وزارت کار اعلام کرد:
گزارش عملکرد تعاونیها در تابستان ۹۲
![lead](/images/topnews-text-icon.png)
مرکز آمار و اطلاعات راهبردی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی آمار شرکت ها و تشکل های تعاونی ثبت شده در ۳ ماهه دوم سال جاری در کل کشور را اعلام کرد. بر این اساس، بیشترین تعداد تعاونی های ثبت شده و اشتغالزایی مربوط به تعاونی های کشاورزی است.
به گزارش پارس به نقل از مهر، مرکز آمار و اطلاعات راهبردی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد: آمار شرکت ها و تشکل های تعاونی ثبت شده در ۳ ماهه دوم سال جاری در کل کشور بر اساس گزارش های سامانه جامع آمارهای ثبتی بخش تعاون تعداد ۱۷۲۵ تعاونی و ۶ اتحادیه بوده است.
تعداد کل اعضای این تعاونی ها نیز ۲۴۰۱۳ نفر، میزان فرصت شغلی ایجاد شده ۲۶۹۸۳ نفر و سرمایه اولیه حدود ۱۷۱ میلیارد ریال است. بر این اساس، متوسط تعداد اعضاء و فرصت شغلی مربوط به این تعاونی ها به ترتیب ۱۴ و ۱۶ نفر است.
بیشترین تعداد تعاونی ثبت شده به استان فارس با تعداد ۱۵۶ تعاونی و کمترین آن به استان قم با تعداد ۴ تعاونی تعلق دارد. همچنین بیشترین تعداد تعاونی های ثبت شده به ترتیب در بخش های کشاورزی و صنعت با ۶۳۷ و ۴۵۸ واحد هستند.
تعاونی های بخش کشاورزی با ۶۹۹۸ نفر دارای بیشترین اعضا و تعاونی های بخش صنعت با ۳۸۵۳ نفر عضو در مکان بعدی است. بیشترین فرصت شغلی مربوط به تعاونی های بخش کشاورزی با ۸۸۴۸ نفر و سپس تعاونی های بخش صنعت با ۵۷۸۵ نفر است.
مرکز آمار و اطلاعات راهبردی از تمام تعاونگران درخواست کرد تا به موقع نسبت به ثبت ویژگی های بنگاه خود اقدام نمایند تا از هرگونه دیر ثبتی و یا تاخیر در ثبت جلوگیری شود.
ارسال نظر