شما موافق را بیزار نکن تشکیل فراکسیون حامی دولت پیشکش
افزایش تعداد نمایندگان مخالف با گزینههای افراطی و فاقد صلاحیت برای وزارت علوم، موجب سردرگمی و آشفتگی در میان افراطیون شده است.
به گزارش پارس این محافل تا پیش از این سعی میکردند نمایندگان منتقد را به جبهه پایداری و اقلیت مجلس نسبت دهند اما افزایش تعداد نمایندگان مخالف از 70 نفر به 170 نفر موجب سردرگمی شدید در محافل افراطی شده است؛ تا آنجا که سعید شریفی عضو حزب منحله مشارکت ضمن نوشتهای در فیسبوک به اهانت علیه مجلس پرداخت و نمایندگان را نادان، بیسواد و وابسته به حلقه ارعاب و افشا معرفی کرد.
اما خبرگزاری اصلاحطلب ایلنا ضمن تغییر فاز نوشت: اگر تا همین چند وقت پیش میگفتند کار، کار جبهه پایداری است، اینبار یک تحلیل وجود دارد. کار، کار جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی است.(!)
ایلنا میافزاید: جریانی به اسم جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی که حالا چیزی نزدیک به 171 رای در مجلس شورای اسلامی دارد. آرای مخالفان دولت توسط همین جناح در حال افزایش است. مخالفانی که رو به زایش در مجلس شورای اسلامی هستند.
این خبرگزاری اصلاحطلب نوشت: تنوع مخالفان دولت، آنقدر زیاد بود که دولت هر چند وقت یکبار سردرگم میشد که بالاخره امروز با کدامیک از مخالفانش روبرو است. اگر مخالفت با وزرای پیشنهادیاش در دور اول از سوی جبهه پایداری ساماندهی شد و در جریان استیضاح فرجیدانا، شرایط جلو بردن استیضاح از سوی فراکسیون رهروان ولایت اداره میشد؛ اینبار در مورد دو وزیر بعدی معرفی شده جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی بود که جریان عدم وصال وزرای معرفی شده به وزارتخانه را مدیریت میکرد.
ایلنا غیر از این انگارهسازیها و چسباندن نمایندگان به این طیف یا آن طیف توضیح نمیدهد چرا تعداد نمایندگان معترض که زمانی حتی به برخی وزرا حدود 220 رأی را دادند، رو به افزایش است؟
ایلنا در ادامه نوشت: اینکه اسم یک وزیر پیشنهادی از شب قبل از ارسال نامه معرفی به مجلس در اختیار نمایندگان باشد، در نگاه اول کمی عجیب به نظر میرسد اما اینبار اطلاعاتی که در اختیار نمایندگان مجلس بود بسیار بیشتر از این حرفها بود.
در همین حال وبسایت خبر آنلاین که دو تن از مدیران آن، در دفتر رئیسجمهور و معاونت مطبوعات وزارت ارشاد حضور دارند تصریح کرد دفاع ضعیف از وزیر پیشنهادی موجب رأی نیاوردن وی شده است.
یادآوری میشود نیلیاحمدآبادی نامزد پیشین وزارت علوم با 160 رأی مخالف مجلس مواجه شد اما دانشآشتیانی با 171 رأی مخالف نمایندگان روبرو گردید و از تصدی وزارت بازماند. طبق آمار، تعداد نمایندگان حامی دولت بین 90 تا 100 نفر ریز داشته است. در این میان علی مطهری و غلامعلی جعفرزاده میگویند درصددند با 70-80 نماینده باقی مانده فراکسیون صدای ملت را تشکیل دهند چون فراکسیون و رهروان را کارآمد نمیدانند. علی مطهری در زمان دولت گذشته و به هنگام نامزدی انتخابات مجلس شعار «صدای ملت، منتقد دولت» را سر میداد و برخی نمایندگان را به وکیلالدولگی متهم میکرد. او اکنون از حامیان دولت است اما گفته میشود آخرین دفاع همراه با نیش و کنایه وی از وزیر پیشنهادی و طعنه به نمایندگان، موجب ریزش بیشتر آرا شد. رجانیوز این اتفاق را افول زودهنگام یک وکیلالدوله عنوان کرد.
ارسال نظر