به گزارش پارس ، سیدمحمد بیاتیان در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: در حال حاضر برداشتن بخشی از تحریم ها اثرات روانی بر بازار گذاشته و ما می بینیم که قیمت بسیاری از کالا و خدمات پائین آمده است و شیب ملایمی را طی می کند اما در صنعت خودرو این شیب بسیار ملایم تر است؛ زیرا صنعت هنوز به برداشتن تحریم ها و اثرات آن اعتماد نکرده است.

وی ادامه داد: تاکنون اثرات روانی توافق ایران و ۱+۵ بر بخش صنعت کمتر از بخش های دیگر بوده اما در دراز مدت با پایین آمدن قیمت ارز و در کنار آن برداشته شدن تحریم واردات برخی قطعات و مواد اولیه این اتفاق می تواند تاثیر بسزایی در حوزه اقتصادی داشته باشد و باعث رونق تولید، افزایش اشتغال، افزایش تولید و حضور در بازارهای جهانی خواهد شد؛ بنابراین اگر توافق هسته ای ایران و ۱+۵ در دراز مدت به واقعیت بپیوندد و ما به همه مفاد توافقنامه دست پیدا کنیم رونقی را در عرصه اقتصاد و خصوصا در صنعت خودرو شاهد خواهیم بود.

این عضو هیات رییسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس خاطرنشان کرد: البته تحریم ها تاکنون ۳۰ درصد از مشکلات صنعت خودروسازی بودند و ۷۰ درصد مشکلات ما در این بخش مشکلات مدیریتی است. ما معتقدیم تصدی گیری دولت باید قطع و سیاست های کلی اصل ۴۴ باید لحاظ شود و مخصوصا در صنایع خودرو و خودروسازی به سمتی برویم که خود خودروسازان و متخصصین امر تصمیم گیرنده باشند و اگر کاهش یا افزایش قیمت یا هر اتفاق دیگری می افتد بخش خصوصی، آن را رقم بزند.

وی در پایان گفت: من ایمان دارم که مدیریت بخش خصوصی به مراتب بهتر از بخش دولتی است. فساد و رانت در این بخش کمتر و بهره وری بسیار بیشتر خواهد بود.