اجرای حکم «اعدام» مجرم بزرگ ترین پرونده فساد اقتصادی کشور توسط قوه قضائیه بار دیگر بوی خوش عدالت را در فضای کشور پراکنده ساخت. کیفردهی به یک اخلالگر کلان در سیستم اقتصادی کشور آن هم در روز آزادسازی خرمشهر علنا این پیام مهم را از سوی مدیران قوه قضائیه به ملت مخابره کرد که در جمهوری اسلامی ایران عزم جدی برای آزادسازی منابع و منافع ملی از چنگ اقلیتی که بر گلوگاه های بیت المال مسلمین چنبره زده اند، وجود دارد. رمز آغاز این عملیات را باید از قاضی القضات شجاع و شیردل ایرانی پرسید اما پیش بینی می کنیم با «بسم الله القاصم الجبارین…یا علی ابن ابی طالب» آغاز شده باشد! قاضی القضات به رغم همه فشارهای آشکار و پنهان، مصمم است «سهام عدالت» را میان ملت توزیع همگانی کند و ایران را از رانت خواران و تضییع کنندگان بیت المال پس بگیرد. و خدا می داند که جامعه امروز بیش از هر زمان دیگری تشنه ایستادن پشت سر یک بهشتی عادل دیگر است. دستبند به دست کلان متهمان فساد اقتصادی زدن و هدایت کردن آنها به سمت چوبه دار در زمانه ای که دستگیری از مفسد، به رویه ثابت لابی رانت خوار سرمایه داری در کشور تبدیل شده، بزرگ ترین هنر قوه قضائیه است.

حال که از بالا بالاها به قول مردم شروع کردید جذابیت اخبار پایین دستی برای ملت کم می شود و ما حتی این صعود طبایع را مدیون طبیعت باکرامت قضات فاضل قوه قضائیه هستیم. ردگیری از مفسدان کلان نگر رانت خوار صددرصد کار سختی است! چرا که به قول دادستان مومن و متعهدمان دم کلفت ها کمتر دم به تله می دهند و به واسطه اشراف اطلاعاتی بر قانون، رد کمتری از فعالیت هایشان برجای می گذارند اما در مقابل مجازات دهی علنی چند مفسد بزرگ، فضا را برای عده بسیار زیادی از رانت خواران متوسط و کوچک تنگ خواهد کرد. پیش بینی ما این است که رسیدگی به پرونده آقازاده مشهور به «جونیور» و رسیدگی به اتهامات متنوع وی، تا مدتی قیمت سوراخ موش در کشور را در اوج نگاه خواهد داشت! فرصت سازی های اینچنینی کمک می کند جست وجوگران عدالت پیشه سه قوه، زمان بیشتری برای پرداختن به کشفیات قدیمی داشته باشند و در مقابل میزان تخلفات نیز به واسطه همه گیری اخبار قلع و قمع مفسدان، کاهش چشمگیری خواهد یافت، ان شاءالله.

وقتی مبارزه با رانت خواران و مفسدان با تاخیر و کندی ناشی از زیاد شدن دست در بازار جرائم پیش رود، خود به خود این پیاممان به مجرمان مخابره می شود که «ادامه دهید! هنوز نوبت شما نرسیده است!» اتفاقا این موضوع زمینه وارد آمدن فشار مضاعف به قوه قضائیه و رسانه ها و مدیران افشا کننده تخلفات بزرگ را نیز فراهم می سازد که خود مخاطرات دیگری برای نظام به بار خواهد آورد. پس سرعت عمل معقول داشتن در برقراری عدالت و احکام الهی نیز کاتالیزور تسریع کننده سیستم در کاهش تخلفات و فشارها خواهد بود.

ملت باید بدانند لابی رانت خواران نظام سرمایه داری در کشور ما مجهز به انواع و اقسام ابزارها و وسایل ارتباط گیری نیز هستند. ذات قدرت این است که اسباب و وسایل تثبیت و حفظ آن نیز کم کم فراهم می شود. از صبح اعدام مه آفرید خسروی تاکنون شاهد ظهور نظردهندگان «مشکوک و قابل بررسی» در ذیل اخبار حاوی پیام صریح قوه قضائیه و عزم جدی قضات عالی کشور برای قطع ید دزدان چراغ به دست سرمایه سالار، در فضای مجازی هستیم. بی شک هدف مدیران این لابی رسانه ای خطرناک مبارزه با جو امیدی است که در میان مردم ایجاد شده است. تشکیک در عزم دستگاه قضا برای مبارزه با مفسدان کلان شگرد این اقلیت زرسالار است.

اینها همان کسانی هستند که بهشتی مظلوم را دشنام می دادند و هر روز مقابل منزل وی تجمع می کردند تا دست از سر دلالان نظام سرمایه داری در ایران بردارد! کاری نداریم که در پی ارسال آخرین اخطار برای کسانی که تولید ملی را آزادانه «سرطانزا» می خوانند و با تشویش اذهان عمومی از گشودن درهای بازار ایران به سمت اقتصاد منحوس نظام سرمایه داری با شعار «واردات بیشتر، زندگی بهتر» در اولین سال حرکت به سمت اجرایی شدن سیاست های اقتصاد مقاومتی دم می زنند، روزنامه «وطن امروز» هم «اخطار آخر» را دریافت کرد! مهم این است که در این حرکت بزرگ و مهم که قابلیت تصحیح عملکرد نظام جمهوری اسلامی به سمت اجرایی شدن آرمان ها و ارزش های تبیین شده توسط بنیانگذار انقلاب اسلامی را دارد، اسیر بازی های رسانه ای نشویم و پشت قوه قضائیه را خالی از مرد جنگی نگذاریم. امیرالمومنین علی هم اگر باشی «اجرای عدالت» هزینه بردار است. بدانیم حرکت در این مسیر همچون اکسیر زندگی، حیات جامعه را تطهیر می کند و بر دوام نظام جمهوری اسلامی ایران می افزاید.

مصداق سازی برای اجرای عدالت خود نمودی از بیماری جامعه در مسیر حرکت به سمت حق مداری است. عقل حکم می کند برای طبیبی که با دارو بر سر بیمار حاضر شده شرط و شروط نگذاریم. چرا که بخش مهمی از درمانگری از مسیر اطمینان به طبابت طبیب می گذرد. تفکر اینکه فلانی اعدام نشد پس عدالت اجرا نشده یعنی پیش شرط گذاری برای مدیری که بدون تمسک به استراتژی مشخص از رسیدن به قلب مافیا قطعا بازخواهد ماند اما ملت تماشاچی مرتب فریاد می زنند «حمله مستقیم! حمله مستقیم!» صبوری در مسیر عدالت یعنی بفهمیم چرا امیرالمومنین هرگز حکم به قتل طلحه و زبیر نداد! استراتژی داشتن یعنی آینده نگری امام خمینی رحمه الله علیه در ماجرای عزل منتظری از بزرگ ترین جایگاه عالی کشور بدون اینکه کوچک ترین جرحی را درک کنیم!

نفت گلوگاه رانت ساز کشور است! بخش اعظم ثروت کشور ماحاصل پول های بادآورده فروش نفت است که تبدیل به انواع کالاهای لوکس در ویترین جامعه می شود و اسبابی شده برای مانور قدرتمندی روزمره رانت خواران در فضای جامعه! اینکه تا دست بر پرونده رانت خواران سرمایه سالار نفتی می گذاریم «آخرین اخطار» فرامی رسد یعنی «ناگهان زود دیر می شود!» پس برنامه داشتن برای افشای پرونده مفسدان و اجرای حکم خیلی خیلی مهم است و مستقیما در نحوه برخورد قاضی با مفسد تاثیر می گذارد. کما اینکه پیش از این پرونده دم کلفت های بسیاری در حوزه های نفت و گاز به قوه قضائیه ارسال شده اما عدم همراهی دولت و ملت یا کم عزمی قوه قضائیه در دوره های پیشین، فضا را به سمت تبرئه و صدور حکم های خفیف در پرونده هایی همچون کیش اورینتال، کرسنت، استات اویل و… پیش برده است. هم عزمی و هم قسمی در این مسیر سخت و دشوار از شروط اولیه است که اتفاقا خود ضمانت خوبی برای دستیابی به موفقیت های بعدی است. ما موظفیم بگوییم قاضی پرونده مه آفرید خسروی مرد بسیار بزرگی است که پای همه تهدیدات ایستاد و حکم به اجرای عدالت داد! متشکریم آقای قاضی!

باید بیان کنیم که در ذیل رسیدگی به این پرونده، مدیران رده بالای قوه قضائیه تهدید به بی آبرویی و پرونده سازی شدند اما مخاطرات ایستادگی بر اجرای عدالت را شجاعانه به جان خریدند! متشکریم قاضی القضات! متشکریم محسنی اژه ای! شراب طهور بهشتی از دست ساقی عدالت امیرالمومنین بنوشید ان شاءالله که کام یک ملت را با بوی خوش عدل الهی معطر ساختید. اجرکم عندالله!