ویروس کرونا در سال ۲۰۱۹ برای اولین بار در چین دیده شد. چین با بزرگ‌ترین موج کرونا از زمان شناسایی مواجه شده است.


به گزارش ایرنا از ساوث چاینا مورنینگ پست، «شائو یمینگ» از مرکز کنترل بیماری های چین روز یکشنبه اعلام کرد که اثر واکسن ها با گذشت زمان کاهش می یابد اما هنوز هم تزریق می شوند.

وی در یک کنفرانس مطبوعاتی در پکن گفت: با این حال مشاهدات نشان می دهد هنوز نیازی به تزریق دُز تقویت کننده برای عموم مردمی که واکسیناسیون را طی یک سال گذشته تزریق کرده اند نیست.

این مقام چینی ادامه داد: با این حال برای افراد مسن با سیستم ایمنی ضعیف و بیماران مبتلا به بیماری های زمینه ای و همچنین افرادی که برای کار به مناطق پرخطر سفر می کنند یا کارگرانی که با خطر زیاد مواجه هستند، در حال مطالعه این موضوع هستیم که آیا نیازی به سومین دُز تقویت کننده هست و اینکه این دُز چه زمانی تزریق شود.

این اظهارات پس از آن مطرح شد که نوع دلتا ویروس کرونا باعث بزرگترین شیوع این بیماری در چین از ژانویه امسال تا کنون شده است.

به گفته مقامات بهداشتی چین عفونت هایی که در بین کارکنان فرودگاه شهر نانجینگ در شرق کشور آغاز شده، در حال حاضر به بیش از ۲۰ شهر در هفت استان گسترش یافته است.

شائو گفت: مطالعات نشان داده است که سطح ایمنی در بزرگسالان ۶ ماه پس از واکسیناسیون کاهش می یابد اما کاهش سطح ایمنی لزوماً به این معنی نیست که محافظت به طور کامل از بین می رود و تحقیقات بیشتری در مورد این روند مورد نیاز است.

این مقام چینی افزود: نتایج نشان داده است که استفاده از تزریق تقویت کننده ۶ تا ۱۲ ماه پس از واکسیناسیون می تواند میزان آنتی بادی های خنثی کننده را در مدت زمان کوتاهی به میزان قابل توجهی افزایش دهد.

بر اساس آمارهای رسمی افزون بر ۱.۶ میلیارد دز واکسن کرونا تا کنون در چین تزریق شده است.