هشدار سوئیفت درباره نفوذ هکرها به بانک های مرکزی جهان
سوئیفت به بانک های مرکزی در سراسر جهان هشدار داد که هکرها از روش های جدیدی برای نفوذ به بانک های مرکزی استفاده می کنند؛ به همین دلیل آنها باید نسبت به افزایش ضریب امنیتی خود اقدام کنند.
حمله سایبری پیچیده هکرها به بانک مرکزی بنگلادش در ماه فوریه سال جاری میلادی و سرقت ۸۱ میلیون دلاری از این بانک، بیش از هر زمان دیگریضعف سیستم امنیتی شبکه سوئیفت را نشان می دهد. سوئیفت به تمامی بانک های جهان نامه ای را ارسال کرد که در آن به افزایش تهدیدات سیستم های بانکی اشاره شده است.
تحلیلگران اقتصادی معتقدند حملات سایبری و روش های جدید هک، به تداوم آسیب پذیری شبکه پیام رسان سوئیفت دامن خواهد زد؛ این در حالی است که سوئیفت عهده دار انتقال هزاران میلیارد دلار در روز است.
همچنین در این نامه اشاره شده که این تهدید مزمن، پیچیده، قابلیت انطباق با شرایط جدید را دارد و ماندگار خواهد بود.
این نامه نشان می دهد که بعداز سرقت از حساب بانکی بنگلادش در بانک «فدرال رزرو نیویورک»، سیستم سوئیفت تقریبا یک سالی است که در معرض خطرات و تهدیدات سایبری قرار گرفته است.
در همین حال، «استفان گیلدردل»، رئیس برنامه امنیتی مشتریان سوئیفت گفت: «در حدود یک پنجم بانک هایی که از شبکه سوئیفت استفاده می کنند از قبیل بانک های مرکزی و بانک های تجاری مورد حملات سایبری و سرقت اینترنتی قرار گرفته اند که این یک عدد معنادار است.»
در جای دیگری از این نامه، شبکه سوئیفت به مشتریان خود نسبت به استفاده از روشهای بهبودیافته هکرها که سازگار با سیستمهای بانکی محلی است، هشدار داده است.
یکی از این شیوهها، استفاده از نرم افزاری است که به هکرها اجازه می دهد تا به رایانه هایی دست پیدا کنند که امکان پشتیبانی فنی را برای آنها فراهم می کند.
در چند ماه اخیر شبکه سوئیفت سه مرتبه هک شده است اما به گفته مسئولان سوئیفت ، این حملات سایبری منجر به جابجایی وجه نشده است.
ارسال نظر