به گزارش پارس،به نقل از فارس«مونیر بیوسف» خطیب مسجد جامع شهر «نیژنی نوواگوراد» روسیه با انتشار یاداشتی در پایگاه خبری- تحلیلی «اسلام.‌اس.‌ان.‌جی»، اعضای تکفیری «داعش» را جزء «خوارج» زمان حال برشمرد که از هیچ جنایتی رویگردان نیستند.

متن این یادداشت بدین شرح است: پس از گذشت چند روز از سقوط هواپیمای روسیه، رسانه‌ها نظرات متعددی را در مورد علل این حادثه ارائه دادند.

در این میان، تروریست‌های داعش با افتخار مسئولیت این حادثه را برعهده گرفتند و از بیان و انجام چنین جنایاتی هیچ هراسی ندارند.

جامعه جهانی با این اقدامات و کارنامه سیاه، اسلام را به عنوان تهدیدی بالقوه می‌پندارد و احساسات اسلام‌هراسی به شدت در حال گسترش است در حالی که اصلی‌ترین ایجاد کننده‌ نفرت بین ادیان افرادی هستند که سعی دارند تا خود را نماینده اسلام معرفی کرده و همواره خوف را در میان افراد گسترش می‌دهند.

کشتار بی‌پایان، غارت و وحشت توسط داعش به بحران مهاجرین در اروپا منجر شده ‌است و میلیون‌ها شهروند عراقی، سوری، افغانستانی و پاکستانی به کشورهای اروپایی پناه بردند.

قدرت مخرب مسلمان‌نماهای داعش را باید در نظر داشت بطوریکه چند سال پیش سوریه کشوری مرفه بود اما در حال حاضر به سرزمینی سوخته و خالی تبدیل شده و طبق اطلاعات رسمی، در درگیری‌های شدید 250 هزار نفر جان خود را از دست داده‌ و حدود 4 میلیون نفر خانه‌های خود را ترک کرده و پناهنده شده‌اند.

حال جامعه اسلامی باید به سؤالات پاسخ دهد: خوارج و تکفیری‌ها چه کسانی هستند؟ با کدام نشانه‌ آنها را می‌توان شناخت؟ و چه افرادی و با چه هدفی به تخریب معنویات و افراط‌‌گرایی دست می‌زنند؟

با دقت در فیلم‌های داعش و دیگر فرقه‌های خطرناک در شبکه‌های اجتماعی، می‌توان فهمید که شباهت‌های زیادی بین خوارج مدرن و خوارج قرن هشتم وجود دارد.

در ابتدا باید خوارج را از دیگران جدا کرد، خوارج از کلمه عربی خرج به وجود آمده و معنای خارج شدن می‌دهد و در اسلام خوارج افرادی هستند که با خارج شدن از دین، به سمت افراطی شدن حرکت می‌کنند و با دولت‌های رسمی مخالفت می‌کنند.

این خوارج در دوران «علی‌بن‌ابی‌طالب» به تکفیر امام علی(ع) پرداخته و اعلام کردند که از ایشان اطاعت نمی‌کنند و در ادامه به انجام جنایت پرداختند.

می‌بینیم که خوارج خودشان را «خروجیه» یعنی پیروان‌ها و نمایندگان ائتلاف آزاد و مستقل در اسلام رسمی ‌نامیدند و پس از وفات حضرت محمد (ص) در میان اصحاب برجسته نفوذ کرده و دست به اقدامات شنیعی از جمله قتل‌عام زدند.

افرطگرایان در آن دوران و امروز نیز برای انجام جنایت از اصطلاح «تکفیر» استفاده می‌کنند؛ تکفیر به معنای اتهام زدن به مؤمن در عدم ایمان به خداست و آنان وی را کافر خوانده و هیچ حقوقی برای او قائل نیستند.

خوارج زمان حال با تکفیر دیگر ادیان، کسانی را به عنوان کافر معرفی می‌کنند و از این طریق خود را مجاب به کشتار، برده‌گیری و مصادره تمام دارایی‌های دیگران می‌کنند.