دستگاه دروغسنج، دروغهای ترامپ را فاش کرد
اظهارات بازیگر فیلمهای مبتذل درباره ارتباط نامشروع او با رئیسجمهور آمریکا از طریق آزمایش دروغسنجی تایید شد.
«استفانی کلیفورد» معروف به «استورمی دنیلز» بازیگر فیلمهای مستهجن، آزمایشی دروغ سنجی در سال 2011 گذراند که رابطه نامشروع او با «دونالد ترامپ» رئیس جمهور کنونی آمریکا، تایید شد.
کلیفورد 7 سال پیش این آزمایش را انجام داد تا داستان ارتباطش با ترامپ را به انتشارات «بائر» بفروشد؛ اما این انتشارات در آن زمان داستان ارتباط آنها را فاش نکرد. با این حال مجله «این تاچ» مصاحبه کلیفورد در این مورد را در ماه ژانویه منتشر کرد. ترامپ این ارتباط نامشروع را انکار کرده است.
«رونالد دی. اسلی» که برای مرکز مشاوران امنیت غربی در لاس وگاس کار می کند، آزمون مذکور را انجام داد. اسلی در این خصوص گفت خانم کلیفورد درباره ارتباط نامشروع با ترامپ در ژوئیه 2006 حقیقت را می گوید.
کلیفورد در این آزمون ادعا میکند ترامپ به او وعده داده او را به برنامه تلویزیونی «کارآموز» ببرد؛ اما آزمایش مذکور درست یا اشتباه بودن این ادعا را مشخص نکرد.
«مایکل موسنی» همسر سابق کلیفورد نیز یک آزمون دروغ سنجی درباره ارتباط همسرش با ترامپ گذراند. معلوم نیست پرسشکننده این آزمون، چه سوالاتی از موسنی پرسیده است.
آزمونهای دروغ سنجی با اندازه گیری ضربان قلب و تنفس افراد، دروغ یا راست بودن حرف های آنها را می سنجند. انجمن روانشناسی آمریکا اعلام کرد صحت این آزمون ها بحث برانگیز است و اغلب روانشناسان میگویند شواهد اندکی وجود دارد که دقت این آزمون را مشخص کند. این در حالیست که چنین آزمونی هنوز هم در پرونده های جنایی و برای نظارت بر کارمندان فدرال استفاده می شود.
«مایل آونتی» وکیل کلیفورد، 25 هزار دلار پرداخت تا مجوز دسترسی به ویدئوئی که نشان میدهد کلیفورد در حال گذراندن این آزمون است را بگیرد. او دوشنبه عکسی از کلیفورد که روی صندلی دستگاه دروغ سنج نشسته را در توییتر خود منتشر کرد.
«مایکل کوهن» وکیل ترامپ اعتراف کرد که در اکتبر 2016، 130 هزار دلار به کلیفورد پرداخته تا بر اساس یک توافق پنهانی اطلاعاتی درباره ترامپ منتشر نکند.
حالا کلیفورد قصد دارد با تکیه بر اینکه امضای ترامپ پای این توافق نیست آن را غیر معتبر اعلام کند. اما کوهن می گوید ترامپ حالا حق دارد از کلیفورد شکایت و او را به پرداخت 20 میلیون دلار جریمه وادار کند.
ارسال نظر