فضای دوقطبی حیات سیاسی برزیل
دو نامزد راه یافته به دور دوم انتخابات ریاست جمهوری برزیل چهرههای کاملا متضادی هستند که به راحتی قادر نخواهند بود حمایت همه رایدهندگان را به دست آورند.
مسیری که حیات سیاسی برزیل با توجه به انتخابات ریاست جمهوری در پیش خواهد گرفت غیرقابل پیشبینی است چرا که نتایج دور اول انتخابات ریاست جمهوری بزرگترین کشور آمریکای لاتین به گونهای است که باید برای تعیین جانشینی میشل تمر دور دوم انتخابات برگزار شود این در حالی است که ممکن است در فضای سیاسی برزیل که همچنان به شدت دو قطبی است، در نهایت یک راستگرای افراطی یا یک چپگرای افراطی قدرت را به دست گیرد.
جیر بولسونارو، نماینده پارلمان برزیل و نامزد جناح راست افراطی در انتخابات ریاست جمهوری این کشور روز یکشنبه به نتیجه قابل توجهی دست یافت و بیش از چهل و شش درصد آرا را به دست آورد تا باز هم ثابت شود که وی پدیده انتخابات این دوره است. بولسونارو که چند هفته پیش هدف سوء قصد قرار گرفت در نظرسنجیها نیز نتایج خوبی به دست آورده بود با این حال به رغم کسب نتایج درخشان در دور اول انتخابات نتوانست به ریاست جمهوری برزیل دست یابد و باید در دور دوم انتخابات که برای بیست و هشتم اکتبر برنامهریزی شده است، با فرناندو هاداد، نامزد حزب چپگرای کارگران برزیل که در دور اول انتخابات بیست و نه درصد آرا را به دست آورد، رقابت کند.
سرنوشت دوئل انتخاباتی بولسونارو و هاداد که منعکسکننده فضای به شدت دوقطبی حیات سیاسی برزیل است و در مبارزات انتخاباتی این دوره نیز کاملا نمایان بود، به هیچ وجه از حالا قابل پیش بینی نیست.
در هفته های اخیر این دو نامزد انتخابات ریاست جمهوری برزیل در نظرسنجیها رقابت نزدیکی داشتند و یازده رقیب دیگر خود را پشت سر گذاشتند تا در نهایت رویارویی دو جناح چپ و راست افراطی برزیل برای دور دوم انتخابات شکل بگیرد.
بولسونارو و هاداد دو نامزد راه یافته به دور دوم انتخابات ریاست جمهوری برزیل چهرههای کاملا متضادی هستند که به راحتی قادر نخواهند بود حمایت همه رایدهندگان برزیل را جذب کنند و برای اجرای برنامه های خود اتفاق آرا احزاب را به دست آورند. هم بولسونارو و هم هاداد قول داده اند در صورت پیروزی نهایی در انتخابات حل مشکلات اقتصادی برزیل را در صدر اولویتهای خود قرار دهند.
ارسال نظر