علائم جدید کرونا را بشناسید
عضو ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: بروز کهیر و ضایعات پوستی نیز به علایم و عوارض کرونا اضافه شده و برای مبتلایان کورتن و داروهای ضد حساسیت با دستور پزشک تجویز میشود.
مسعود مردانی عضو ستاد ملی مقابله با کرونا افزود: افرادی که با ایجاد کهیر و ضایعات پوستی دچار کرونا میشوند باید دو هفته در قرنطینه بمانند و کسانی که از این بیماران مراقبت میکنند باید همه اصول بهداشتی از جمله استفاده از ماسک، دستکش، فاصله گذاری اجتماعی و ... را رعایت کنند.
وی با بیان اینکه کرونا علایم متفاوتی را در مبتلایان ایجاد میکند، اظهار داشت: نشانه کهیر آن است که به صورت ناگهانی بر روی پوست ظاهر میشود و فرد را دچار خارش شدید میکند، محل ضایعات کهیر بطور مرتب دچار تغییر میشود به نحوی که بیش از ۲۴ ساعت در محل قبلی خود باقی میمانند و در هر بخشی از پوست میتوانند تظاهر پیدا کنند.
این متخصص بیماریهای عفونی، کهیر را از جمله مشکلات بسیار رایج پوستی دانست که در اثر عفونتهای ویروسی مانند کرونا ایجاد میشود و روی بر پوست اثر میگذارد.
مردانی تصریح کرد: کهیر ضایعات قرمز و صورتی رنگ همراه با خارش است که میتواند به صورت قرمزی یا تودههای برجسته ظاهر شود و بعد از گذشت دو هفته رفع میشود. بروز کهیر در همه بیماران مبتلا به ویروس کرونا در هر رده سنی وجود دارد.
به گفته وی، برخی ضایعات پوستی کرونا به دلیل وجود ویروس ظاهر نمیشوند، بلکه واکنشی هستند که سیستم ایمنی نسبت به ویروس نشان میدهد، در بسیاری از افراد، درگیری بیش از حد سیستم ایمنی بدن منجر به بروز واکنشها و علایم پوستی میشود و افراد درگیر بیماری کرونا در گروه سنی سالمند با علایم شدیدتری روبرو میشوند.
مردانی تاکید کرد: تاکنون ویروس کرونا چهرههای متفاوتی را در مبتلایان از خود نشان داده و با علایم ضایعات پوستی، گوارشی، سکتههای قلبی و مغزی، دردهای عضلانی و ... در افراد بروز یافته و تنها راه مقابله پیشگیری و در صورت ابتلا درمان به موقع است.
در حال حاضر شمار جانباختگان قطعی کرونا به ۳۶ هزار و ۱۶۰ نفر رسید و مجموع بیماران در کشور ۶۳۷ هزار و ۷۱۲ نفر است و ۴۹۵ هزار و ۴۷۳ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. همچنین ۵۳۷۸ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند و تاکنون پنج میلیون و ۳۶ هزار و ۶۳۳ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
استانهای تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، چهارمحال و بختیاری، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان، یزد و کردستان در وضعیت قرمز قرار دارند و استانهای هرمزگان، فارس، گلستان و سیستان و بلوچستان نیز در وضعیت نارنجی و زرد قرار دارند.
ارسال نظر