به گزارش پارس به نقل از العالم، گروهک تروریستی داعش به ایدئولوژی تکفیری بهائیت و آل‌سعود پیوند خورده است.
تأکید کشورهای غربی بر ضرورت خشکاندن ریشه تروریسم در حالی است که این کشورها هنوز ریشه تروریسم را در سوریه و عراق دنبال می‌کنند، و بر منشأ اصلی و حامیان واقعی آن سرپوش می‌گذارند.
مانند همیشه موضوعی که در گفته‌ها و موضع‌گیری‌های غرب و هم‌پیمانان منطقه‌ای آن جا افتاده، منشأ واقعی تروریسم و تفکرات افراطی است.
عبدالباری عطوان سردبیر نشریه «رأی‌الیوم»  چند ماه قبل و پس از وقوع حملات خونین در کویت، فرانسه و تونس تأکید کرده بود: «این سه کشور از بارزترین حامیان معارضان مسلح سوری بودند و از گروههای به اصطلاح جهادی پشتیبانی مالی، نظامی و رسانه‌ای می‌کنند... با کمال تأسف باید گفت کسی که با آتش‌بازی می‌کند انگشتانش خواهد سوخت، و حالا می‌بینیم که شعله‌های حضور عناصر افراطی تا عمق عربستان و کویت و فرانسه رسیده و بسیار محتمل است که بحرین و اردن و حتی ترکیه را هم در آتش خود بسوزاند.»
روزنامه آمریکایی «هافینگتون پست» نیز پیش‌از این در گزارشی تحلیلی درباره ارتباط وهابیت و داعش نوشته بود: «یکی از جریانات اصلی درباره هویت سعودی‌ها، مستقیماً به محمد ابن عبدالوهاب (بنیانگذار وهابیت) و برداشت جامع و افراطی او از دین، وابسته است.»
یکی از اصول مهم نظریه عبدالوهاب، به کلید عقاید تکفیری‌ها تبدیل شده است.
خاندان ابن سعود پس از آنکه به وسیله نظریه عبدالوهاب قدرت را در عربستان در دست گرفتند، به مناطق همجوار حمله کردند و اموال آنها را به سرقت بردند. در این راه، استراتژی آنها- مانند استراتژی گروه داعش- اجبار مردم به تسلیم شدن در سرزمین‌های غصب شده بود. آنها به دنبال ترساندن مردم بودند. در سال 1801 این متحدان به شهر مقدس کربلا در عراق حمله کردند و هزاران شیعه حتی زن‌ها و بچه‌ها را قتل‌عام و بسیاری از مزارها، از جمله مرقد مطهر امام حسین(ع) را ویران کردند.
«فرانسیس واردن» ستوان انگلیسی که شاهد این اتفاق بود درباره آن نوشته است: آنها کربلا را غارت کردند؛ در طول آن روز آنها با خشونتی عجیب بیش از 5000 تن را قتل عام کردند.
«عثمان ابن بشیر نجدی» مورخ ومحقق دولت سعودی اول» نوشته است که آل سعود در کربلا مرتکب یک قتل عام شدند. او با افتخار از این کشتار یاد می‌کند و می‌گوید: ما کربلا را گرفتیم. مردم آن را قتل‌عام و به عنوان برده اسیر کردیم،‌و سپس نماز خواندیم و به خاطر کاری که کردیم توبه نکردیم و گفتیم، برای کافران رفتاری مشابه در انتظار است.
در سال 1803، عبدالعزیز (پسر ابن سعود) وارد مکه شد، شهری که مانند مدینه زیرفشار و وحشت و ترس بود. پیروان عبدالوهاب تمام بقعه‌های تاریخی و مقبره‌ها و آرامگاه‌ها را ویران کردند. در پایان این سال آنها تمامی آثار معماری اسلامی نزدیک مسجدالحرام را تخریب کرده بودند.
هافینگتون پست درباره چگونگی گسترش وهابیت نوشت: با ظهور پولهای بادآورده نفتی، عربستان سعودی گسترش وهابیت را در دستور کار خود قرار داد. میلیاردها دلار برای گسترش وهابیت سرمایه‌گذاری شد و این سرمایه‌گذاری همچنان ادامه دارد.