۲۰۰۰ میلیارد تومان تجهیزات و پروژه درصنعت هوایی
رحمتالله مهآبادی گفت: تحولات زیادی در 3.5 سال گذشته در حوزه ناوبری و فرودگاهی رخ داده است.
رحمتالله مهآبادی امروز در مراسم افتتاح 6 پروژه در مرکز کنترل فضای کشور که با حضور رئیس سازمان انرژی اتمی انجام شد، اظهار داشت: تحولات زیادی در 3.5 سال گذشته در حوزه ناوبری و فرودگاهی رخ داده است.
وی بیان کرد: همه 54 فرودگاه کشور 152 ایستگاه کمک ناوبری به مراکز سازندگی تبدیل شدند و کمتر نقطهای بود که عملیات عمرانی در آنجا انجام نشود.
مهآبادی افزود: در فاصله کوتاه برجام توانستیم هزار میلیارد تومان تجهیزات خریداری و وارد کنیم، همچنین هزار میلیارد تومان پروژه اجرا کردیم.
مدیرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران ادامه داد: همین امر موجب شد تابآوری صنعت هوایی به سه دهه آینده برسد، بنابراین در جنگ اقتصادی کنونی تصمیمگیران اصلی کشور میتوانند با قدرت چانهزنی بیشتر منویات نظام جمهوری اسلامی را اجرا کنند.
وی اظهار داشت: تا پایان امسال نوسازی سامانههای ارتباطی و کمک ناوبری به پایان میرسد.
مهآبادی به پروژههای قابل افتتاح امروز در مرکز کنترل فضای کشور اشاره کرد و گفت: اولین پروژه افتتاح فاز اول سامانه مدیریت ایمنی ناوبری هوایی کشور است.
مدیرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران توضیح داد: این سامانه به شرکت فرودگاهها و سازمان هواپیمای کشوری اطمینان میدهد، در فرآیندها هیچ خطری پنهان نخواهد ماند و تهدیدی متوجه شرایط ایمنی نخواهد شد و ایمنی را به چالش نمیکشد.
وی ادامه داد: سامانه مدیریت ایمنی رویکرد پیشگیرانه دارد و به کارگیری سیستم یکپارچه و پویا، هدف این سامانه است.
مهآبادی افزود: در همین راستا و با توجه به فعالیت همین سامانه دو روز پیش فعالیت پروازی شبانه در یکی از فرودگاهها را تعلیق کردیم.
مدیرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران تأکید کرد: سیستم مذکور زمینهساز جلب اعتماد بیشتر جامعه جهانی و مشتریان ما از منظر ایمنی میشود؛ در قالب این سیستم 19 فاکتور، مستمر تحت نظارت است.
وی بهرهبرداری از یکی از مسیرهای هوایی را از دیگر پروژههای قابل افتتاح امروز عنوان کرد و گفت: مسیر هوایی زابل به زاهدان پیش از این 380 کیلومتر بود که به 207 کیلومتر کاهش یافت و در هواپیماهای بدنه متوسط این مسیر 15 دقیقه کوتاهتر میشود.
مهآبادی یادآور شد: کوتاه شدن زمان سفر برای مسافران، صرفهجویی در مصرف سوخت، کاهش تولید گاز Co2 و کاهش مصرف موتور و قطعات تایمی هواپیما از مزیتهای کوتاه شدن این خط هوایی است.
مدیرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران ادامه داد: بهرهبرداری از فاز اول سامانه بریفینگ مرکزی (IFPS) از دیگر پروژههایی است که امروز به بهرهبرداری میرسد که از مزایای آن تسهیل دسترسی شرکتهای هواپیمایی به اطلاعات، به هنگام بودن اطلاعات و کاهش خطای نیروی انسانی در ورود اطلاعات است.
وی افزود: در فاز دوم این پروژه پیشبینی دقیق جریان ترافیک هوایی از طریق این سامانه انجام میشود.
مدیرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران افتتاح مرکز آموزش کنترلرهای ترافیک هوایی را از دیگر پروژههای قابل افتتاح امروز دانست و گفت: برای افتتاح این پروژه لازم بود مرکز آزمون و همچنین سمیلاتور (شبیه ساز) دوبعدی تقرب افتتاح شود که در کنار آن انجام میشود.
مهآبادی خطاب به رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: ما در شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران پروژههای زیادی در صف بهرهبرداری داریم، مقرر است، این پروژهها با حضور مسئولان مهم کشوری افتتاح شود که امروز توسط شما بخشی از این پروژهها به بهرهبرداری میرسد.
انتهای پیام/
ارسال نظر