علاقهای برای بازگشت مخابرات ندارم
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از آماده شدن مدل مفهومی شبکه ملی اطلاعات و ارائه آن به شورایعالی مجازی تا یک ماه آینده خبر داد و با اشاره به اینکه علاقه ای برای بازگشت مخابرات ندارم، گفت: مدیریت سیممسی باید از انحصار خارج شود.
به گزارش پارس به نقل از تسنیم، محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه مراسم تودیع و معارفه مدیر عامل شرکت پست، در جمع خبرنگاران درباره سیاست وزارت ارتباطات درباره فیس بوک عنوان کرد: کمیته ای در قوه قضاییه وجود دارد که تصمیم گیری با آن است و یکی از معاونان من هم به عنوان نماینده وزارت ارتباطات یکی از اعضای آن است.
وی افزود: ما هر کدام در دولت نظراتی داریم که آن کمیته باید نظراتمان را در دولت هماهنگ کند و در کل فیس بوک شبکه اجتماعی هست که در آن صفحات بسیار خوب و برخی صفحات نامناسب هم وجود دارد؛ در ارتباط با صفحات آموزنده نظر موافق داریم اما صفحات نامناسب را مانند بقیه سایت ها که موافق نیستیم، با آن هم موافق نخواهیم بود و اگر روزی مکانیسمی باشد که از صفحات آموزنده آن استفاده کنیم، کاملا موافقیم.
*با رایتل طبق قانون عمل می کنیم*
واعظی همچنین در مورد موافقت وزارت ارتباطات با درخواست تمدید دوره انحصار رایتل نیز گفت: آنچه که پروانه بوده با یک مساعدت انجام شده و الآن این حق را باید برای اپراتورهای جدید قائل شویم زیرا مردم منتظر خدمات هستند.
او افزود: با رایتل طبق قانون عمل می کنیم و اگر آن ها خواسته ای دارند ما به کمیسیون تنظیم مقررات می بریم تا در آنجا بررسی شود.
*مدل مفهومی شبکه ملی اطلاعات را به شورایعالی فضای مجازی می دهیم*
وی درباره شبکه ملی اطلاعات نیز ابراز کرد: این شبکه از برنامه های جدی وزارت ارتباطات است و آن را در برنامه های مجلس خود نیز مطرح کردم و یکی از دو دستور جلسه شورایعالی فضای مجازی نیز شبکه ملی اطلاعات بود. در این جلسه مقرر شد وزارت ارتباطات ظرف یک ماه آینده مدل مفهومی شبکه اطلاعات را آماده و به شورایعالی فضای مجازی ارائه دهد تا دستگاه های ذی ربط از نظر محتوایی برای اتصال به این شبکه خود را آماده کنند.
*علاقه ای به بازگشت مخابرات ندارم*
وی در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم مبنی بر اینکه ظاهرا در مصاحبه اخیری که با یکی از رسانه ها داشته اید، رویکردتان نسبت به بازگشت مخابرات تغییر کرده است؟ ، گفت: واگذاری مخابرات پروسه ای داشته که ارتباطی به بنده ندارد و این دستگاه های نظارتی هستند که ابهاماتی دارند. اینکه بنده به عنوان وزیر علاقه مند به بازگشت مخابرات باشم، علاقه مند نیستم زیرا معتقدم وزارت ارتباطات دنبال تصدی گری نیست و برنامه هایی هم که در آینده داریم، خودمان انجام نمی دهیم و به بخش خصوصی خواهیم سپرد.
وزیر ارتباطات افزود: الآن تمامی شرکت های PAP و خصوصی هم در مجلس و هم پیش ما گلایه کرده اند که شما مخابرات را واگذار کردید تا از انحصار دولت خارج شود اما الآن انحصار دیگری ایجاد در آن ایجاد شده است.
*مدیریت سیم مسی باید از انحصار خارج شود*
وی ابراز کرد: با توجه به اینکه سیم مسی انحصار است، مدیریت سیم مسی باید از انحصار خارج شود و این به معنای برگشت آن نیست بلکه استفاده از آن باید در اختیار مخابرات و تمام شرکت های خصوصی باشد زیرا نمی توانیم تمام کشور را بکنیم و کابل کار بگذاریم.
*گزارش ارزیابی اپراتورها عین واقعیت بود*
به گزارش تسنیم، واعظی در مورد نتایج ارزیابی های کیفی اپراتورهای موبایل و اینترنت نیز عنوان کرد: ما باید امانت دار هم برای اپراتورها و هم مردم باشیم. وقتی بررسی فنی کردیمف دیدیم کیفیت در حد مطلوب است و عین واقعیت را به مردم اعلام کردیم.
وی افزود: برداشت برخی رسانه ها این بوده که کاری فنی را برداریم و به کاری سیاسی یا سلیقه ای تبدیل کنیم در حالیکه ما عین واقعیت را گفتیم. اما در برخی سرویس ها مشکل وجود دارد.
او در پایان گفت: حرفی که در ابتدا زدم، روی حرفم هستم و سرویس اینترنت و همراه از نظر بنده باید بهتر شود و ما باید تلاش کنیم که هزینه دریافتی از مردم، صرف نگهداری و توسعه تکنولوژی هایی کنند تا سرویس بهتری به مردم دهند.
ارسال نظر