به گزارش پارس نیوز، 

سریال تلویزیونی امام علی(ع) به کارگردانی داوود میرباقری توانست با استقبال بسیار خوبی از سوی مخاطبان در زمان خود مواجه شود و چالش بسیار خوب و در عین حال سختی برای بازیگران این مجموعه باشد.

یکی از شخصیت های اصلی مجموعه تلویزیونی امام علی(ع) را داریوش ارجمند در قالب شخصیت مالک اشتر بر عهده داشت، ارجمند با گریمی سنگین و نقش آفرینی بسیار برجسته به یکی از مطرح ترین های سریال امام علی (ع) در آن برهه از زمان تبدیل شد که با فرا رسیدن شب‌های پر فضیلت قدر و شهادت حضرت علی(ع) خبرگزاری میزان به سراغ داریوش ارجمند بازیگر نقش مالک اشتر رفته است که در ادامه خواهید خواند:

***تمام خوبی‌های جهان در وجود امیرالمومنین(ع) وجود داشته است

 

داریوش ارجمند بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، در خصوص جایگاه والای امام علی(ع) گفت: امیرالمومنین امام علی (ع) در واقع الگوی همه ما است. آن حضرت شخصیتی چند ساحتی دارند که می تواند از جهات مختلف الگوی ما باشد.

وی در همین راستا افزود: امیرالمومنین را می توان قاضی، شهردار، هنرمند، جنگجو، پدر، پسر، همسر و هر جایگاهی که به ذهن متبادر می شود دید زیرا برای ما از تمامی خوبی های دنیا در خودشان داشتند.

حضرت علی (ع) تمام خوبی‌های جهان را در خود داشتند/امیرالمومنین برای مالک اشتر نمود واقعی اسلام بود//////////////پنجشنبه

بازیگر نقش "مالک اشتر" درباره دلیل ارادت و وفاداری این شخصیت به امام اول شیعیان اذعان کرد: اگر مالک در راه حق و برای حضرت علی (ع) می جنگد و شمشیر می کشد به این دلیل است که مسلمان شیعه است و در رکاب مولی موتقیان بودن خود نمود واقعی اسلام است.

همچنین یکی دیگر از نقش های پر چالش سریال تلویزیونی امام علی(ع) را کریم اکبری‌مبارکه در قالب شخصیت ابن ملجم مرادی ایفا کرد که به واسطه منفی بودن این نقش و جایگاه والایی که حضرت علی(ع) برای شیعیان دارند، اکبری مبارکه را تحت شرایط سختی قرار داد که در ادامه گفت و گوی خبرگزاری میزان با وی را خواهید خواند:

***نام امیرالمومنین رمز ماندگاری سریال میرباقری

 

کریم اکبری‌مبارکه بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان درباره نقش ابن ملجم مرادی در سریال امام علی(ع)گفت: پیش از تولید سریال امام علی(ع) روزی داوود میرباقری مرا دید و گفت کریم ریش هایت را نزن که برای بازی در یک نقش تو را با همین چهره می‌خواهم.

وی در همین راستا افزود: من آن زمان سر صحنه فیلمبرداری "مسافران " بودم و وقتی کار تمام شد تا ۶ ماه ریش خود را اصلاح نکرده بودم و بسیار زیاد شده بود. روزی در اداره تئاتر لیستی از اسامی بازیگران نوشته شده بود و برای سریال امام علی(ص) دعوت شده بود. با خود گفتم پس سریال میرباقری عوض شده است چون به دلیل چشمان آبی برای سریالی عربی مناسب نیستم.

این بازیگر درباره چگونگی آمادگی برای بازی در نقش ابن ملجم اظهار کرد: یک ماه از این فراخوان گذشت که روزی اسمم را روی تابلو اعلانات اداره تئاتر دیدم. به دفترش رفتم و میر باقری گفت اولین شخص که به او گفتم تو بودی آنوقت الان باید بیایی؟ سپس کتابهایی را به من معرفی کرد. ۷ جلد کتاب را خواندم و سپس میرباقری گفت نقش ابن ملجم را باید بازی کنی.

اکبری مبارکه با اشاره به حساسیت نقش ابن ملجم افزود: من باید نقش فردی شقی را در تاریخ اسلام بازی می‌کردم تا مظلومیت حضرت علی(ع) را نشان دهم بنابراین با گوش دادن به سخنان کارگردان سعی می‌کردم به شخصیت ابن ملجم مرادی برسم.

وی با اعلام رضایت از بازی در نقش ابن ملجم مرادی توضیح داد: در اجرای یک تعزیه اگر مخالف خوان نباشد تعزیه اجرا نمی‌شود بنابراین اگر قرار باشد همه افراد موافق خوان باشند نمی‌شود تعزیه اجرا کرد. سهم من در سریال امام علی (ع) بازی در نقش ابن ملجم مرادی بود و در مختارنامه بازی در نقش بن شمیت بود که تقریبا نقشی مثبت بود.

بازیگر "مختارنامه" درباره استقبال مخاطبان از سریال امام علی (ع) در زمان پخش بیان کرد: : وقتی پشت صحنه و تلاش عوامل سریال امام علی(ع) از شما و سیما پخش می‌شد مخاطبان در کنار هم می دیدند از کارگردان تشکر می‌کردند و آن را سریالی خوب توصیف کردند.

اکبری مبارکه حضرت علی (ع) و نام آن حضرت را رمز ماندگاری سریال امام علی دانست و خاطرنشان کرد: تلاش بازیگران در مرحله بعد قرار دارد چه بسا بازیگران زیادی در آثار دیگر با تلاش بسیاری بازی می‌کنند اما آن اثر دیده نشده است. در سوی دیگر آثاری تاریخی مذهبی نیز مثل مختارنامه وجود دارد که تمام شخصیت‌ها دیده می شوند.