به گزارش پارس به نقل از ایسنا – منطقه خراسان، غلامرضااسدالهی در جلسه انتخابات شورای ملی زعفران که در محل اتاق بازرگانی خراسان رضوی برگزار شد، افزود: در راستای تسریع و پیگیری مصوبات وپیشنهادات شورای ملی زعفران، گروهی متشکل از متخصصین، صاحب نظران، نمایندگان دولت و مجلس می توانند بستر مناسبی برای عرضه هرچه مطلوب تر محصول زعفران را به جهانیان فراهم سازند.

وی اظهارکرد: موانعی همچون برندسازی، جوایزصادراتی، مالیات ها و دیگر چالش های موجود، نباید روند ارایه این محصول ارزآور را به بازارهای جهانی کند سازد و ایران را از چرخه رقابت با سایر ملل دورسازد.

در ادامه این جلسه، نماینده مردم کاشمر در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: علت گرانی بعضی ازکالاها، مدیریت نادرست می باشد و کمبود مواد و امکانات لازم بهانه است.

محمداسماعیل نیا افزود: بامدیریت سنتی وغیرعلمی نمی توان دست به حماسه اقتصادی زد.

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی ومنابع طبیعی مجلس، کاهش صادرات زعفران راعدم مدیریت جامع ویکچارچه دانست و تصریح کرد: اگرمدیریت درستی دربحث زعفران و ظرفیت ها و پتانسیل های این محصول شفابخش باشد، ارزآوری چشمگیری با وجود تحریم ها خواهیم داشت.

وی تاکید کرد: باید بازارهای هدف، به درستی رصد و شناسایی شود و ظرفیت های بازار با هدف توزیع مناسب زعفران ایرانی باشد.

اسماعیل نیا ادامه داد: راه اندازی شبکه اختصاصی کشاورزی، ازمصوبات مجلس است که شورای ملی زعفران هم می تواند سهم بسزایی در تولید برنامه های تخصصی داشته باشد.

وی اضافه کرد: بحث برداشت بالا از هر هکتار زمانی مفید است که محصول ارگانیک به بازار عرضه شود.