به گزارش پايگاه خبري تحليلي «پارس»، یک کاربر شبکه های اجتماعی نوشت: 

نوبخت، سخنگوی دولت 50 درصدی راستگویان و سخنگوی ستاد هاشمی رفسنجانی در سال 84 در 30 خرداد 1393 تلویزیون: 
هیچ وقت نتوانستیم احمدی نژاد را در سال 84 مظهر جمهوریت بدانیم 

آقای نوبخت ! رییس جمهور 50 درصدی مظهر جمهوریت است یا رییس جمهور 62 درصدی؟!

باتوجه به اینکه دولت با چیزی در حدود هفت دهم درصد توانسته است پیروزی قاطعی ! را در همان دور اول انتخابات کسب کند، طبیعی است که بخشی از مردم ایران هم به جناب سخنگو تاسی کرده و منطق ایشان را وارد زندگی روزمره خود کنند و آنان هم دلشان با پیروز انتخابات 92 اصلاً صاف نباشد ... 

نکته جالب تر اینکه در انتخابات 92 روحانی 50.7 درصد آرای انتخابات و 36.8 درصد آرای واجدین شرایط را در مشارکت 73 درصدی بدست آوردند بدست آورد (بیش از یک چهارم واجدین شرایط در انتخابات شرکت نکردند) 

در انتخابات 84 که توسط دولت خاتمی برگزار شد در دور اول هاشمی 21 درصد و احمدی نژاد 19.5 درصد آرای انتخابات را بدست آوردند و در دور دوم احمدی نژاد 62 درصد و هاشمی 36 درصد آرای انتخابات را در مشارکت 60 درصدی بدست آوردند 

بنابر تدبیر مجلس ششم و ستاد انتخابات كشور دولت خاتمی در سال 84 نوجوانان 16 ساله ها هم میتوانستندد رای دهند! در انتخابات 88 هم موسوی 34 درصد آرای انتخابات و 29 درصد آرای واجدین شرایط و احمدی نژاد  63 درصد آرای انتخابات و 53 درصد آرای واجدین شرایط را در مشارکت 85 درصدی بدست آوردند (16 ساله ها هم حق رای نداشتند) 

اما واقعیت ماجرا این بود که نوبخت سخنگوی ستاد انتخاباتی هاشمی رفسنجانی و نماینده مردم رشت در دوره های سوم تا ششم مجلس در مناظره با دکتر خوش چهره در 30 خرداد 1384 در تلویزیون گفت:"اگر احمدی نژاد رای بیاورد، در خیابانها دیوار میکشند تا زن و مرد جدا شوند"!!!

و همین رفتار پر از کینه و دروغ نوبخت باعث باخت هاشمی رفسنجانی در آن انتخابات شد ...

نوبخت سخنگوی دولت در برنامه شناسنامه در 30 خرداد 1393:  
دل ما با پیروز انتخابات 84 اصلاً صاف نشد هیچ وقت نتوانستیم احمدی نژاد را مظهر جمهوریت مردم فهیم، با فرهنگ و صادق ایران بدانیم. نوبخت در پاسخ به پرسش مجری در مورد تبریک رقبای انتخاباتی انتخابات سال 92 بعد از پایان انتخابات به روحانی و ماجرای تبریک نگفتن پیروزی احمدی نژاد در سال 84 توسط سیاسیون گفت: 
« تبریک و تهنیت‌های بعد از انتخابات گاهی دلی است و گاهی سیاسی! دل ما با کسی که سال 84 پیروز شد اصلاً صاف نشد و هیچ وقت نتوانستیم او را به عنوان مظهر جمهوریت مردم فهیم و با فرهنگ و صادق جمهوری اسلامی ایران بدانیم! فکر می‌کنم انتخاب‌های من درست بود هرچند به وسلیه اکثریت تایید نشد»

شاید! درانتخابات ۸۴ جمع بندی جامعه این بود که آقای هاشمی نسبت به روند هشت سال گذشته نوآوری نداشت و لازم بود که تحول و تغییری به وجود بیاید هاشمی، روحانی را به کاندیداتوری ترغیب می‌کرد