اشتباهاتی که هنگام ریمل زدن مرتکب میشویم
چه کسی از مژههای پرپشت و بلند بدش میآید؟ ریمل زدن حتی برای کسانی که بسیار کم آرایش میکنند هم یک ضرورت است. با این که ریمل پرکاربردترین محصول آرایشی است، اما افراد خطاهای زیادی در نحوه استفاده از آن مرتکب میشوند. در این مقاله، چند مورد از این خطاها و راه حل آنها را برایتان نام برده ایم.
ترجمه از پردیس بختیاری: چه کسی از مژه های پرپشت و بلند بدش می آید؟ ریمل زدن حتی برای کسانی که بسیار کم آرایش می کنند هم یک ضرورت است. با این که ریمل پرکاربردترین محصول آرایشی است، اما افراد خطاهای زیادی در نحوه استفاده از آن مرتکب می شوند. در این مقاله، چند مورد از این خطاها و راه حل آنها را برایتان نام برده ایم.
قسمت انتهایی مژه هایتان را نادیده می گیرید
شاید فکر کنید که تنها مژه های وسط چشم هایتان نیاز به ریمل دارد، اما اشتباه کرده اید. به همان نسبت که ریمل زدن به قسمت جلوی مژه هایتان اهمیت دارد، برای انتهای آن نیز واجب است. بنابراین اگر دوست دارید چشمانی درشت و زیبا داشته باشید، ریمل را به تمام قسمت های مژه تان بزنید.
تصور می کنید که شت های بزرگ تر بهترند
اکثر خانم ها تصور می کنند که هر چه شت ریمل شان بزرگ تر باشد بهتر است، در حالی که این اینگونه نیست. در واقع مایع داخل ریمل و شکل شت است که بر حالت و پر پشتی مژه هایتان تاثیر می گذارد.
از فر مژه استفاده نمی کنید
برخی از خانم ها از فر مژه می ترسند و هنگام استفاده از آن هر لحظه فکر می کنند که مژه هایشان در حال کنده شدن است، در حالی که این لوازم آرایش می تواند به مژه هایتان حالت فوق العاده جذابی دهد. این بار قبل از ریمل زدن، مژه هایتان را با فر مژه حالت دهید، سپس ریمل بزنید و تغییرات آن را روی صورت تان ببینید.
از تمام زوایای ریمل استفاده نمی کنید
تمام شت های ریمل ها به گونه ای طراحی شده اند که شما می توانید از تمام زوایا، یعنی 360 درجه، آن استفاده کنید اما اکثر خانم ها تنها از یک قسمت ریمل استفاده می کنند که به تبع تاثیر خود را آنطور که باید نخواهد گذاشت. بنابراین این بار هنگام ریمل زدن شت آن را به زوایای مختلف بچرخانید تا مژه هایتان آنطور که باید حالت بگیرند.
ریشه مژه هایتان را ریمل نمی زنید
اگر می خواهید مژه هایتان به بلندترین حالت ممکن اش در آید، باید ریمل را از انتهای مژه هایتان یعنی درست از ابتدای پلک تان بزنید. البته مراقب باشید که خط چشم و سایه چشم تان خراب نشود.
تیوب ریمل را تلمبه می زنید
وقتی میخواهید ماده ریمل بیشتری را از داخل تیوب خارج کنید، اگر برس را با سرعت داخل و خارج کنید، سبب می شود حباب های هوا وارد تیوب شده و به مرور، ماده ریمل را خشک کند. به جای این کار، برس را داخل تیوب بچرخانید.
فقط به دنبال ریمل مشکی هستید
اگر چه ریمل مشکی رایج ترین و محبوب ترین نوع ریمل است اما رنگ های دیگری هم از این لوازم آرایش در بازار موجود می باشد که می توانید به آن فکر کنید. به عنوان مثال اگر موهایتان شرابی ست، ریمل قهوه ای رنگ گزینه بهتری برایتان خواهد بود. اگر هم به دنبال آرایشی متنوع و هیجان انگیز می گردید، می توانید رنگ های فانتزی تر مانند آبی را امتحان کنید.
از ریمل های مخصوص چشم های حساس استفاده نمی کنید
اگر شما چشم های حساسی دارید که ممکن است با ریمل زدن متورم شود، باید در انتخاب ریمل تان دقت کنید. خوشبختانه ریمل هایی برای چشم های حساس طراحی شده اند که شما می توانید از آنها مصرف کنید. در غیر این صورت نه تنها چشم هایتان پر از اشک و قرمز خواهند شد، بلکه ریمل نیز روی چشم هایتان هیچ جذابیتی نخواهد داشت.
مایع ریمل زیادی روی برس دارید
شاید فکر کنید که هر چه مایع بیشتری روی برس ریمل تان باشد بهتر است اما در واقع اینگونه نیست. از این رو بهتر است که بعد از چرخاندن برس داخل تیوب، آن را طوری بیرون بکشید که با کمک دهانه تیوب، ماده ریمل اضافه(مخصوصا در قسمت نوک برس) از روی برس بریزد. برخی از آرایشگران حتی قبل از استفاده از ریمل به کمک دستمال مایع اضافی آن را تمییز می کنند.
از ریمل های قدیمی استفاده می کنید
چشم یکی از حساس ترین بخش ها بدن است، از این رو باید به سلامت آن اهمیت زیادی دهیم. ریمل هم جزو لوازم آرایشی ست که باید آن را با دقت زیادی انتخاب کنیم. کارشناسان معتقدند که باید ریمل را هر 3 تا 6 ماه در میان عوض کرد. البته در شرایط که شما دچار عفونت چشمی شده اید، این تعویض باید زودتر صورت گیرد.
ریمل را روی چشم هایتان خالی می کنید
اگر فکر می کنید که با ریمل بیشتر، مژه هایتان نیز بلندتر و زیباتر خواهد شد، اشتباه کرده اید. در واقع ریمل بیش از حد مژه هایتان را بهم چسبانده و آنها را غیر طبیعی جلوه می دهد. بنابراین کافی ست که ریمل را حدود 2 بار روی مژه هایتان بکشید تا طبیعی و در عین حال جذاب به نظر آید.
مژه های پایین چشم تان را نادیده می گیرید
برخی از خانم ها تنها به زدن مژه های بالایی شان اکتفا می کنند و مژه های پایین را نادیده می گیرند، در حالی که مژه های پایینی هم نیاز به ریمل دارند. اگر تا به حال این کار را نمی کردید، یک بار انجام دهید و تفاوت را احساس کنید.
ارسال نظر