جریانهای سیاسی قابل حذف نیستند
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: زمانی که در کشور بحث حذف یک جریان سیاسی مطرح بود، من گفتم که جریان سیاسی قابل حذف نیست.
به گزارش پارس به نقل از ایلنا، محمدرضا باهنر در ادامه نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن گرامی داشت یاد حبیب الله عسگر اولادی عنوان کرد: مرحوم عسگر اولادی در سن ۸۰ سالگی و تا پیش از اعزام به بیمارستان حتی در روزهای جمعه نیز ازاوایل صبح برای پاسخ به مراجعین در دفترش حاضر می شد واگر بگویم تراز یک مسلمان ولایی بود اغراق نکرده ایم.
وی افزود: عسگر اولادی یک سرباز بابصیرت با دیدگاه عمیق و آماده به رکاب بود و همواره در خدمت نظام و انقلاب بود که علیرغم سن بالا به شدت جوان فکر می کرد و حرفهای نو بسیاری داشت.
باهنر با تاکید بر اینکه عسگر اولادی هیچ گاه از هدایت هیچ کس ناامید نمی شد، گفت: وی حتی در چند ماه آخر عمر خود می خواست توری پهن کند تا از طریق آ ن زمینه را آماده کند که سران فتنه را به دامن انقلاب و مردم باز گرداند. قطعاً جایگزین وی به سادگی پیدا نمی شود. اما همان طور که سخنگوی جبهه پیروان نیز عنوان نمود هفته گذشته شورای مرکزی جبهه به اتقاق آرائ از من خواست تا مسئولیت جبهه را بپذیر یم.
وی در پاسخ به این سوال که قرار است اهداف جبهه پیروان چگونه دنبال شود، گفت: اگر بخواهیم تعریفی از عملکرد گذشته جبهه پیروان داشته باشیم باید بگوییم که این جبهه نوعی ائتلاف برای زمان انتخابات بود، اگرچه به شکل مستمر جلسات شورای مرکزی برگزار می شد اما عملکرد جبهه حزبی نبود و بعد آن بیشتر بر همدلی بود. برای همین همانند احزابی که دارای واحدهای متعدد سیاسی، فر هنگی وغیره هستند نبود و هم اکنون هم نیست.
دبیرکل جبهه پیروان با بیان اینکه اعضای این جبهه عموماً اعضای حقوقی هستند، گفت: ما در جبهه پیروان عضو حقیقی نداریم. بنابراین در این جبهه هر فردی که دبیرکل یکی از ا حزاب زیر مجموعه باشد به شکل اتوماتیک عضو شورای مرکزی نیز خواهد بود. باید بررسی کرد که آیا ما می خواهیم در آینده نیز یک انتخاب ائتلافی باشیم یا کارکرد حزبی داشته باشیم، چرا که تبدیل شدن به حزب وا حدهای اجرایی قوی و دفتر مستقل می خواهد که هم اکنون حتی یک متر ساختمان نیز به نام جبهه پیروان نیست.
وی افزود: علاوه بر این هر یک از احزاب عضو جبهه برای این کار باید برخی ا ختیارات خود را به جبهه بدهند تا اختلاف و تضاد ایجاد نشود. البته قرار است در این مورد در شورای مرکزی جبهه بحث داشته باشیم من فکر می کنم فعالیت درحد ائتلاف انتخاباتی برای جبهه پیروان کافی نیست، چرا که این از قوی ترین تشکل اصول گرایی در کشور محسوب می شود که اصحاب زیادی را در زیر مجموعه خود دارد.
باهنر با تاکید بر اینکه برای تامین امکانات مادی و پیش برد فرایند جبهه به سمت کارکرد حزبی تلاش می کنیم، گفت: البته نباید برداشت شود که ما هم اکنون می خواهیم جبهه را به حزب تبدیل کنیم، چنین مساله ای در دستور کار ما نیست. این برنامه دراز مدت جبهه است که باید برای آن زمان بندی تعیین کنیم.
دبیر کل جبهه پیروان در خصوص نحوه تعاملات دولت با قوه مقننه گفت: درخصوص همکاری جریانات سیاسی از قدیم بحث بر این بوده که شرط کلی این است که احزاب در چهار چوب قا نون اساسی و قوانین موضوعه فعالیت کنند، اما نباید فراموش کرد که نقد یک قا نون مجوز شکستن قا نون نیست و هیچ فرد اجازه تخطی از قانون را ندارد.
وی ادامه داد: این شرط و طبیعی هر نهادی است با تحقق چنین شرطی ما از همکاری استقبال می کنیم. علاوه بر این باید رقابت سالم نیز وجود داشته باشد، چرا که رشد و موفقیت بارقابت حاصل می شود، اما این رقابت نباید حذ فی باشد.
باهنر یادآور شد: زمانی که در کشور بحث حذف یک جریان سیاسی مطرح بود، من گفتم که جریان سیاسی قابل حذف نیست. این افراد به من انتقاد می کردند که تو به اصلاح طلبان التماس می کنی. در صورتی که این طور نبود حمایت دولت؛ مجلس و قوه قضاییه از یکدیگر هم یک شرط دارد و آن اینکه هر یک از قوا به اختیارات قانونی خود بسنده کنیم. چرا که مشکلات گذشته بیشتر از این ناحیه بود. حمایت مجلس از دولت یازدهم نیز به شرط اعتدال و حرکتهای علمی با پشتوانه درست است.
ارسال نظر