به گزارش مهر، محمدرضا شيخ‌زاده عصر دوشنبه درنشست خبری با اصحاب رسانه با موضوع جشنواره جوانان جهادي استان خراسان رضوي در سالن جلسات اداره كل ورزش و جوانان ابراز کرد: اداره كل ورزش و جوانان خراسان رضو.ی از هفته جوان تا نيمه شعبان بيش از 200 برنامه وي‍‍ژه جوانان برگزار كرده است كه 22 برنامه آن در مشهد برگزار شده است.

وی افزود:50 سازمان مردم نهاد در برگزاری این برنامه ها به اداره ‌کل ورزش و جوانان خراسان رضوی کمک کرده اند. شیخ زاده به برخي از برنامه‌هاي برگزار شده اشاره کرده و گفت: همايش جوانان و خانواده، همايش انتظار ويژه دختران مشهد، طرح تكريم از بزرگان خرد، ميثاق با شهدا و آرمان هاي امام راحل(ره). اعزام كاروان 313 نفره به مسجد جمكران و بر پايي 30 ايستگاه سلامت در طول اين هفته از جمله این برنامه ها بود كه با استقبال خوبی از سوي مردم مواجه شد.

شيخ زاده با بيان احتمال برگزار نشدن جشنواره حضرت علي اكبر(ع) وجود دارد گفت: در پي پيام نوروزي مقام معظم رهبري برنامه‌اي تحت عنوان جشنواره جوانان جهادي خراسان رضوي در 16 عرصه با هدف عزم جهادي براي الگو سازي براي سنين 14 تا 29 سال ويژه جوانان برگزار مي‌شود.

وي با بيان اینکه انتخاب جوانان جهادي نمونه بر عهده سازمان مرتبط است ابراز كرد: معيار هاي انتخاب جوانان برتر را براي سازمان هاي مرتبط ارسال كرديم  و از كساني كه حركت جهادي انجام داده و مي توانند به عنوان جوان نمونه انتخاب شود دعوت مي كنيم .

شيخ زاده با تاكيد بر فعاليت غير قانوني سايت هاي همسر يابي اظهار كرد: اداره ورزش و جوانان استان هيچ گونه مجوزي براي اين گونه سايت ها صادر نكرده است اما حدود 22 سایت مشاوره ازدواج در حال فعاليت هستند. وي با اشاره به اختصاص ندادن بودجه براي وام ازدواج بيان كرد: ابلاغي جديد براي بهره گيري از خيرين دريافت كرديم و اين عمل براي نخستين بار است كه در كشور اتفاق مي افتد.

دبير كانون طلايه داران جوان هم در ادامه این نشست در توضيح رشته هاي معرفي جوان برتر گفت: رشته هاي اين همايش عبارت است از محقق و دانشمند جهادي، هنرمند جهادي، جهاد گران بهداشت و درمان، خبرنگار، معلم، ورزشكار، سرباز، روحاني، قاري، مادر و همسر جهادي..

هاشمي افزود: فرهنگ جهادي با توجه به گفتمان مقام معظم رهبري داراي سه عنصر خود شناسي.شكرگزاري و دشمن شناسي است و اين همايش در راستاي الگو سازي و شناسايي افراد موفق برگزار مي شود.