رئیس سازمان بنادر قطر عنوان کرد
جزئیات نحوه سرمایهگذاری قطر در بنادر ایران
رئیس سازمان بنادر قطر درباره سرمایهگذاری قطر در بنادر ایران گفت: ابتدا باید زمینه سرمایهگذاری مشخص شود که به دلیل مسافت کوتاه بین ایران و قطر بررسی نحوه سرمایهگذاری دقیق و کاملتر خواهد بود.
نشست مشترک رؤسای سازمان بنادر و دریانوردی ایران و قطر بعدازظهر امروز در محل سازمان بنادر و دریانوردی ایران تشکیل شد.
در این نشست هیأت قطری به همراه مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی ایران پس از برگزاری جلسه مشترک به سوالات خبرنگاران پاسخ دادند.
رئیس سازمان بنادر قطر در این مراسم اظهار داشت: بعد از دیدار وزرای حمل و نقل ایران و قطر و سفر وزرا، دو طرف تصمیم گرفتند کمیته مشترک دریایی و بندری تشکیل دهند که به نمایندگی از ایران مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی این کشور و به نمایندگی از قطر اینجانب منصوب شدم که راههای همکاری و توسعه روابط و رفع چالشهای موجود در این حوزه بین دو طرف بررسی شود.
کاپیتان محمد الخُنجی ادامه داد: هدف سفر هیأت قطری به ایران بازدید کلی از امکانات موجود، بررسی سرمایهگذاری در بنادر، تسهیل تجارت بین دو کشور و بررسی راههای توسعه بنادر دوطرف است.
وی ادامه داد: خروجی این سفرها سندی خواهد بود که سند حمل و نقل بنادر و توسعه روابط دریایی دوطرف است.
رئیس سازمان بنادر قطر بیان کرد: استفاده از پتانسیل و موقعیت استراتژیک ایران در ترانزیت، نزدیک بودن دو کشور به یکدیگر و موقعیت مناسب ایران در ترانزیت کالا از قطر به کشورهای مشترک المنافع CIS و بالعکس و همچنین از ایران از دیگر مواردی است که در سند حمل و نقل بنادر و توسعه روابط دریایی دو طرف بررسی میشود.
الخُنجی بیان کرد: امیدواریم اهداف تنظیم شده برای این سفر خروجی مناسبی داشته باشد.
رئیس سازمان بنادر قطر در پاسخ به سوال خبرنگار فارس مبنی بر جزئیات برنامهریزی قطر بابت سرمایهگذاری در ایران گفت: نگاه ما به این موضوع بلند مدت است و در ابتدا باید زمینه سرمایهگذاری مشخص شود.
کاپیتان الخُنجی ادامه داد: نزدیکی مسافت دو کشور از نقاط مثبت در این حوزه است که در این راستا میتوان با جزئیات دقیقتری موضوع سرمایهگذاری را بررسی کرد.
رئیس سازمان بنادر قطر همچنین درباره میزان پایبندی قطر به تعهدات خود در این سند مشترک حمل و نقلی گفت: پس از بروز اختلافات در منطقه و مشکلات کشورهای عربی با قطر، ایران در کنار ما ایستاد و با ما همکاری کرد. آمار نشان میدهد تغییرات زیادی در حجم تبادلات دو طرف پس از این موضوع ایجاد شد و افزایش یافت و رشد تبادلات تجاری بین دو کشور رخ داد.
وی ادامه داد: ایران از این فرصت به خوبی استفاده کرد و تا امروز همه تعاملات مشترک و مناسب بوده است که البته قطر نیز از این فرصت بهره برد.
الخُنجی ادامه داد: از اولین سفری که وزیر ارتباطات و حمل و نقل قطر به ایران داشت موضوع استراتژی تعامل درازمدت با ایران مطرح شد و ما تعاملات درازمدت با ایران خواهیم داشت و این استراتژی تحت تأثیر قرار نمیگیرد.
ارسال نظر