به گزارش پارس به نقل ازایرنا حمدالله محمد ن‍ ژاد گفت: این میزان کاهش در سه بخش ساختمان، حمل و نقل وهمچنین صنعت و کشاورزی و در بازه زمانی سال های ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۰ میلادی حاصل شده است.

وی افزود: با توجه به اینکه میزان شدت مصرف انرژی در ایران نسبت به کشورهای دیگر بالاست، برای جلوگیری ازهدر رفتن ذخایر عظیم کشور، کاهش و بهینه سازی مصرف انرژی ضرورتی حیاتی محسوب می شود.


محمد نژاد با اشاره به حکم مقرر در بند ۷ سیاست های کلی اصلاح الگوی مصرف، تصریح کرد: براساس این حکم، صرفه جویی در مصرف انرژی به منظور کاهش مستمر شاخص انرژی کشور یک ضرورت است و براین اساس باید میزان شدت مصرف انرژی در کشور به حداقل دو سوم میزان کنونی تا پایان برنامه پنجم توسعه و به حداقل یک دوم میزان کنونی تا پایان برنامه ششم توسعه اقتصادی کشور برسد.


به گفته محمد نژاد هم اکنون میزان مصرف انرژی در بخش ساختمان و مسکن در ایران چهار برابر کشورهای اروپایی است.


به گزارش شرکت ملی نفت ایران، وی تقویت و حمایت از شرکت بهینه سازی مصرف سوخت به منظور مدیریت تقاضای انرژی را لازمه تحقق قوانین مصوب در زمینه بهینه سازی انرژی عنوان کرد.


رئیس هیات مدیره شرکت بهینه سازی مصرف سوخت با بیان اینکه اقدامات ۱۰ ساله این شرکت در ۳ بخش ساختمان و مسکن، حمل و نقل و همچنین صنعت و کشاورزی باعث کاهش شدت مصرف انرژی به میزان قابل ملاحظه ای شده است، تصریح کرد: بر اساس آمار سازمان بین المللی انرژی، شدت مصرف انرژی در ایران از ۱.۳۵ تن معادل نفت خام به هزار دلار درسال ۲۰۰۹، به رقم ۹ دهم تن معادل نفت خام به هزار دلار در سال ۲۰۱۰ کاهش یافته است.