تولید پهپاد ایران تجاری میشود
مدیرعامل سازمان صنایع هوایی با بیان اینکه در دنیا ۷ تا ۱۰ کشور میتوانند هواپیمای کلاس بیست تن و بالاتر بسازند، گفت: در این حوزه وارد شدهایم تا با مشارکت برخی کشورها این هواپیماها را بسازیم.
به گزارش پارس به نقل از فارس، منوچهر منطقی امروز در نشست خبری هفتمین نمایشگاه بینالمللی صنایع هوایی و هوانوردی اظهارداشت: در این نمایشگاه در ۴ حوزه محصول ، خدمات، شرکتهای دانش بنیان و حوزه توسعه روابط بینالملل و سازگار متمرکز شدهایم.
وی ادامه داد: در بحث محصول در دو حوزه بالگرد و پهپاد فعالیت میکنیم و ساخت پهپاد به عنوان استفاده در بخش تجاری مد نظر است.
مدیرعامل سازمان صنایع هوایی بیان کرد: تا سال ۲۰۲۵ میلادی ۷۰ درصد پهپادها در بخش تجاری خواهد بود.
وی بیان کرد: سومین موضوع در این نمایشگاه موضوع هوانوردی عمومی است که در این راستا بحث عرضهکنندگان بخش خصوصی حمایت میشود.
وی یادآور شد: در حوزه شرکتهای دانش بنیان به این موضوع توجه میشود که در توسعههای آتی هر آنچه بخش خصوصی نیازمند باشد به آن واگذار کنیم که در این باره میتوان به پهپادها و توربینها اشاره کرد.
منطقی با بیان اینکه در حوزه اویونیک (اویونیک یا الکترونیک هواپیما (به انگلیسی: Avionics ) مربوط به کنترل سیستمهای الکترونیکی هواپیما مانند سیستم جهت یابی و رادار) هم برنامه توسعهای با حضور بخش خصوصی داریم، گفت: فناوریهای نوین صنعت در این بخش اداره میشود همچنین شرکتهای دانش بنیان از اجرای پروژههای سریع و کم هزینه استقبال میکنند که با آنها همکاری میکنیم.
مدیرعامل سازمان صنایع هوایی با بیان اینکه ۴ ساختار پیشبینی شده است، بیان کرد: تسهیل تامین مواد اولیه و قطعات نظیر تاسیس هایپرمارکت برای تامین قطعات از یکی از این ساختارها است.
منطقی افزود: دومین پروژه ما شبکه آزمایشگاهی و توسعه آن در راستای کشت و بخش آزمایشی در بخش هوایی است.
وی تصریح کرد: ایجاد شبکه نخبگان برای تبادل تجارب و فناوریها از دیگر ساختارهای پیشبینی شده در هفتمین نمایشگاه بینالمللی صنایع هوایی و هوانوردی است.
وی افزود: در مورد خدمات موتور و فعالیتهای آن در بخش هوانوردی نیز به عنوان چهارمین ساختار دنبال مشارکتهای بینالمللی هستیم.
وی اظهارداشت: امیدواریم بستر صادرات ۱۰۰ میلیون دلاری در بخش فناوری هوایی و فضایی فراهم شود.
منطقی با بیان اینکه ۲۷ شرکت دانش بنیان فعال داریم اظهارداشت: ۵۰۰ شرکت نیز آمادگی وارد شدن به شرکتهای دانش بنیان را دارند، در این نمایشگاه حدود ۱۰ درصد شرکتهای دانشبنیان حضور مییابند.
وی اظهار داشت: حدود یکصد مجموعه داخلی در این نمایشگاه حضور دارند.
وی بیان کرد: برنامه ریزی کردهایم در تولید هواپیماهای غیرنظامی کلاس بیست تن و بالاتر با مشارکت بینالمللی وارد شویم.
منطقی با بیان اینکه فعلاً ۷ تا ۱۰ کشور در تولید این هواپیماها فعالیت میکنند، گفت: میتوانیم هر هواپیمای در این کلاس تولید کنیم.
مدیرعامل سازمان صنایع هوایی بیان کرد: در مورد توربینها نیز ۷۰ درصد اجزاء لازم در داخل تولید میشود؛ در موتورهای توربینی در برخی از کلاس ها خودکفا هستیم.
* ورود به عرصه تولید هواپیماهای ۱۵۰ نفره
وی با بیان اینکه وارد طراحی هواپیماهای ۱۵۰ نفره شدهایم، اظهار داشت: ۵۷ درصد ناوگان کل دنیا را این نوع هواپیماها به خود اختصاص داده است.
منطقی بیان کرد: با حمایت معاونت علمی - فناوری ریاست جمهوری طرح ساخت توربین ۱۰ تا ۱۵ مگاواتی را در قالب طراحی و ساخت تعریف کردهایم.
ارسال نظر