخبگان یادآورشد: به استعدادهای برتر و نخبگان استان تهران وام ودیعه مسکن 250 میلیون ریال و به این افراد در شهرستانها 150 میلیون ریال پرداخت میشود.
وی افزود: تاکنون 25 میلیارد ریال از این وام توسط صندوق رفاه وزارت علوم و صندوق رفاه وزارت بهداشت پرداخت شده است که همه از اعتبارات بنیاد ملی نخبگان بوده است.
معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد ملی نخبگان از دیگر تسهیلات نخبگان و استعدادهای برتر به بیمه تکمیلی استعداد برتر اشاره کرد و گفت: امسال برای اولینبار فراخوان این بیمه تکمیلی ارائه شده و مشمولان تحت پوشش آن قرار می گیرند.
اردوخانی در ادامه به بیمه تکمیلی اساتید برجسته جایزه علامهطباطبایی و جایزه شهید آوینی اشاره کرد و گفت: تمام این افراد تحت پوشش بیمه تکمیلی اساتید برجسته قرار میگیرند.
وی در ادامه به برخی از تسهیلات جایزه علامهطباطبایی پرداخت و گفت: به هریک از برندگان جایزه علامه طباطبایی گرنت 800 میلیون ریالی تعلق می گیرد که قبلا این مبلغ 500 میلیون ریال بود. از دیگر تسهیلات برندگان جایزه علامه طباطبایی این است که این افراد هرکدام میزبان 4 محقق پسادکتری هستند که زیر نظر این استاد میزبان تحقیق میکنند که حقوق پسادکتری مطابق با حقوق یک استاد یار پایه یک توسط بنیاد پرداخت میشود.
وی ادامه داد: استعدادهای برتر و نخبگان از جایزه معنوی حج عمره برخوردار میشوند به همراه یک نفر از اقوام درجه یکشان که هزینه هر دوی آنها توسط بنیاد پرداخت میشود که در سال جاری 370 نفر اعزام خواهند شد.
معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد ملی نخبگان در ادامه به اعطای جایزه شهید چمران به محققان پسادکتری اشاره کرد و گفت: استعدادهای برتر تحت حمایت بنیاد قرار گرفته و پس از اخذ مدرک دکتری یک تا دو سال در یک دانشگاهی معین تحقیق میکنند. این افراد نیز مانند جایزه علامهطباطبایی از حقوق یک استادیار پایه یک برخوردار میشوند.
وی در ادامه به بورس شهید احدی اشاره کرد و گفت: این بورس به دانشآموختگان کارشناسی ارشد برتر که تحت حمایت بنیاد هستند تعلق می گیرد،این بورس دکتری است که طی 4 سال به مبلغ 500 میلیون ریال به دانشگاه مجری پرداخت میشود.
اردوخانی در ادامه به طرح شهاب اشاره کرد و گفت: براساس این طرح استعدادهای برتر 31 استان در مقطع چهارم ابتدایی با همکاری آموزش و پرورش شناسایی میشوند.
وی در ادامه از دیگر حمایت های بنیاد ملی نخبگان به پشتیبانی از مسابقات مهارتی، گرنت استادان جوان به مبلغ 200 میلیون ریال ، جایزه تحصیلی صاحبان استعداد برتر اشاره کرد.
معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد ملی نخبگان در پایان افزود: 80 درصد اعتبارات بنیاد ملی جهت فعالیتها و اقدامات هزینه میشود و 20 درصد این اعتبارات هزینه پرسنلی است.
ارسال نظر