به گزارش پارس به نقل از فارس، روزنامه سعودی الیوم در همین راستا با انتشار مطلبی از ایران و مسئولان ایرانی خواست تا به زعم خودش در امور داخلی دیگران دخالت نکند.

این روزنامه خشم خود را از افشاگری رسانه های ایرانی پنهان نکرد و برای کم جلوه دادن تاثیر این افشاگری بر افکار عمومی منطقه نوشت: حمله رسانه ای و تبلیغاتی علیه عربستان" به منزله بادکنکی است که یک کودک اندکی با آن بازی می کند و سپس می ترکد و این کودک گریه می کند و بازی دیگری می خواهد" . (این تبلیغات) به این کشور (عربستان) و مردم و مسئولان آن هرگز زیان نخواهد رساند.

روزنامه الیوم بدون اشاره به اینکه انفجار اخیر جلوی سفارت ایران در بیروت را گروهک عبدالله عزام به سرکردگی ماجد الماجد تروریست سعودی برعهده گرفت، نوشت: ماشین تبلیغاتی ایران این روزها به همراه مشتی مزدور عرب در تلاشی نافرجام بدنبال ضربه زدن به عربستان و جایگاه جهانی آن است و تلاش های بیهوده و فاقد هرگونه ارزش مستند و بی اعتباری را درباره مسئول دانستن طرف های سعودی در انفجار شهر بیروت و حمله به سفارت ایران انجام می دهد.

این روزنامه برای تبرئه کردن عربستان از حمایت از تروریست ها و افراد مسلح دارای تابعیت سعودی و شخصی توصیف کردن اقدامات آنها نوشت: این هیاهوی تبلیغاتی به طور کامل فراموش کرده است که (ماجد الماجد) مورد پیگرد مراجع امنیتی سعودی از مدتی پیش بوده است و عربستان با دستگاههای امنیتی مختلف در سطح جهان در تلاش برای دستگیری او یا افراد مورد پیگرد نظیر او همکاری می کند.

این درحالی است که مسئولان سعودی بعد از دستگیری ماجد الماجد با سراسیمی در تلاش برآمدند که وی را از لبنان تحویل بگیرند بویژه که برخی گزارشها حکایت از ارتباط ماجد الماجد با دستگاه اطلاعات عربستان داشت و مسئولان سعودی بیم داشتند که بازجویی از او باعث رسوایی آل سعود شود.

عربستان سعودی در همین راستا به سرعت از باج سه میلیارد دلاری به ارتش لبنان خبر داد و در نهایت، ماجد الماجد به طرز مشکوکی چند روز بعد از دستگیری مرد و ریاض به سرعت جسد او را تحویل گرفت.

روزنامه الیوم برای توجیه بیشتر مسئله نوشت: کارشناسان مبارزه با تروریسم در دستگاههای مختلف امنیتی در جهان درک می کنند که گروههای تروریستی فرا ملیتی هستند یا نمی توان کار یک عضو این گروهها را به حساب کشور زادگاه آنها دانست.

این روزنامه سپس تلاش کرد که خود عربستان را قربانی تروریسم معرفی کند و نوشت: عربستان و به طور مشخص ریاض روزی هدف این گروههای تروریستی بوده است و عملیات انفجاری باعث قربانی شدن بی گناهان شده است.

روزنامه الیوم بدون توجه به اقدامات تروریستی گروهک های تروریستی و اشرار در مرزهای ایران بویژه مرزهای شرقی کشور و برخی گزارشها از حمایت غیرمستقیم سعودیها از این گروهک ها و در عین حال اذعان به ناتوانی گروهک های تروریستی در نفوذ به داخل خاک ایران و اجرای هرگونه اقدام تروریستی با توجه به قدرت بالای ایران این سوال را مطرح کرد که" چرا تهران از این انفجارها و عملیات تروریستی در امان است و در طول دو دهه گذشته نشنیده ایم که هیچ یک از این گروهک ها یک تاسیسات حساس در پایتخت ایران را هدف قرار دهند؛ باوجود اینکه ایران گذرگاهی حیاتی برای این گروهها به شمار می رود" ؟

روزنامه الیوم در پایان نیز بدون توجه به اوضاع اسف بار حقوق بشر در داخل عربستان به اذعان سازمان های حقوق بشری بین المللی و خفان گسترده در این کشور، به دخالت در امور داخلی ایران پرداخت.