واکنش ترکیه به طرح آمریکا درباره ارامنه
![lead](/images/topnews-text-icon.png)
وزارت خارجه ترکیه از سنای آمریکا به علت مطرح کردن موضوع قتل ارامنه انتقاد کرد و به این مجلس درباره ضربه زدن به روابط آنکارا و واشنگتن هشدار داد.
کمیسیون روابط خارجی مجلس سنای آمریکا پنجشنبه گذشته (۱۰ آوریل) اعلام کرد که قتل ارامنه به دست نیروهای عثمانی در جنگ جهانی اول کشتار جمعی محسوب می شود، و روز ۲۴ آوریل ۲۰۱۴ به عنوان سالروز کشتار جمعی ارامنه باید زنده نگه داشته شود.
کمیسیون روابط خارجی مجلس سنا از رئیس جمهور آمریکا خواست با برقراری روابط برابر، سازنده، و مستحکم با ارامنه و ترکها، از ترکیه بخواهد " کشتار ارامنه" را به رسمیت بشناسد.
وزارت خارجه ترکیه خاطرنشان کرد: کمیسیون روابط خارجی مجلس سنا با تصویب طرح عجولانه و غیرکارشناسی زنده نگه داشتن قتل ارامنه در روز ۲۴ آوریل ۲۰۱۴، وظایف و مسئولیت های خود را زیر پا گذاشت و دولت ترکیه معتقد است که این طرح غیرقانونی و مغایر با حقایق تاریخی و با انگیزه های سیاسی آماده شده است.
![](https://mail.google.com/mail/u/0/images/cleardot.gif)
ارسال نظر