به گزارش پارس ، رهبر انقلاب در اهمیت فرهنگ در اولین روز از سال ۱۳۹۳ در حرم ثامن الحجج(ع) فرمودند:"فرهنگ از اقتصاد هم مهمتر است. چراکه فرهنگ به معنای هوایی است که ما تنفس می کنیم. اگر این هوا تمیز باشد آثاری دارد و اگر کثیف باشد آثار دیگری دارد"
 یادآوری این فرمایشات رهبری که باید نقشه راه مسئولین ارشد کشور قرار گیرد همراه با کارت زردی که وزیر کشور دولت اعتدال به عنوان یکی از متولیان مسئول در زمینه " عفاف و حجاب" (به عنوان شاخصه ای از فرهنگ کشور اسلامی) از مجلس دریافت کردٰ، حاکی از ضعف مشهود عملکرد دولت یازدهم و مسئولین ذی‌صلاح آن در زمینه فرهنگ است.
 در این میان مهم ترین مسئله ای که منجر به کارت زرد مجلس به وزیر کشور شد، ساپورت پوشانی هستند که نه در فصل گرما بلکه حتی در سرمای زمستان نیز حاضر نیستند از فرهنگ و مدهای ماهواره ای دوری کنند، فرهنگی که طی برنامه ریزی و تمرکز رسانه های فارسی زبان همچون فارسی وان، من و تو و شوهای لباس ماهواره ای که سعی بر اهاله فرهنگ و مدهای غربی به جوانان ایرانی داشته اندٰ بین برخی کسانی که مجذوب ماهوراه ها هستند رواج یافته است.
 اما تلاش رسانه های غربی برای تغییر سبک پوشش کنونی ایرانی ها تا جایی پیش رفته است که هم اکنون با توزیع عکس هایی از دختران مانکن ایرانی با پوشش‌هایی عجیب و زننده مانند ساپورت، در دل جامعه و بویژه بوتیک ها، پاساژها و حتی بازارهای سنتی همچون تجریش سعی در عادی کردن دیدگاه مردم و پذیرش آنها نسبت به مد بودن چنین پوشش هایی دارند.
 
همه تلاشهای رسانه‌های معاند نظام برای تغییر سبک زندگی ایرانی- اسلامی در شرایطی رقم می خورد که مقامات مسئول در کشور حتی شخص رئیس جمهور تا کنونی نه تنها اقدام جدی برای مقابله با این تیشه زنی به ریشه اسلام و انقلاب نداته اند بلکه حتی از اظهار نظر علیه ترویج این نوع رفتار نیز ابا دارند.
 گواه این مدعا سخنان رئیس دولت یازدهم در چهارمین جشنواره ارتباطات و فناوری اطلاعات است که گفته بود:" ماهواره اثری بر هویت و ایمان مردم نداشته است".
 به عقیده رئیس جمهور محترم، راه مقابله با تهاجم فرهنگی، شمشیر چوبی نیست و باید با ابزار مدرن وارد صحنه شد، این مدعا در حالی از سوی رئیس جمهور مطرح شده که وی اصل تهاجم فرهنگی را رد نکرده و صرفا گفته که" باید با ابزار مدرن تر با این تهاجم فرهنگی مقابله کنیم و منفعلانه و ترسو وارد صحنه نشویم" حال باید دید مراد از این گفته رئیس جمهور چیست؟ آیا برای مقابله مدرن باید راه تهاجم فرهنگی ماهواره های فارسی زبان و معاند نظام را هموار تر کرد؟ آن هم به بهانه اینکه دیگر " دوران منبرها و تریبون های یکطرفه بسر آمده است " ؟
 هالبته سوال مهمتر اینجاست که مگر می شود در یک مملکت اسلامی تریبون های مذهبی جای خود را به آزادی تبلیغات ماهواره ای بدهد و بعد مدعی شویم که در کسوت رئیس جمهور هیچ "مصلحتی غیر از اخلاق عمومی و ارزش ها نمی شناسیم"؟
 پاسخ همه این سوالات را باید از شخص اول اجرایی کشور که سکان دولت اعتدال را به دست گرفته است جویا شد تا ببنیم که جایگاه برنامه های فرهنگی دولت یازدهم برای مقابله با هنجار شکنی های فرهنگی کشور چیست؟ هماهن هنجار شکنی که اکنون قید و بند را از بخشی از اخلاق عمومی گرفته است و نگرانی توده مردم انقلابی را هر روز بیشتر از دیروز نمایان می کند.