به گزارش پارس به نقل از فارس، علاالدین بروجردی در جلسه علنی صبح امروز (چهارشنبه) بعد استماع گزارش وزیر امور خارجه درباره توافقنامه ژنو، گفت: کار تیم مذاکره کننده ما در ژنو انصافا کار سخت و نفسگیری بود چرا که بدون تردید صحنه مذاکرات هسته ای یک میدان وزن تمام عیار است.

وی با بیان اینکه« این میدان عمل تازه در آغاز راه خود قرار دارد و ما نیازمند یک همبستگی و انسجام و وفاق در داخل کشور هستیم» ، تاکید کرد: انسجام باید داشته باشیم تا دشمنانی که در مقابل ما صف آرایی کردند بدانند که حرف همه ملت یکی است و آن هم دفاع از حق مسلم هسته ای ملت ایران است.

وی افزود: فراموش نکنیم ۱۰ سال پیش که وزرای خارجه انگلیس، فرانسه و آلمان برای مذاکره به تهران آمده بودند ما درخواست کردیم که اجازه بدهند تا برای فعالیت دانشمندان هسته ای خود بیست دستگاه سانتریفیوژ داشته باشیم. طرف مقابل با تفرعن و تکبر اعلام کردند ۲دستگاه را هم اجازه نمی دهیم که داشته باشید.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: امروز به فضل الهی و از برکت پایمردی ملت ایران و هدایت های مقام معظم رهبری ۱۹ هزار سانتریفیوژ در سایت های ما در حال فعالیت است بدون تردید در چالش بزرگ ۱۰ سال گذشته و در این مصاف نابرابر بر ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی ایران بود.

بروجردی خاطر نشان کرد: تعبیر هوشمندانه مقام معظم رهبری مبنی بر نرمش قهرمانانه به این معناست که امروز بر دانشمندان هسته ای ما بر این حوزه مسلط هستند و در مقابل دشمن از همه ابزارهای خود برای مقابله با ملت ایران استفاده می کند.

وی افزود: هوشمندی مصالح ملی و منافع ملی ما حکم می کند که از فرصت پیش آمده استفاده کنیم. بر این اساس من معتقدم که کاری که صورت گرفت جدایی از کاستی ها ایران که توسط شبکه های غربی به عنوان سازنده بمب اتم معرفی می شد به عنوان کشوری که به دنبال بمب هسته ای نیست شناخته می شود. که این دستاورد بزرگی برای ما به شمار می رود.

بروجردی تصریح کرد: ما غنی سازی اورانیوم را از دیگران گدایی نکردیم. در ماده ۴ معاهده ان پی تی این حق به ما داده شده و از این حق استفاده کردیم و امروز توانمندی غنی سازی با غنای ۲۰ درصد را نیز داریم اما بر اساس منافع ملی عمل می کنیم.

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس اظهار داشت: پایه اساسی قطعنامه های شورای امنیت منع غنی سازی بود و وقتی غنی سازی ما مورد تایید قرار گرفت این تایید به این معناست که پایه های قعطنامه ها امروز لرزان است، دیوار تحریم ترک خورده و منحنی تحریم ها سیر نزولی خود را آغاز کرده است. این کار کمی نیست و این همان نرمش قهرمانانه ای است که اتفاق افتاد.

وی افزود: مجلس نقش بسیار مهمی در همه مراحل بیست سال گذشته توانمندی هسته ای ایفا کرده است. مجلس بود که با گذراندن یک مصوبه قانونی از اجرای پرتکل الحاقی جلوگیری کرد.

نماینده مردم بروجرد در خانه ملت اظهار داشت: در آن مقطع که نیاز ما بود جاده همواره شد، دانشمندان سخت کوش ما توانستند به پیش روند و بر دانش هسته ای تسلط پیدا کنند.

بروجردی خاطر نشان کرد: امروز هم مجلس همان قدرت سابق را دارد، ما مصالح ملی را رصد می کنیم و بر اساس منافع ملی تصمیم می گیریم و در صورت نیاز هر اقدامی را که لازم باشد انجام می دهیم.