رئیس دولت که امنیتی باشد میشود این
به گزارش پايگاه خبري تحليلي «پارس»، عليرضا جلولي در صفحه اجتماعي خود نوشت:
1 - رئیس دولت که امنیتی باشد میشود این که در روز دانشجو، به جای رفتن به یک دانشگاهی که چهره سیاسی اجتماعی دارد و از تو درباره عملکردت سؤال میشود، میروی به یک دانشگاه علوم پزشکی که فضا گل و بلبل باشد.
2 - رئیس دولت که امنیتی باشد میشود این که از ترس شنیدن چهارتا انتقاد حتی تند و تیز و حتی غیرمنصفانه، دانشگاههای تحت امر تو مجوز برنامههای سخنرانان منتقدت را لغو میکنند.
3 - رئیس دولت که امنیتی باشد میشود این که تحمل گوش دادن به دردودلهای تشکلهای دانشجویی که غالبا منتقد رفتار تو هستند را نداری و به آنها وقت صحبت کردن در روز دانشجو را هم نمیدهی.
4 - رئیس دولت که امنیتی باشد میشود این که سالن را گزیش شده از دانشجویان پُر کنی و اگر دانشجو هم کم آوردی، از بیرون از دانشگاه آدم وارد سالن کنی اما دانشجویان همان دانشگاه را به سالن راه نمیدهی.
5 - رئیس دولت که امنیتی باشد میشود این که از چند دانشجوی دختر به خاطر ساخت یک مستند که بر اساس خاطرات خودت و حاج آقا ساختهاند، بدون اینکه فیلم را ببینی، شکایت قضایی میکنی.
6 - رئیس دولت که امنیتی باشد میشود این که به دانشگاه میروی و به اساتید دانشگاه دستور میدهی که بیایند از توافق بد تو در ژنو تعریف و تمجید کنند و بگویند بهبه عجب فتح الفتوحی و اگر نیایند یعنی سواد ندارند.
7 - رئیس دولت که امنیتی باشد میشود این که شورای امنیت کشور را مأمور میکنی که از هرکسی که بر علیه توافق بدی که تو با دشمنان این کشور و این ملت انجام دادی، انتقادی کرده، شکایت کند.
8 - رئیس دولت که امنیتی باشد میشود این که وقتی در سیستان و بلوچستان به دانشگاه میروی و میخواهی سخنرانی کنی، برای اولین بار در تاریخ ایران، اسلحه تیربار دوشکا با خودت به دانشگاه میبری.
9 - رئیس دولت که امنیتی باشد میشود این که دهان روزنامههایی را که لب به انتقاد از دولت تو باز کرده باشند و از قرارداد کرسنت سوال کرده باشند را جوری میبندی که صدا از کسی در نیاید.
10 - رئیس جمهور روحانی: «هیچ کشور دموکراتیکی را در دنیا پیدا نمیکنید که برای احزاب و رسانهها خط قرمزی نداشته باشد، حتی یک مورد نیز پیدا نمیکنید. در کشورهای اروپایی و غربی اگر موضوعی را وزارت خارجه مصلحت نداند که در مطبوعات منتشر شود، امکان ندارد آن مسئله طرح شود. محال است روزنامهای آن را افشا کند. اگر سرویس داخلی و خارجی و دستگاه اطلاعاتی آنها نخواهد مطلبی در رسانهها مطرح شود، امکان ندارد آن مسئله طرح شود. لابد میپرسید اگر تخلف کردند و آن مسئله را افشا کردند چه برخوردی با آنها میشود؟ آیا در دادگاه محاکمه میشوند، روزنامه را تعطیل میکنند؟ اینها حداقل است. اصلاً آن رسانه و مسئولین آن، برای همیشه باید از فعالیت سیاسی-اجتماعی خداحافظی کنند»
11 - و عجیب اینجاست که چرا این تخصص امنیتی رئیس محترم جمهور در ماجرای حفظ آرامش و سلامت روان جامعه در قضیه اسیدپاشیها، در ماجرای مرزبانان ربوده شده و بازنگشته، در ماجرای ترور مأموران نیروی انتظامی سروان، در ماجرای اظهارات ناآگاهانه وزیر امور خارجه در مورد توان دفاعی و نظامی کشور کارایی لازم را ندارد!
واینکه12 توهم هرچی دلت خواست نوشتی کسی هم کارت نداره 8ساله قبل رو فراموش کردی
لب بیانیه تشکل های ارزشی و واقعی دانشجویی در اعتراض به رفتار دولت تدبیر در سالروز 16 آذر:
دفتر تحکیم وحدت: دولت خود را طرفدار آزادی بیان می داند اما دو سال است حاضر به شنیدن حرف دانشجویان نیست.
اتحادیه انجمن اسلامی مستقل: برای دفاع از آزاداندیشی در مراسم 16 آذر حاضر نمیشویم.
جامعه اسلامی دانشجویان: چرا فقط نورچشمی های دولت می توانند مقابل روحانی صحبت کنند؟
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایران: به احترام دانشجویان، از سخنرانی مقابل رییس جمهور خود داری می کنیم.
به کجا چنین حراسان!
احتمالا تو هم یا پول گرفتی اینارو نوشتی یا خود همون رییس جمهور گفته اینا رو بنویسن تا دوست و دشمنش رو بشناسه.در ضمن رییس جمهور با رای مردم و شرایط صلاحیت انتخاب میشه.بعدشم همه ی اینا رو که نادیده بگیریم باز هم خدا رو شکرکه رییس جمهور قبلی امنیتی نبود.برای شما آرزوی موفقیت می کنم.اگه خود زرتشت هم بازی با کلمات رو باد بود تو زمان خودش مقاله نویس میشد.بعدشم شما تو چند تا کشور دنیا زندگی کردی که انقدر دم از خارج میزنید.دوست عزیزم اگر صدتا رییس جمهور هم عوض بشه باز هم اگر شرایط آرامش فکری مردم عوض نشه باز هم هیچ تفاوتی ندارد.بهتره که شیطتنت ها رو کنار بگذاریم و حداقل با خودمون روراست باشیم.جمله ی اولمم گفتم تا مزه ی افترا و انتقاد رو با هم بچشی.