پايگاه خبري تحليلي «پارس»- با وجود اخبار ضد و نقيض از آمدن و نيامدن ناطق نوري، تيمي رسانه اي، نحوه ورود ناطق نوري به انتخابات را بررسي كرد.

 nateghmaj (2)
به گزارش پايگاه خبري تحليلي «پارس»،اين روزها اخبار ضد و نقيضي از آمدن و نيامدن علي اكبر ناطق نوري منتشر مي شود كه شبيه تاكتيك آمدن نيامدن هاي اكبر هاشمي رفسنجاني در انتخابات است. در اين ميان، تيم رسانه اي حامي وي كه يكي از آنها در يك خبرگزاري كم بيننده مستقر است و در جلسات رسانه اي دولت نيز شركت مي كند نحوه ورود ناطق نوري را مورد بررسي قرار داده كه خبرنگار ما به بخش هايي از آن دست يافته است.

 برخي موارد مورد نظر اين تيم رسانه اي: 

الف- در صورت ورود علي اكبر ناطق نوري در مورد دلخوري علي لاريجاني رايزني فشرده اي بايستي انجام گيرد و درخصوص آينده سياسي وي تصميم گيري كرد.

nateghmaj (3)
 
 ب- محمدرضا عارف در انتخابات رياست جمهوري با فشار خاتمي و اطرافيان از صحنه كنار رفت. خاتمي يكبار در اين مورد خود را هزينه كرده است. معلوم نيست اين بار عارف به راحتي حاضر باشد فرد دوم در فهرست اصلاح طلبان باشد.

nateghmaj (4)

ج- حسن روحاني راغب ترين فرد به حضور علي اكبرناطق براي حضور در انتخابات مجلس است. فشار روحاني موجب مي شود تمام گروههاي اصلاح طلب مجبور به حمايت از ناطق نوري شوند.

 د- با توجه به اتفاقات سال 88(فتنه)، اصلاح طلبان افراد معدودي در حد 6 تا 10 نفر مي توانند در تهران معرفي كنند و با ورود ناطق نوري عملا وي محور خواهد شد و ساير ليست از اصولگرايان سنتي و نزديكان ناطق نوري خواهد بود(حتي حميد و احمد ناطق نوري نيز مي توانند در اين فضا وارد شوند)

ه- افرادي مانند سعيد حجاريان و گروهايي مانند مجاهدين و مشاركت نيز حضور وي را مغتنم مي دانند كه فضا براي حضور بعدي آنها باز مي شود.

به گزارش پايگاه خبري تحليلي «پارس»،در صورت ورود به صحنه انتخابات، اين تيم رسانه اي، چند پيشنهاد را مطرح ساخته كه بخشي از آن اينگونه است:
 
1- خود را نامزد هيچ گرايش سياسي اعم از اصلاح طلب، اصولگرا و يا حتي اعتدال معرفی نكند. 

2- خود را نامزد مورد حمايت خاتمي، هاشمي و روحاني اعلام نكند.
  
3- ناطق، عنوان کند نامزد هيچ گروه و جرياني نيست و برای موفقیت در انتخابات باید به صورت فراجناحی عمل کند در غير اين صورت موجب دلخوري بخشي از اصولگرايان و بخشي از اصلاح طلبان خواهد شد.

4- بعد از اعلام نامزدي ممكن است گروههاي متضاد وي را در فهرست خود قرار دهند كه ناطق نوري اعلام نمايد همه نيروها بايد در كنار هم باشند تا كشور سامان يابد(مدل دولت وحدت ملي در سال 1387). حتما آقای عارف باید بپذیرد که به عنوان نفر دوم فهرست مطرح باشد تا اقبال اصلاح طلبان به آن بیشتر باشد.
 
5- در مورد نحوه تبليغات، اجماع گروههاي مرجع(روحانيون، دانشجويان، هنرمندان و..) بعد از اين تصميم گيري شود.