پایگاه خبری تحلیلی «پارس»-حسین قاسمی- یک سایت های حامی هاشمی رفسنجانی گزارش خود در مورد «شاه پری زنگنه» با عنوان: «بانوی ایرانی که به "الهه تجارت" شهره شد، کیست؟» را از روی این سایت حذف کرد. البته این گزارش در سایت های مختلف قابل دسترسی است. فارغ از دلایل حذف این گزارش توسط این سایت، این گزارش چه می گوید؟

در ماه‌های اخیر، با ملموس‌تر شدن احتمال رفع تحریم‌ها، هیئت‌های اقتصادی و سیاسی کشورهای اروپایی عازم ایران شدند تا زمینه را برای از سرگیری مبادلات تجاری آماده سازند که یکی از این موارد هیئت یک صد نفره فرانسه بود که طی اقامت خود در تهران به بررسی نیازهای صنعتی ایران، به ویژه در زمینه صنایع خودروسازی پرداخت. در رابطه با این رفت وآمد‌های سیاسی – اقتصادی نام یک بانوی ایرانی به میان آمده است. بانویی که به نوشته نشریه "ابسسیون" مردان اهل سیاست و تجارت، حسرت دسترسی به دفتر تلفن و ارتباطات او را دارند، بانوی ایرانی‌ای که در ضیافت‌های مجلل اروپا هرجا که حاضراست چشم‌ها را متوجه خود می‌کند. نام این بانوی ایرانی «شاه پری زنگنه» است که به «الهه تجارت» شهره شده است...

شاه پری در سال‌های دهه دو هزار میلادی به «کریستوف دو مارژوری» مدیرعامل شرکت توتال در رسیدن به قرار دادهای کلان نفتی و گرفتن سهم عظیم در ذخایر نفت و گاز در پارس جنوبی کمک کرد. شاه پری همچنین به شرکت عظیم فرانسوی استفاده بهینه از آب «وی واندی» کمک کرد تا در تهران ضمن آشنایی با «رضا امرالهی» معاون وقت وزارت انرژی قرار داد عظیمی را با وی به امضا برساند که با آغاز و تشدید تحریم‌های بین‌المللی عملیات اجرایی این قرارداد همچنان عقیم مانده است...

نشریه فرانسوی اُبسسیون با نگاهی گذرا به رکود تجارت و اقتصاد بین‌المللی ایران و غرب در دوران ریاست جمهوری احمدی‌نژاد می‌نویسد: «در سال دو هزار و سیزده میلادی حسن روحانی جای احمد‌ی‌نژاد را گرفت و بار دیگر امید گشوده شدن درهای تجارت به روی صاحبان صنایع فرانسه به یک باره بالا گرفت، ولی مشکل این بود که ده سال دوری از بازار ایران، همه شبکهٔ تجاری فرانسه در این کشور را دچار اختلال کرده بود و اینجاست که بار دیگر در ماه‌های اخیر تلفن‌های شاه پری زنگنه یک لحظه هم خاموش نمی‌شود.»

پس تا اینجا مشخص است که شاه پری زنگنه از دوران خاتمی حداقل دربحث قرارداد شرکت هایی مانند توتال و...دخیل بوده است و ارتباطات تنگاتنگی با دولتمردان اصلاحات خصوصا از نوع کارگزارانی آن مانند بیژن زنگنه، رضا امراللهی و...داشته است.

AdnanKhashoggi2
از سوی دیگر براساس نوشته اُبسسیون، از زمان به قدرت رسیدن اقای روحانی و بازگشت کارگزاران سازندگی دوباره ارتباط با شاه پری برقرار شده است.به نوشته اُبسسیون: «بار دیگر در ماه‌های اخیر تلفن‌های شاه پری زنگنه یک لحظه هم خاموش نمی‌شود.»

2- شاه پری زنگنه همسرعدنان خاشقی می باشد. عدنان یکی از عناصر پشت پرده معاملات سیاسی وتسلیحاتی می باشد. اصالتا عربستانی است ودارای روابط ویژه ای با صاحب منصبان کلیدی اسرائیل ولابی انها در امریکا است.دارای شرکتهای متعدد حقیقی وپوششی ثبتی در کشورهای مختلف می باشد.عادت به استخدام زنان زیباروی نژادهای مختلف داشته وتبحر او در این زمینه نیز مشهور می باشد.(1)

آشنایی ایرانیان با عدنان خاشقی به ماجرای مک فارلین بر می گردد.او عامل اصلی ورود اسرائیلی ها در قصه ارسال سلاح به ایران می باشد.

وی در گفتگو با هفته‌نامه آلماني "اشترن" شماره 14 اسفند 1365 ه.ش (5 مارس 1987 م.) مي‌گويد: «... او(قربانی فر) از اين موضوع سخن گفت كه بعد از فوت «آيت‌الله خميني» كه چندان دور از انتظار نبود، سه گروه در ايران به خاطر دستيابي به قدرت، با هم مبارزه خواهند كرد. وي اين گروه‌ها را خط‌هاي مختلف مي‌ناميد... مرا تحت تأثير قرار داد. من اطمينان يافتم كه «قرباني‌فر» يك مأمور امنيتي رده بالاست(!)... من ابتدا گيج شده بودم. ولي بعداً فكر كردم كه سازمان سيا، تاكنون در شناخت اشخاص چقدر اشتباه كرده است. [قربانی فر را جدی نگرفته است] سپس به نخست‌وزير وقت اسرائيل تلفن زدم و لذا از او خواستم درباره قرباني‌فر اطلاعات بيشتر به من بدهد. هيچ‌كس مثل سازمان جاسوسي اسرائيل «موساد» از عوامل خوبي در تهران برخوردار نيست.»

«عدنان» یک سال قبل از ماجرای مک‌فارلین در ‌هامبورگ آلمان با قربانی‌فر آشنا شد و او بود که وام‌های کلانی به قربانی‌فر می‌داد تا به معامله اسلحه با ایران بپردازد. او همچنین ترتیب جلسه‌ای را با حضور یعقوب نیمرودی ثروتمند اسرائیلی و مسئول دفتر موساد در تهران پیش از انقلاب با قربانی‌فر گذاشت و با این خط ارتباطی موساد وارد ماجرای مک‌فارلین شد. خاشقی همچنین در نامه‌ای به مک‌فارلین، «منوچهر قربانی‌فر» را مشاور «میرحسین موسوی» نخست‌وزیر وقت ایران، رئیس سرویس‌های مخفی تهران در اروپا و عامل ارتباطی مناسب میان ایران و امریکا معرفی کرده است. گفته می‌شود خاشقی رابط گروه تجاری بن لادن در امریکاست. خاشقی حدود 30 سال است که ارتباطات گسترده‌ای با مقامات ارشد سیا و موساد دارد».(2)
نشریه عرب زبان «اخرساعه» مصر به قلم حسین جمال الدین درهمین زمینه می نویسد:
«...منوچهر با عدنان خاشقی میلیاردر سعودی، که روابط دوستانه ای با «رونالد فوریر» تاجر اسرائیلی داشت، دیدار کرد...خاشقی همچنین با «دیوید کیمخی»، مدیرکل وزارت خارجه اسرائیل که قبل از اشتغال در وزارت خارجه، نماینده موساد در اروپا بود، روابط بسیار صمیمانه ای برقرار کرد. خاشقی درترتیب دادن جلساتی میان منوچهر، با مقامات اسرائیلی نقش موثری ایفامی کرد...در پی ان جلسات، منوچهر ویک تاجر سلاح دیگر ایرانی به نام سیروس هاشمی، به لندن رفته ودر انجا با باعدنان خاشقی و یقوب نیمرودی دیدار کردند.

AdnanKhashoggi4

در 9اوریل 1985(20فروردین 1364)این دوتاجر وواسطه ایرانی به اسرائیل رفته وبا ژنرال احتیاط «مناخیم مارون» مدیرکل وزارت دفاع جنگ وهمتای او «شلوموگازیت» ون یز تعدادی از نظامیان عالیرتبه اسرائیلی، ملاقات کرده ونیازهای ایران به تسلیحات ومواد غذایی را که طبق براورد ان دو ایرانی دو میلیارد دلار بالغ می شد، مطرح کردند.

منوچهر قربانیفر از منزل یعقوب نیمرودی در اسرائیل با محسن کنگرلو معاون نخست وزیر وقت ایران وناظر بر سازمانهای اطلاعات تماس گرفت.شماره تلفن در تهران 667829 بوده ودرمکالمه گفت: «من در کشور مرکبات هستم وبا جدیت تمام موضوعات را دنبال می کنم...»(3)

هفته نامه المانی اشپیگل هم به تاریخ 1986/12/1 نوشت :«خاشقی با دوتن از واسطه های اسرائیلی، تماس برقرار ساخت: یکی از آنها «ال شوئیمر» موسس صنایع هوایی اسرائیل ودوست پرز ودیگری یعقوب نیمرودی ...»(4)

3- در زمستان گذشته برخی رسانه ها از وساطتت عدنان خاشقی برای برقراری ارتباط عربستان خبر دادند. فعال عربستانی که این خبر را مطرح نموده، اظهار نموده :«بندر بن سلطان(رئیس سابق سازمان اطلاعات عربستان سعودی) از عدنان خاشقی پیر و ماجراجو خواسته است تا به او در برقراری روابط با ایران کمک کند»

این فعال عربستانی ادعا کرد: «بندر به دنبال آن است که از تجارب قدیمی خاشقی در دوران ایران – کنترا استفاده کند.»
وی همچنین مدعی شد: «ایرانی ها به خاشقی اطمینان دارند، و او را میانجی خوبی برای شرکتهای غربی که پس از لغو تحریم ها به سوی ایران رهسپار شده اند، می دانند.»(5)

خاشقی با چه کسانی چنین روابط صمیمانه ای در دولت دارد که می تواند وساطتت نماید؟ چه کسانی به این مهره صهیونیستی در ایران اطمینان دارند؟

4- پرسشی که اینجا مطرح می شود آن است که چرا تکنوکرات ها در تمام دوران سالهای پس از انقلاب که حداقل از بحث مک فارلین شروع می شود، تا قراردادهای نفتی دوران اصلاحات واخیرا که در بالا ذکر شد، ارتباطات خود را با چنین افرادی حفظ کرده اند؟

صد البته نه تنها این رد پا وارتباطات در بخش های اقتصادی با مرتبطین رژیم صهیونیستی وجود دارد، بلکه تطهیر وردپای شاخه جاسوسی اسرائیل در ایران تحت نام زیتون در رسانه های نزدیک به تکنوکرات ها هم به چشم می خورد.(6)

5- امید می رود دولت درخصوص این اخبار وبازگشت وتاثیرگذاری افرادی چون عدنان خاشقی پاسخگو باشد.
پی نوشت:
(1)    شنوداشباح ص 175
(2)    http://farsnews.com/printable.php?nn=8903050266
(3)    شنود اشباح ص 811 و812
(4)    شنود اشباح ص 815
(5)    http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13921025001189
(6)    http://www.tasnimnews.com/Home/Single/240028