به گزارش پارس،تسنیم به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی نوشت: حجت‌الاسلام سیدعلی قاضی عسکر در جمع زائران حرم مطهر رضوی در صحن جامعه گوهرشاد، اظهار کرد: قرآن کریم انسان‌ها را به راه مستقیم که مایه سعادت انسان و رسیدن به مقصد و مقصود است، هدایت می‌کند.

وی افزود: خداوند تبارک و تعالی برای انسان یک مبدا و معاد قرار داده است و در بین این مبدا و مقصد، تنها یک راه مستقیم برای سعادتمندی انسان وجود ندارد و اگر انسان در مسیر راه‌های دیگر قرار گیرد منحرف شده و از مسیر الهی جدا می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه حرام و حلال الهی تا روز قیامت تغییر نمی‌کند، بیان کرد: حرام و حلال الهی هر کدام دارای حکمتی است، آنچه برای انسان مفید است خداوند برای انسان حلال اعلام کرده و آنچه برای انسان ضرر مادی و معنوی دارد، حرام بیان شده است.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت خاطرنشان کرد: اگر کسی بخواهد در زندگی به سعادت دست یابد باید خود را به خداوند نزدیک کند و از گناه و معصیت دوری گزیند زیرا یاد خدا مایه آرامش است و عمل به دستورات الهی زندگی سعادت مندانه را به انسان عرضه می‌دارد و گناه و معصیت انسان را بیچاره می‌کند.

قاضی عسگر گفت: در قرآن کریم به این مسئله مکررا اشاره شده است که یاد خدا دل‌ها را آرام می‌کند، زیرا انسان خود را به بی‌نهایت متصل کرده و احساس شکست نمی‌کند. مؤمنانی که در مراحل زندگی متوجه خداوند هستند، در تمامی شرایط تکلیف خود را انجام می‌دهند.

وی دوری از گناه و معصیت را نسخه شفابخش قرآن کریم برای سعادت بشر عنوان کرد و افزود: معصیت و گناه گاهی جنبه فردی و گاهی اجتماعی دارد که در هر صورت پایه‌های ایمان انسان را نابود می‌کند.

قاضی‌عسکر بیان کرد: نابسامانی‌ها و مشکلاتی که امروزه در جوامع بشری وجود دارد، نشأت گرفته از عمل افراد است زیر خداوند برای کسی بدی نمی‌خواهد، در قرآن کریم نیز آمده است که خداوند سرنوشت اقوام را به سوی نابودی تغییر نمی‌دهد مگر اینکه آن قوم مستحق آن عذاب باشند.

وی با بیان اینکه گناه و عملی که خداوند متعال را به خشم آورد تأثیرش در زندگی از تأثیر کارد بر گوشت خطرناک‌تر است، افزود: در برخی از موارد خداوند متعال صبر می‌کنند ولی گاهی آثار گناه به سرعت در جامعه تأثیر خود را می‌گذارد.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با اشاره به تأثیر گناه در مسائل جوی بیان کرد: در دعای پرفیض کمیل از خداوند متعال درخواست می‌کنیم که خداوند گناهانی که مانع استجابت دعا و باعث نزول بلا و تغییر نعمت‌ها می‌شود بر ما ببخش.

قاضی‌عسکر با انتقاد از برخی ناهنجاری‌های که در جامعه و ادارات دیده می‌شود، بیان کرد: عده‌ای گمان می‌کنند که گناه تنها غیبت کردن و بی‌حجابی است در صورتی که ظلم کردن به مردم و پایمال کردن حقوق دیگران در زمره بزرگ‌ترین گناهان است که برخی از افراد به سادگی از کنار آن عبور می‌کنند.

وی با استناد به حدیثی از امام سجاد (ع) به بیان برخی از گناهانی که مانع بارش باران و سبب خشکسالی می‌شود، پرداخت و گفت: زمانی که قاضی به ناحق قضاوت کند، یا حق را ناحق جلوه دهند، یا به یتیم ظلم شود و حقوق افراد در جامعه پایمال شود و یا افراد زکات پرداخت نکنند جامعه دچار خشکسالی می‌شود.

قاضی‌عسکر با اشاره به روایتی از امام محمد باقر (ع)، تصریح کرد: امام محمد باقر (ع) در روایتی می‌فرمایند: زمانی که فحشا در جامعه زیاد شود، مرگ‌های ناگهانی نیز زیاد خواهد شد و زمانی که مردم در معاملات کم‌فروشی و خیانت می‌کنند، آن جامعه دچار قحطی می‌شود و زمانی که افراد زکات مال خود را نپردازند، زمین برکت زراعی و معادن خدا را از مردم دریغ می‌کند.

قاضی‌عسکر با بیان اینکه زمانی که صله رحم در جامعه کم‌رنگ شود، اموال و ثروت‌ها به دست افراد ناسالم می‌افتد، بیان کرد: زمانی که افراد به عهد خود وفا نکنند و یکدیگر را برای پایمال کردن حقوق دیگران کمک کنند، خداوند دشمنان را بر آن جامعه مسلط خواهد کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه دشمنان اسلام و اهل بیت(ع) با تمامی ابزار و توان به میدان آمده‌اند و از هیچ کاری فروگذار نیستند، افزود: امروز در سوریه دشمنان سر شیعیان مظلوم و بی‌گناه را می‌برند، با آن فوتبال بازی می‌کنند و تصاویرش را در رسانه‌ها پخش می‌کنند. آیا می‌توان آنها را انسان نامید؟

قاضی‌عسکر اقدامات و جنایاتی که امروز در سوریه و موصل انجام می‌شود را اقدامی ضدبشری برشمرد و گفت: دنیا در برابر این فجایع انسانی و این بی‌رحمی‌ها سکوت کرده است.

نماینده ولی فقیه در سازمان حج و زیارت تصریح کرد: حربه حقوق بشر، حربه‌ای برای نابودی ارزش اخلاقی و انسانی است.