به گزارش پارس نیوز، 

فریده اولاد قباد نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی در آیین بهره برداری از مدرسه حضرت مهدی (عج) و تجلیل از خیر نیک اندیش مهدی ایمانی، اظهار داشت: بین ۳۰ تا ۴۰ درصد از مدارس استان تهران با عمر بالا فعالیت می‌کنند که نیازمند تخریب و بازسازی هستند.

اولاد قباد افزود در سطح کشور از مجموعه مدارس فعال قریب به ۵۰ درصد مدارس نیازمند تخریب و بازسازی هستند، این در حالی است که هیچ چیز بالاتر از تأمین امنیت جانی دانش آموزان برای ما اهمیت ندارد.

وی با بیان اینکه خیر مدرسه ساز با تمام وجود وارد عرصه کار می‌شود‌، تاکید کرد: خیرین با تمام توان مادی و معنوی خود علی‌رغم تمام کمبودها و مشکلات اقتصادی وارد میدان می‌شوند، اما برخی قوانین دست و پاگیر موانعی را پیش روی این افراد قرار می‌دهند که باید نسبت به رفع ایرادات موجود اهتمام ویژه‌ای به کار برد.

نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از برخی ناملایمتی‌ها در جامعه فرهنگیان تصریح کرد: تا زمانی که وزارت آموزش و پرورش دغدغه دولت‌ها باشد همواره شاهد این امر خواهیم بود که آموزش و پرورش از نظر تامین منابع مالی دچار مشکلات زیادی باشد.

وی بیان کرد: با توجه به خروج آمریکا و ترامپ از برجام و اعمال تحریم‌های ناجوانمردانه علیه کشور ما و بروز مشکلات اقتصادی در جامعه، بودجه امسال تحریمی و انقباضی است و یک بودجه با وضعیت بحرانی خواهیم داشت.

اولاد قباد با اشاره به کسری بودجه ۱۰ هزار میلیارد تومانی در آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: اگر کمک‌ها و مساعدت‌های خیرین نیکوکار به مجموعه آموزش و پرورش نباشد این مجموعه قادر به ارائه خدمات به جامعه و تامین نیازهای مالی در بخش نوسازی و مقاوم‌سازی مدارس نخواهد بود.

 علی شهری مدیرکل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس استان تهران نیز در ادامه این مراسم طی سخنانی اظهار کرد: استان تهران نیازمند توجه از سوی دولت و خیرین است و وجود مدارس فرسوده با قیمت بالا و کلاس‌های متراکم با جمعیت ۵۲ نفر نشان از کمبودها در این استان است.

 شهری افزود: اگر حمایت‌های خیرین در این بحث احداث فضاهای آموزشی در سطح استان نبود،ما به تنهایی قادر به تخریب و نوسازی و مقاوم‌سازی مدارس موجود نبوده و با اعتبارات تخصیصی تا چندین سال وضعیت مناسبی نخواهیم داشت.

 وی خاطرنشان کرد: درسال جاری بالغ بر ۴۵ پروژه خیرساز در سطح استان در حال احداث است که تا پایان سال جاری به بیش از ۷۵ طرح  افزایش می‌یابد که با احداث و تکمیل این پروژه‌ها بالغ بر ۴۰۰ کلاس درس به مجموعه فضاهای آموزشی شهرستان‌های استان تهران افزوده خواهد شد.

 خیر نیک اندیش مهدی مانی با اعتباری بالغ بر ۲۵ میلیارد ریال یک ساختمان آموزشی به نام حضرت مهدی عجل الله با وسعت ۲۵۰۰ متر مربع در زمینی به مساحت ۵۰۰۰ متر مربع با ۱۸ کلاس درس و سایر فضاهای مورد نیاز مجموعه احداث نموده که طی مراسمی با حضور مسوولین استانی و شهرستانی ضمن افتتاح و بهره برداری از آموزشگاه این  خیر نیک اندیش هم تجلیل به عمل آمد.

انتهای پیام/