پس از ۲۰ ماه جبهه، نمره ۲۰ گرفت
علیرضا در سال ۶۳ با گرفتن دیپلم در دانشگاه فردوسی مشهد در رشته شیمی پذیرفته شد و با شروع جنگ تحمیلی به جبهههای جنگ شتافت.
علیرضا رحمانی آبان ماه سال ۱۳۴۵ در تهران متولد شد. تا سن ۱۰ سالگی در تهران بود و در سال ۵۵ به همراه خانواده به شهر رفسنجان رفت. وی در طول تحصیل شاگرد ممتاز بود.در زمان انقلاب در تظاهرات شرکت فعال داشت در مدرسه نیز علیه طاغوت فعالیت میکرد. بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و تشکیل بسیج مستضعفین به فرمان حضرت امام خمینی (ره)،او از نیروهای فعال بسیج شد و اکثر اوقات فراغت خود را در بسیج که در آن زمان در باغ هرندی بود میگذراند یا به آموزش اسلحه در مدارس مشغول بود.
علیرضا عضو مرکزی انجمن اسلامی دانش آموزی دبیرستان شهید انصاری هم بود بود و ابتکارات و اقدامات بسیاری از او به یادگار مانده است. از آن جمله تصاویر حضرت امام، شهید رجائی و باهنر در دبیرستان شریعتی و تصویر امام (ره)، شهید رجائی و باهنر و شهید مطهری در دبیرستان شهید انصاری را میتوان نام برد و همچنین تشکیل گروه تئاتر در دبیرستان، برگزاری مسابقه علمی و فرهنگی در دبیرستان و سایر محلهایی که حضور داشت.
از خصوصیات علیرضا علاوه بر پرکار بودن، نوآوری میتوان نام برد. وی به هیچ وجه دنبال کسب امتیازات ویژه و خاص نبود؛ برای مثال هیچگاه در امتحانات ویژه رزمندگان شرکت نکرد و با وجود دشوار بودن رشته تحصیلی (ریاضی فیزیک) که مطالعه و شرکت مستمر در کلاس درس را ایجاب میکرد او با سایر دانش آموزان امتحان میداد و هیچوقت خود را رزمنده معرفی نمیکرد و همیشه سعی داشت ساکت و آرام باشد.
از جلب توجه و بی مورد خود را مطرح کردن، متنفر بود. در تمام امور، فردی صادق و واقعیتگرا بود و از شعار بدون عمل همیشه دوری میگزید و پیروی از ولایت را بر خود فرض و مخالفت با آن را گناهی نابخشودنی میدانست. عیرضا در سال ۶۳ با گرفتن دیپلم در دانشگاه فردوسی مشهد در رشته شیمی پذیرفته شد. با شروع جنگ تحمیلی به جبهههای جنگ شتافت.
علیرضا رحمانی حدود ۲۰ ماه در جبهههای حق علیه باطل به صورت داوطلب بسیجی حضور یافت و در عملیاتهای «رمضان»، والفجر ۱ و ۴ منطقه فاو و «کربلای ۴» حضور داشت. در عملیات «والفجر ۱» او از ناحیه دست، سینه، ساق پا مورد اصابت ترکش قرار گرفت که بیش از یک ماه در بیمارستانهای تبریز و تهران بستری و تحت درمان بود.
سرانجام در دی ماه سال ۶۵ در «عملیات کربلای ۴» در منطقه امّالرصاص مفقود شد. او در طول جنگ مسؤولیتهای متعددی داشت. از آن جمله مسؤولیت مخابرات گردان ۴۱۰ غواص لشکر ۴۱ ثاراللَّه را در عملیات کربلای ۴ میتوان نام برد.
ارسال نظر